Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484627 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deadam

Pardon: Düzeltiyorum:
SIS'e yazıklar olsun.

Sonsuzda kesişmesi beklenen iki doğruya göre boruları yerleştirememişler.
Tahminen Üsküdar ev Ortaköy'de kesişecek şekilde olmuş.
 :ebebe: :biggrinking:

Hah işte bu görmek istediğimiz kelimeler
azminizi inovasyonla bilerseniz bir daha böyle hatalar yapmazsınız :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı martin40

Ya benim oraya gitmem yarım saatte sen nasıl geleceksin Strasbourg'tan :)

Besinci ayda geliyorum, beklesinler beni  :D

Çevrimdışı FARUK

Saha kenarlarına eğim yapılmış anladığım kadarıyla... Acaba bu eğimin sebebi nedir? Veya ne işe yarıyor?
Saha drenajı beton bordür ile sonlanıyor
Kenarda kalan kısımdaki suyun ve çim sahadan taşan suyun drenajı ise tribünlerin tam başlangıcındaki oluklara akmasıyla toplanacak

Çevrimdışı turklucky

Saha drenajı beton bordür ile sonlanıyor
Kenarda kalan kısımdaki suyun ve çim sahadan taşan suyun drenajı ise tribünlerin tam başlangıcındaki oluklara akmasıyla toplanacak
Teşekkür ederim. Demekki sahayla kenarlar birbirinden bağımsız drenaj sistemiyle yapılmış.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AdemG

Çevrimdışı Yalçın

:upto: @Oktay la tanışıyorsunuz adam forumda başka dışarda başka kişi
bazen foruma başkasımı yazıyor diyorum :evillol:  @Yalçın

Abi adam cocukluk arkadasim :) Biraz tanismaktan otedeyim  :evillol:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

onu biz sana sorardık genelde  :D
yeni kalktim abi tatil olunca oglene kadar yatiyorum  :icool: bugun 2 sermeleri lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

19.03 sembolik açılış, bu zamana kadar çalışan tüm işçiler gelecekmiş  :ishock:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bu açılışa biz de katılabilecek miyiz acaba :D
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı RQ7_351903

Aboo 33. Hafta yani Osmanlı maçı ile açılacakmış, 9 nisan'da 30 nisan'da yalanmı oldu ya.

Çevrimdışı Tolga

Peki ilk maçı ne zaman oynuyoruz asıl önemli kısım burası :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Aboo 33. Hafta yani Osmanlı maçı ile açılacakmış, 9 nisan'da 30 nisan'da yalanmı oldu ya.
kim diyor a spor mu hemende kaniyorsunuz resmi aciklama gelmeli kimseye inanmayin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Son Dakika:
Vodafone Arena 19.03.2016 tarihinde bütün yöneticiler, futbolcular, diğer branşlar ve stad çalışanlarının katılımıyla saat: 19:03'te çimler serilecek ve kurdale kesilecek
A Spor / Hakan Gündoğan

Çevrimdışı RQ7_351903

kim diyor a spor mu hemende kaniyorsunuz resmi aciklama gelmeli kimseye inanmayin
İnanmıyorum da böleyse çok saçma olur abi 33. hafta açılmasının hiçbir anlamı kalmıyor, hani 3 maç oynasak tamam'da bir maçta hiç birşey olmaz, öyle birşey varsa yeni sezon'da tertemiz bir şekilde açılması taraftarıyım. :)

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Son Dakika:
Vodafone Arena 19.03.2016 tarihinde bütün yöneticiler, futbolcular, diğer branşlar ve stad çalışanlarının katılımıyla saat: 19:03'te çimler serilecek ve kurdale kesilecek
A Spor / Hakan Gündoğan

iyi hoş demişler de o günkü Antalya maçımızı kim oynayacak?

Çevrimdışı FARUK

19 martta serip neden 30 nisanda oynuyoruz :)

Çevrimdışı kArtAlyAn

Öylesine Değil, Ölesiye..

Çevrimdışı SDemirsoy

asparagas olabilir :)

Çevrimdışı GörkemGörkem

19 martta sembolik acılısı yapsınlar tamam ama gidip saf gibi bu acılısı saat 19 da yapmasınlar takımın macı var o gün saat 19 da hem ilgiyi 2 ye bölmüs olurlar hemde konsantrasyon eksikligi yasatabilir.

Çevrimiçi emre_1978

Son Dakika:
A Spor / Hakan Gündoğan

Futbolcular o saatte kurdale kesecekse Antalya maçına kimler çıkacak