Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488964 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Valla abi ben resmi açıklanandan fazla bir koltuk da beklemiyorum artık
Ondan vazgeçeli baya oldu
Demiyorum niye 43-44-45 değil
Ama evet 41903 oldu deseler de şüphe düştü bi kere,saymadan inanmam onu söyliyim
Güvenmiyorum başkana ya da herhangi bir yöneticiye bu konuda
Kişisel olarak tanıdığım ve sevdiğim için söylüyorum, bu normal değil Yiğit. Kendiniz tasarladınız. Kurguladınız. Şimdi şüphe ediyorsunuz. Açılan statta uefa maç oynayacaksın. Yalan beyanda bulunarak bunu yapamazsın

Çevrimdışı RevivaL

Dün ve bugün membran takıldımı?
Hayır, hava bozuk biraz durulması bekleniyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kişisel olarak tanıdığım ve sevdiğim için söylüyorum, bu normal değil Yiğit. Kendiniz tasarladınız. Kurguladınız. Şimdi şüphe ediyorsunuz. Açılan statta uefa maç oynayacaksın. Yalan beyanda bulunarak bunu yapamazsın
Son 2 Cumle baya mantikli abi :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş JK yazısında düzenleme var gibi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

ögelden sonra calisma olabilir o kadar elverissiz bi ortam yok en azindan ag serebilirler 2 ağ bosta suan onlarida serip ardindan mebran şov yapsinlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı riza calli

Çevrimdışı İhsan

@İhsan eski açık üstünde hangi malzeme kullanılacak öğrenebilir misin ?

@ahmetx eski açığın üstü membran ile kaplanacak.
Eski açığın üstü açık kalacak muhabbeti nereden kaynaklandı, ben anlayamadım açıkçası.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx eski açığın üstü membran ile kaplanacak.
Eski açığın üstü açık kalacak muhabbeti nereden kaynaklandı, ben anlayamadım açıkçası.
membranla kaplanacak zaten ben kaplanacak malzemeyi soruyorum slikon mu ? ptfe mesh mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Beşiktaş JK yazısında düzenleme var gibi..
En sol köşeyi sökmüşler amblem falan mı yapacaklar bi ihtimal belki abi  :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

Son 2 Cumle baya mantikli abi :ok:
Allah razı olsun sende olmasan... Ötekiler mantıksız mı len

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu kadar olaya rağmen yinede günümüz aydın olsun.İçimizden ne membran ne çim ne başka bişey geçmiyor.Aklımız saldırıda ölenlere rahmet eylemekte ve yaralıları düşünmekte.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı attila_metu

ögelden sonra calisma olabilir o kadar elverissiz bi ortam yok en azindan ag serebilirler 2 ağ bosta suan onlarida serip ardindan mebran şov yapsinlar :icool:

@Efe buralarda fırtına var. Bence bu havada çalışmaları zor, hatta çalışmasınlarda.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Beyler, elbette dün bizi yine sarstı. Yıktı. Özellikle Ankarada yaşayan arkadaşlar daha da olumsuz etkilendi. Fakat sorumlusu kim olursa olsun terör en çok günlük hayatı çekilmez hale getirerek amacına ulaşır. Nasıl ki o cinayetler farklılık gözetmeden öldürüyor insanları bizlerde ayrım yapmadan kenetlenmeliyiz. Yas tutulacak elbette. Ancak hayattan vaz geçmeyeceğiz. Yaşamaktan vazgeçmeyeceğiz. En önemlisi ülkeye inancımızı yitirmeyeceğiz. Bir birimize güç vererek hayata karışmaya devam edelim. Evet rüzgar var membran yok. Burada konu bu. Burada bundan devam. İş yerinde işimize dönelim.

Çevrimdışı Erdem Çözer

En sol köşeyi sökmüşler amblem falan mı yapacaklar bi ihtimal belki abi  :alala:

yok onu demiyorum ŞİK harflerinde de çalışma var..

Çevrimdışı SDemirsoy

@Erdem Çözer abi bu kısmı da sökmüşler yoksa bana mı öle geliyor en sol köşe

Çevrimdışı Erdem Çözer

evet başka fotolarda ŞİK harflerinde de aralarda sıralar sökülmüş gibi.. sanırım düzenleme yapıyorlar.. umarım eleştirileri dikkate alan bir düzenleme olur

Çevrimdışı Efe

bence sabitleme islemine gectiler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı panic13

Beyler, elbette dün bizi yine sarstı. Yıktı. Özellikle Ankarada yaşayan arkadaşlar daha da olumsuz etkilendi. Fakat sorumlusu kim olursa olsun terör en çok günlük hayatı çekilmez hale getirerek amacına ulaşır. Nasıl ki o cinayetler farklılık gözetmeden öldürüyor insanları bizlerde ayrım yapmadan kenetlenmeliyiz. Yas tutulacak elbette. Ancak hayattan vaz geçmeyeceğiz. Yaşamaktan vazgeçmeyeceğiz. En önemlisi ülkeye inancımızı yitirmeyeceğiz. Bir birimize güç vererek hayata karışmaya devam edelim. Evet rüzgar var membran yok. Burada konu bu. Burada bundan devam. İş yerinde işimize dönelim.

valla @Yunus abi, bir tarafta pkk, bir tarafta ışıd, bir tarafta suriyeli mültecilerle birlikte gelen ve ne oldukları belli olmayan adamlar, şehirde dhkpc, güneydoğu'dan hergün 5-10 şehit. işlerimiz yerlerde. çalıştığım firmadan ayda ortalama 5-6 kişi çıkarılıyor, yılbaşından beri 35 kişi oldu, dolar olmuş 3 tl... ankara'da 1 yıldır ne emniyet müdürü varmış ne vali. istihbaret desen, 1 yıldır 50 tane olay oldu, adı var sanı yok. yarın bizim taksim'de, beşiktaş'ta bombalanmayacağımız meçhul. sen ülkeye güven diyorsun. ben de diyorum ki "eh... nihayetinde öpmeseler bari."

hadi eyvallah.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı TTurk

Statda kac kisilik koltuk oldugu degil senin sezonda ortalama kac kisiye oynadigin ve bunun sonucunda sportif basari yakalayip kasana kac USD koydugun onemli...

Çevrimdışı Erdem Çözer

bence sabitleme islemine gectiler

olabilir ama sabitlerken birer sıra aralıkla komple sırayı sökmeleri neden gerekebilir dersin?

Çevrimdışı yigitcan1903

Resmi kurumlara (tff,uefa) doğrusunu soyleyecekler zaten mecburen. Ama oralara bildirildikten sonra çok geç olur, degismez. Umarım sözlerini tutarlar ve 41903 u saglarlar ne diyim

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

olabilir ama sabitlerken birer sıra aralıkla komple sırayı sökmeleri neden gerekebilir dersin?
sokup yukari prekasta koymuslar belki sabitlemek icin biseyler monte ediyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK