Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488383 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

zeminde kum yayma çalışmaları devam ediyor

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TTurk

Güncel kisa Video

Video cekimi yapan arkadaslar; videolarinizi bizimle paylastiginiz icin kendi adima tesekkur ederim. Sayenizde stadimizi gormus oluyoruz ama lutfen biraz daha yavas...

Çevrimdışı kivanc

Kapalı alt sol tarafa amblem çok güzel olurdu  ya

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ahmetx

2015 yılının stadyumu olarak internet kullanıcıları Estadio Monterrey BBVA Bancomer i , mimarlar jürisi Matmut Atlantique (Stade Bordeaux-Atlantique) i seçtiler.

http://stadiumdb.com/news/2016/03/stadium_of_the_year_2015_and_the_award_goes_to

2016 da yarış muhtemelen Vodafone arena - Krasnodar arena arasında geçecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tuncaboylu

Resmi kurumlara (tff,uefa) doğrusunu soyleyecekler zaten mecburen. Ama oralara bildirildikten sonra çok geç olur, degismez. Umarım sözlerini tutarlar ve 41903 u saglarlar ne diyim

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum geç olsa ne olacak, olmasa ne olacak? Stadın boyu belli, konacak koltukların boyutu belli, sıra sayısı belli, merdiven boşlukları belli. Kaç tane sığıyorsa, o kadar konacak işte.

41903 planlanır, sığarsa 42 bin olur, sığmazsa 40 bin olur. Kapasite artsın diye küçük ve oturduğunda poponun yarısının dışarıda kalacağı koltuklar mı konsun isterdin, yoksa konforlu koltuklar mı?

Ayrıca 40 bin olsa ne olacak, neden bu kadar dert ediyorsunuz? Biletleri %2 pahalıya satarız, kulübe aynı geliri sağlarız yine.
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 13:53:27 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Allah razı olsun sende olmasan... Ötekiler mantıksız mı len

:biggrinking:

Yok abi dedigin gibi kapasite Uefaya da bildirilecegi icin bu konuda yalan Beyanbverilme ihtimali olamaz o yuzden oyle dedim
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 13:59:30 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yldrmaydn

2015 yılının stadyumu olarak internet kullanıcıları Estadio Monterrey BBVA Bancomer i , mimarlar jürisi Matmut Atlantique (Stade Bordeaux-Atlantique) i seçtiler.

http://stadiumdb.com/news/2016/03/stadium_of_the_year_2015_and_the_award_goes_to

2016 da yarış muhtemelen Vodafone arena - Krasnodar arena arasında geçecek.

estadio bbva bancomer'de piksele fantastik bir yorum getirmişler..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 14:02:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalpençesi

@kartalpençesi profil fotoğrafının büyük hali var mı elinde?
Kendim yaptım :D membran kartal kanadı gibi olmuş :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kapalı alt sol tarafa amblem çok güzel olurdu  ya

Evet Amblem yapılabilir ama Turk bayragi olan kısım bos bırakilir , Ay-Yildiz cizilmez...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 14:06:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Kendim yaptım :D membran kartal kanadı gibi olmuş :D

Hoşuma gitti baya benim de ama membrandan çok koltuk tasarımı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Dostum geç olsa ne olacak, olmasa ne olacak? Stadın boyu belli, konacak koltukların boyutu belli, sıra sayısı belli, merdiven boşlukları belli. Kaç tane sığıyorsa, o kadar konacak işte.

41903 planlanır, sığarsa 42 bin olur, sığmazsa 40 bin olur. Kapasite artsın diye küçük ve oturduğunda poponun yarısının dışarıda kalacağı koltuklar mı konsun isterdin, yoksa konforlu koltuklar mı?

Ayrıca 40 bin olsa ne olacak, neden bu kadar dert ediyorsunuz? Biletleri %2 pahalıya satarız, kulübe aynı geliri sağlarız yine.
Hayır 40 bin olacaksa baştan 40 bin demelerini tercih ederdim
Planlandıktan sonra sığmaması o planlamanın yapılmadığını gösterir,en azından sağlıklı şekilde
Mesele para ya da mümkün olan en çok koltuk değil

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 14:09:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Stadı futbol ihtiyaçlarımızı karşılama anlamında gayet başarılı buluyorum. Dik tribünler, yakın saha görüşü ve lokasyon son derece tatmin edici.

Ancak zevkler tartışılır olsa da, bence estetik olarak ciddi anlamda sınıfta kaldık. Ambiyans olarak 5 üzerinden 5 verebileceğim kadar iyiyken estetik olarak en fazla 3 verebilirim kendi adıma.

Koltuk tasarımı, süslemeler an itibariyle benim için son derece vasat.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cadavra

Güncel
Sulama sistemi çalışmış
Yagmurda araba yikama gibi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalpençesi

Hoşuma gitti baya benim de ama membrandan çok koltuk tasarımı :D
fotoğrafın normal hali tam net değil yoksa daha güzel dururdu.Bir tane daha paylaşayım :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

Stadı futbol ihtiyaçlarımızı karşılama anlamında gayet başarılı buluyorum. Dik tribünler, yakın saha görüşü ve lokasyon son derece tatmin edici.

Ancak zevkler tartışılır olsa da, bence estetik olarak ciddi anlamda sınıfta kaldık. Ambiyans olarak 5 üzerinden 5 verebileceğim kadar iyiyken estetik olarak en fazla 3 verebilirim kendi adıma.

Aslında iç mekanlar,stat girişleri gayet estetik
Ama tribün bölümlerinde koltuk dizilimi,merdivenler gibi detaylar benim de hoşuma gitmiyor
Bakalım düzenlendikçe daha albenili olabilir zaman içinde
İlerleyen zamanda prekastları boyarlar,koltuk dizilimi için daha yüksek oranda beğeni kazanacak bi seçeneğe dönülür
Bunlar istedikten sonra kolay değiştirilir

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayır 40 bin olacaksa baştan 40 bin demelerini tercih ederdim
Planlandıktan sonra sığmaması o planlamanın yapılmadığını gösterir,en azından sağlıklı şekilde
Mesele para ya da mümkün olan en çok koltuk değil

Tamam biz de öyle tercih ederdik de, şartlar değişiyor. 3 sene önce işe başlandığında, kuruluş yıl dönümümüz de 1903 diye 41903 diye bir kapasite belirlendi. Ama gördün işte, 1000 çeşit şey çıktı. Bunları burada tekrar hatırlatmamıza gerek var mı, inşaatın kalbi burası. 10 bin sayfa mesaj girilmiş, herkes biliyor buradaki mevzuuyu. Eski açıktaki çatının 40 santim yüksek olmasından dolayı inşaatı mühürlemediler mi? O bile kapasiteyi etkileyecek yol açacak değişikliklere yol açtı.

41903 sığarsa sığacak, sığmazsa ne kadar sığıyorsa o kadar sığacak. O sözü tutmak ve 41903 koltuğu sığdırmak için katekulli mi yapsalardı yoksa küçük koltuk mu taksalardı yani?

Çevrimdışı Fatih

Aynı şeyi düşünüyoruz.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tamam biz de öyle tercih ederdik de, şartlar değişiyor. 3 sene önce işe başlandığında, kuruluş yıl dönümümüz de 1903 diye 41903 diye bir kapasite belirlendi. Ama gördün işte, 1000 çeşit şey çıktı. Bunları burada tekrar hatırlatmamıza gerek var mı, inşaatın kalbi burası. 10 bin sayfa mesaj girilmiş, herkes biliyor buradaki mevzuuyu. Eski açıktaki çatının 40 santim yüksek olmasından dolayı inşaatı mühürlemediler mi? O bile kapasiteyi etkileyecek yol açacak değişikliklere yol açtı.

41903 sığarsa sığacak, sığmazsa ne kadar sığıyorsa o kadar sığacak. O sözü tutmak ve 41903 koltuğu sığdırmak için katekulli mi yapsalardı yoksa küçük koltuk mu taksalardı yani?
Çatının mühürlenmesi ile kapasite değişikliği ne alaka acaba? Çatının mühürlenmesi ile kapasite değişikliğinin bir bağlantısı yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı osman1903

Hayatımda bu kadar saçma bir düşünce görmedim onlarca mühendis plan proje yapsın sonra çıkacaksın sığmadı diyeceksin millet sana bi tarafıyla güler adamlar orada matematik kullanıyo alan belli koltuk belli herşey belli kapasitenin 43 olacağını düşünürken 40 çıkma tartışması dönüyo bir de bunu savunan oluyo garip

Çevrimdışı ask1903

Bravo arkadaşım, çok güzel özetlemişsin.
Forum sayfası işe geldiğim saat açılıyor, mesai bitinceye kadar da açık kalıyor. Sayfayı tazeledikçe çıkan -yönetim yalan söyledi, e böyle açıklama yapmasalardı madem, çatı niye saydam değil, kapasite niye az, niye ekme değil serme çim, merdivenler niye boyanıyor, eski açık üstü kapanmayacak mı- tarzı mesajları gördükçe kalbim sıkışıyor, içime bir karaltı çöküyor.
Umarım bu tarz mesajlar azalarak yok olur. Şu günlerde olumsuz bir yazı görmek istemiyorum. Stad muhteşem oluyor. Tadını çıkarın.

Çevrimdışı YunusEmre

arkadaşlar bu kapasite konusundaki yazılarlar gerçekten çok gereksiz daha ortada açıklanmış bir rakam yokken yok 41903 demişler de yok yapamamışlar da vs vs tartışmaların hiç bir anlamı yok.. emin olun 41903 rakamı kesin tutacak daha fazlası olur mu görecez.. bu arada bu stada fbnin koltuklarından taksaydık 55 bini de zorlardık..

Çevrimdışı yigitcan1903

Tamam biz de öyle tercih ederdik de, şartlar değişiyiro. 3 sene önce işe başlandığında, kuruluş yıl dönümümüz de 1903 diye 41903 diye bir kapasite belirlendi. Ama gördün işte, 1000 çeşit şey çıktı. Bunları burada tekrar hatırlatmamıza gerek var mı, inşaatın kalbi burası. 10 bin sayfa mesaj girilmiş, herkes biliyor buradaki mevzuuyu.. Eski açıktaki çatının 40 santim yüksek olmasından dolayı inşaatı mühürlemediler mi? O bile kapasiteyi etkileyecek yol açacak değişikliklere yol açtı.

41903 sığarsa sığacak, sığmazsa ne kadar sığıyorsa o kadar sığacak. O sözü tutmak ve 41903 koltuğu sığdırmak için katekulli mi yapsalardı yani?
Projede değişiklik olup da baştan verilen kapasiteyi etkileyecek bir durum olmadı
Eski açık baştan beri böyleydi
Hatta üstüne çatal merdivenleri kaldırdık
Başkan çıktı 42 binin üzerine çıkarmaya çalışıyoruz dedi
Benim beklentim o bile değil,gayet basit bir şekilde kaç dediysen onunla aç diyorum
Niye bas bas tekrar ediyorum bunu
Buraları iyi takip ediyorlar,böyle bir durum oluşursa tepki gelişeceğini bilsinler
Gündemde tutmaya çalışıyorum ki gereği sağlansın
Baştan 40 bin deselerdi keşke,sözlerinde durmaları kolay olurdu
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 14:29:26 yigitcan1903 ]