Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482534 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

makina döşediği için görmeyeceğiz saha çok fazla yükseltildi normalde ısıtmanın üstüne atılması gereken kumuda serip öyle çekiyorlar anladığım bu direk o kumun içine döşüyorlar ve çok hızlı olacaktır
sımdı boruları makıne döşedıgı ıcın bız goremıyoruz ama stat acılınca bız dosuyecegımız ıcın boruları rakıpler gorebılır demı  aklıma takıldı :tabe:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı RevivaL

Aylardır gece gündüz ziyaretçi olarak takip ediyordum.. YUVA bitmeden aranıza katılayım dedim. Tek rehberim BEŞİKTAŞ menfaatleridir.  :tabe:
:hosgeldin

Çevrimdışı Eren Özdemir

Bu sistemi kullanan görmüştüm. Daha kolay bir sistem tekrar tekrar uğraştırmıyor. Amaa bunlar

nasıl sabitleniyor toprak altında tutucu aparat göremedim. Nasıl sabit kalıcak. Elbette o kadar

toprak altında kalacak, yine de bilemedim.

Çevrimdışı ErsinA.

Videoya göre ısıtma boruları sarı kumun içine gömülü olarak uzanacak , yani 2. bir kum tabakası serilmeyecek gibi . :bandit:

Aynen.  Çim sulama için bıraktıkları 15 adet boru ucu da gözükmüyor artık zaten.

Çevrimdışı tangaz

SISte gerçekten herşeyin makinası var elle işcilik sıfır neredeyse sıcak su hortumlarını direkt kuma gömüyor traktör arkasındaki ekipman, öyle eşit aralıklı ve aynı kotta olması için zemine ekstra bir malzeme döşenmiyor. iyiymiş  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sfr03

Stad 9 Nisan'da açılacak gibi düşünmek lazım artık. Antalya maçında küfür edilmeme olayına çok dikkat etmemiz lazım. Bir ceza alırsak yürek dayanmaz. Ben her türlü ihtimale karşı bu maçta batı yerine doğu yada güney almayı düşünüyorum :)

Çevrimdışı xxxkingme

Arkadaşlar iki sorum var yanıtlayabilirseniz sevinirim.

1- italyadan gelicek çim salı günü statta olucak diyorlardı geldi mi acaba?

2- 19 marttaki sembolik açılışında devlet büyükleri falan mı olacak sadece?

Çevrimdışı Mehmet92

Zemin çok mu yükselmiş bana mı öyle geldi :D

Çevrimdışı Yalçın

ayazcan1903 sağolsun videosuz bırakmıyor , kimin kuzeniydi bu kartal ?

Korner kosesinden baslanmis beyaz borularin cekilmesine. Iyi gidiyor.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

Stad 10 numara beş yıldız oldu  :ok: (Piksel ve eski açık kısalığı hariç  :D) . Bir de maç esnasında @sallapatinin tribün kültürü  gerçekleşebilirse dünyanın en iyi futbol ortamlarından birisi olabiliriz. (zaten iyiyizde daha iyisi anlamında yazdım  :D )
illaki piksele bir sekilde degdireceksin, @ahmetx unutma piksele evet oyu veren birisisin  :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetx

1. Necmi abinin röportajda bu hafta sonu serilecek diyor
2. Bilmiyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kartal39

1-Sitedeki son SIS röportajında Cumartesi geleceği yazıyor. Salı tarihi doğru değildi.

2-Konuyla ilgili resmi bir açıklama yok sadece söylenti o yüzden açılamayı beklemek gerek.

Çevrimdışı ahmetx

illaki piksele bir sekilde degdireceksin, @ahmetx unutma piksele evet oyu veren birisisin  :biggrinking:
hiç sorma , mobilden girince katakulliye geldim  :D, aslında çok hafif piksele karşı değilim  :ok: ama bu pikselde yeni açığa bakamıyorum gözlerim bulanıklaşıyor  :s20:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı klaus

arkadaşlar şimdi pilot kamera yani bizim maçı izleyeceğimiz kamera nereye konacak bilginiz var mı? ingiltere stadlarındaki gibi olur mu acaba? foto var ama yükleyemedim   :ebebe:
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

sımdı boruları makıne döşedıgı ıcın bız goremıyoruz ama stat acılınca bız dosuyecegımız ıcın boruları rakıpler gorebılır demı  aklıma takıldı :tabe:
onlar görebilir görmeeseler bile tahmin edebilirler :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı özgür

Bu sistemi kullanan görmüştüm. Daha kolay bir sistem tekrar tekrar uğraştırmıyor. Amaa bunlar

nasıl sabitleniyor toprak altında tutucu aparat göremedim. Nasıl sabit kalıcak. Elbette o kadar

toprak altında kalacak, yine de bilemedim.

Direk kuma gömüldüğünden sabitlemeye gerek yoktur diye düşünüyorum. Sanırım o sabitleme işlemi üzerine kum döküp düzenleme filan yaparken aralıklar bozulmasın diye yapılıyor. Bu sistemde hiç gerek yok gibi. Hem iş gücü hem zaman tasarrufu yapmış adamlar. Helal olsun. Kenarlardan bağlantıları yapıp bitirirler işi.
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 15:23:00 özgür ]

Çevrimdışı klaus

bide düşünsenize eski açığın yeni açık gibi olduğunu cidden o zaman efsane olurdu  :)
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı SDemirsoy

adamlar yapıyor be kardeşim hibrit çim örneklerinden biri

Çevrimdışı firewater

SISte gerçekten herşeyin makinası var elle işcilik sıfır neredeyse sıcak su hortumlarını direkt kuma gömüyor traktör arkasındaki ekipman, öyle eşit aralıklı ve aynı kotta olması için zemine ekstra bir malzeme döşenmiyor. iyiymiş  :claps:

Abi adamlar Avrupalı. Orada mühendisler makina tasarlamak için yetiştiriliyor. Bizde amele çavuşluğu yapmak için :)

Sonrada adamlar herşeyi makina ile muazzam yapınca böyle ağzımız açık seyrediyoruz.

Çevrimdışı klaus

adamlar yapıyor be kardeşim hibrit çim örneklerinden biri

cidden mükemmel
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ErsinA.

Videoda traktörün arkasındaki aparat hem kanal açıp, hem de ısıtma borularını mı döşüyor diyorsunuz?

Bana sadece kanal açılıyor gibi geldi. Önce kanal açılıp ardından ısıtma sistemi boruları döşenecek gibi.

Çevrimdışı özgür

Bayağıda derinden çekiyor hortumları. makine hibrit çakınca horumtalara denk gelir mi endişesi de kalmadı artık. zemini daha fazla yükseltmezler sanırım.

Çevrimdışı browerdi

Abi adamlar Avrupalı. Orada mühendisler makina tasarlamak için yetiştiriliyor. Bizde amele çavuşluğu yapmak için :)

Sonrada adamlar herşeyi makina ile muazzam yapınca böyle ağzımız açık seyrediyoruz.

Yorumunuz süper daha güzel anlatılamazdı. Kendimde Bilgisayar Mühendisiyim..  :D ama sektör farketmiyor hep aynı..
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı klaus

arkadaşlar biliyosunuz bazı statların özellikle almanyada olan statların kale arka tribünleri vs zeminden çok yüksekte oluyor bizimde öyle mi olacak yoksa ingiltere ligindeki stadyumlar gibi zeminden çok yüksek olmayacak mı? umarım çok yüksekte değildir
FORZA BEŞİKTAŞ