Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485186 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Bu kolonların aydınlatması fotolardan gördüğümüz arka tarafından doğru olan küçük aydınlatmalarla sınırlı kalmayacak di mi ?

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Selamlar herkese.

İnanın yaklaşık 1 aydır başımı kaldıramıyorum.. Takip edemiyorum.Yazılarınızı okumayı özellikle Necmi abinin kızmalarını özledim :)

Her şeyin güzel geçeceği bir gün olmasını diliyorum.

Ankara'daki canlarımıza Allahtan rahmet diliyorum..

Kendinize iyi bakın, yine uğramaya çalışacağım..

Çevrimdışı cursedofdragon

güncel

kaynak foursquare

günaydın millet en az 3 membran takacağımız bir gün olsun :)

Fotoda sağ'a bakın saha kenarına borular döşenmiş şimdi sıra enine beyaz borularda :)

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Emre.Guler

güncel

kaynak foursquare

Bu resimde kapalı ve yeni açık önleri betonlanmışmı?

Çevrimdışı YunusEmre

güncel

kaynak foursquare

ısıtma sistemiyle ilgili çalışma epey bir hızlanmış...

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni açık evet kapalıda sanırım betonlanmış abi öyle gözüküyor

Çevrimdışı martin40

Evet abi, dün döküldü

Çevrimdışı ahmetx

Isitma bitmi çok sükür  :super:
o ısıtmayla çimler donar , 25 cm aralıklarla yapman lazım . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ddc1979

Kapalı tribünümüz alt katta 6 blok koltuk Sırası varken bu rakam Kadıköy'de 9 dur..
Buda kapalıdaki seyirci bütünlüğünü açısından güzel bir olay.. Yine aynı şekilde kale arkalarımızda da geniş koltuk Blokları var...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı martin40

o ısıtmayla çimler donar , 25 cm aralıklarla yapman lazım . :D

SIS kadar olamiyorum abi  :iblush: :icool:

Çevrimdışı Karamanli

Arkadaşlar herkese merhaba.iki senedir uzaktan takip ediyordum fakat alışkanlık olmuştu her gün birkaç sefer girip girip acaba bugün stadın neresi bitti acaba diye baktım.üyelik bugüneymiş. Daha önce İstanbul da iken arada gidip görüyordum fakat şimdi uzağız ancak siz arkadaşların paylaştığı fotolarla özlem gideriyoruz.Bu paylasımlarla bize bu hissi yasattiginiz icin hepinize tesekkürler

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar herkese merhaba.iki senedir uzaktan takip ediyordum fakat alışkanlık olmuştu her gün birkaç sefer girip girip acaba bugün stadın neresi bitti acaba diye baktım.üyelik bugüneymiş. Daha önce İstanbul da iken arada gidip görüyordum fakat şimdi uzağız ancak siz arkadaşların paylaştığı fotolarla özlem gideriyoruz.Bu paylasımlarla bize bu hissi yasattiginiz icin hepinize tesekkürler
Hoşgeldin

Çevrimdışı brci

Bu kolonların aydınlatması fotolardan gördüğümüz arka tarafından doğru olan küçük aydınlatmalarla sınırlı kalmayacak di mi ?

di

Çevrimdışı FARUK

Merhaba, hoşgeldiniz

Çevrimdışı cursedofdragon

:hosgeldin

Çevrimdışı Karamanli

Cümleten hoşbulduk.herkese teşekkürler.
Kapasite konusunu hortlatmak istemiyorum ama çatı ile tribün en üst nokta arasındaki boşluğa ileride kolondan dışa doğru iki metrelik balkon yapılarak üste üç sıra eklenebilir mı acaba hem boşluk da azalmış olur fakat çatı kolonları engel olmadan sağlanabilir mı acaba bu.düşündüğüm nokta şu ki bu stad izinleri alındığında büyümeye müsait mı.40-45 bin kapasite su an için ideal fakat bu stadları yapılırken 50-70 yıllık yapılıyor.ileride sportif başarı geldikçe taraftar sayısı artacaktır bu tarafını da düşünmek lazim
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 11:03:12 Karamanli ]

Çevrimdışı tangaz

beton değil @Emre.Guler drenajın altına serilen bir malzeme vardı ya (plentmiks) ondan serildi oralara...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı RevivaL

:hosgeldin

Çevrimdışı Emre.Guler

beton değil @Emre.Guler drenajın altına serilen bir malzeme vardı ya (plentmiks) ondan serildi oralara...

Eyvallah abi. Beton mikseri görmemiştim orası için çalışan da o yüzden merak ettim ne ara yaptılar diye

Çevrimdışı oguzhan1310

Cümleten hoşbulduk.herkese teşekkürler.
Kapasite konusunu hortlatmak istemiyorum ama çatı ile tribün en üst nokta arasındaki boşluğa ileride kolondan dışa doğru iki metrelik balkon yapılarak üste üç sıra eklenebilir mı acaba hem boşluk da azalmış olur fakat çatı kolonları engel olmadan sağlanabilir mı acaba bu.
Pek mümkün değil, çatı saha görüşünü ve stadyum içerisindeki görüşünü kısıtlar ayrıca mimari yapıyı yersiz şekilde bozar.
Fakat eski açığın kısmen uzama durumu ve tüm statta üst sıralara koltuk koyma durumu olabilir.

Çevrimdışı İhsan

Isitma bitmi çok sükür  :super:

SIS'e yazıklar olsun

Dünya'nın parasını verdik boruları bile parallel yapamamışlar :steamed:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Deadam

SIS'e yazıklar olsun

Dünya'nın parasını verdik boruları bile parallel yapamamışlar :steamed:

paralel demeyeydin iyiydi bir de şimdi o kelimden mütevellit durdurma yemeyelim
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı RQ7_351903

paralel demeyeydin iyiydi bir de şimdi o kelimden mütevellit durdurma yemeyelim
:duman: