Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483096 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı tangaz

Eyvallah abi. Beton mikseri görmemiştim orası için çalışan da o yüzden merak ettim ne ara yaptılar diye

beton mantıklı değil zaten ilerde olası arızi durumlara müdahale edebilmek beton olsaydı ciddi sıkıntılı olurdu.

(yeni tasarımlarını bekliyorum beklentim bu sefer bira değil 70'lik tarzı bir şey  :D )
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı carsi

[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 11:13:29 carsi ]

Çevrimdışı Altuğ

Foto isteyenlere gelsin :)

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Yasin A.

..

6 tane boş saydım, 36 membran olmus heralde.
dün 35 idi, demek ki takmışlar bir tane daha. Hava bugün yumuşarsa 1 tane daha gelir belki.

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı Yasin A.

Ya bu sahada top oynanır gayet de güzel oynanır, şopçular yeşillendirsin ve antalya maçını buraya alalım artık yeter  :duman: ağaçlı yoldan yürümek istiyoruz demlenmek istiyoruz  :biggrinking:

Çevrimdışı eaglekartal

heytt be imzalı formamda gelmiş:)) konu dışı olmasın inşallah iyi çalışmalı güzel bir gün olur stadımızda akşamda 3 puanla kapatırız  :claps:

Çevrimdışı serti67

alttan ısıtma ıcın borular gelmıs numaralıda ıstıflenmıs resımde goruluyor
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı YunusEmre

beton mantıklı değil zaten ilerde olası arızi durumlara müdahale edebilmek beton olsaydı ciddi sıkıntılı olurdu.

(yeni tasarımlarını bekliyorum beklentim bu sefer bira değil 70'lik tarzı bir şey  :D )

oraya dün beton döküldü.. mikser yoktu ama uzun borularla beton taşıdılar oraya.. senin dediğin malzeme daha önceden serilmişti..

Çevrimdışı erzurum1903

her ne kadar Erzurum1903 nicname almış olsam da tayin balıkesire çıktı. artık arenaya daha yakınım maçlara gelme ihtimalim epey yükseldi. :)

Çevrimdışı YunusEmre

alttan ısıtma ıcın borular gelmıs numaralıda ıstıflenmıs resımde goruluyor

evet rulo şeklinde hortumlar orda.. bugün yarın görürüz onların serimini de..

Çevrimdışı cadavra

Koltuklara ayar cekiolar.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her ne kadar Erzurum1903 nicname almış olsam da tayin balıkesire çıktı. artık arenaya daha yakınım maçlara gelme ihtimalim epey yükseldi. :)
ooo memleketim güzel günlerin olur abi inşallah  :)

Çevrimdışı demir_kArtAl

..

üç yıldır stadın fotolarına bakıyorum böyle açı ve sanatsal yaklaşım görmedim  :evillol: :evillol:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı tangaz

oraya dün beton döküldü.. mikser yoktu ama uzun borularla beton taşıdılar oraya.. senin dediğin malzeme daha önceden serilmişti..

şimdi Altuğ'un yüklediği yeni fotoda bir beton mikseri gördüm ve şaşırdım doğrusu betona gerek varmıydı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Çok teşekkür ederim arkadaşım fecii aydınlandım bu konu hakkında :d :d
di

Çevrimdışı erzurum1903

ooo memleketim güzel günlerin olur abi inşallah  :)
teşekkür ederim çok sağol

Çevrimdışı demir_kArtAl

eee fıskiyeler kaybolmuş  :bandit:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı tangaz

@Emre.Guler betonmuş oralar hatalı bilgi verdim sorry.

tasarımları unutma  :bandit:

Çevrimdışı YunusEmre

şimdi Altuğ'un yüklediği yeni fotoda bir beton mikseri gördüm ve şaşırdım doğrusu betona gerek varmıydı?

o kısıma reklam panoları vs ler gelecek ve büyük ihtimalle sentetik çim serilecek oraya o yüzden beton olması daha iyi olacak gibi..

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

üç yıldır stadın fotolarına bakıyorum böyle açı ve sanatsal yaklaşım görmedim  :evillol: :evillol:
:lol:  :lol: