Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489101 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

tribünlerin yakın olduğu bütün statlarda yaşanan mecburi bir durum..

edit: hepsinde olmuyormuş ama çoğu statta yedek kulübelerinin olduğu bölüm biraz daha geniş oluyor gibi
2.edit: sen tam tersini yazmışsın.. o hiç olmaz gibi

aslında tam ortalanıyor da numaralıda tribünün bir kısmı daha içde olduğundan daha geniş duruyor...

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ne demek yeri değil? 3 4 sayfadır bu başlıkta patlama konuşulmuyor mu zaten? sırf yu ekledim diye silmediniz yani öyle mi?

Cumhurbaşkanımızın siyasiler ve terör arasındaki bağlantıyı anlattığı müthiş konuşmayı paylaşmak niye yasak?

Neyse konuyu kapatalım. Aman başınıza bir şey gelmesin.

yerinde konuş diyen birine verdiğin tepkiye bak.. ayrıca baş sağlığı ve üzüntü mesajlarıyla, olayı siyasi tartışmaya itecek mesajlar arasında büyük fark var..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Doberr

İstanbulda bütün toplu taşıma araçları neredeyse bom boş denebilicek seviyede,18 milyon kişilik metropolde insanlar korkudan evlerinden çıkamıyor.Yazık geldiğimiz hale...

dostum şuan nasıl bilmiyorum ama sabah 6 buçukta küçükçekmeceden metrobüse bindim yine tıklım tıklımdı :)

Çevrimdışı serti67

geçen yeni açık tarafına söküp takmışlardı hatırlarsan, birde Fatih Doğanmıydı tam hatırlamıyorum bir gazeteci yazmıştı sanırım bunu .
tahmın yanı kesın karar verılmıs bilgi değil ınsallah olur ama
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

Forum'dan Yasin Akarsu arkadaşımız stad çevresinden çekebildiği fotoğrafları bize ulaştırdı. Haber Portalında yayınladık. Vermiş olduğu bilgilerde şu şekilde;

Alıntı
"Membran serimi şu an itibariyle yapılmıyor, yağış çok şiddetli değil ama rüzgar sağlam sarsıyor. Kedi yollarında çalışmalar devam ediyor sanırım aydınlatma, ince işler devam ediyor."

Kendisine teşekkür ediyoruz.

Çevrimdışı ahmetx

Ne demek yeri değil? 3 4 sayfadır bu başlıkta patlama konuşulmuyor mu zaten? sırf yu ekledim diye silmediniz yani öyle mi?

Cumhurbaşkanımızın siyasiler ve terör arasındaki bağlantıyı anlattığı müthiş konuşmayı paylaşmak niye yasak?

Neyse konuyu kapatalım. Aman başınıza bir şey gelmesin.
Kendimizi kandırmayalım @GIUNTI biz de biliyoruz terör olaylarının siyasetle alakasız olmadığını ama geçmiş olsun ve taziye mesajlarıyla bu bir değil , dediğin gibi bu konuyu kapatalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

tahmın yanı kesın karar verılmıs bilgi değil ınsallah olur ama
aslında tahmin demek biraz eksik ifade olur çünkü hem bir örneği stadda denendi ham bir gazeteci bu bilgiyi paylaştı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl1903

Güncel

Koltuklarda düzenleme işlemi yapıyorlar bazı sıralar sökülmüş...

Çevrimdışı ahmetx

Güncel

kapalıda bazı koltukları sökmüşler yine bir şeyler deniyorlar galiba .

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 11:48:34 ahmetx ]

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı serti67

şimdi fotolara bakarken farkettım demır kapıdakı armamızı  yazılar yazılmıs isimler felan armaya saygınız yok orda turk bayrağı var içinde onada saygıları yok ne yapıcaz bole ınsanlarla nereye varabılırız ınsan düşünmeden edemıyor
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı İhsan

wow dan cimlerin gelecegi yer olarak belirtmis italyancasi olan birisi cevirebilir belkide

http://www.paradello.it/

İtalyanca bilmiyorum, ama şirket merkezi Rodengo Saiano (Milanonun doğusu). Muhtemelen oralardan gelecektir
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Yigitcan 42000 oldu dense gidip tek tek sayacaksin. Yahu kardeşim hem ayıp hem paranoyaya gerek yok. Bak eleştirinin çok sağlam temelleri yoksa eleştiren bundan zarar görür. Bir nevi Serhat Ulueren Rasim Ozan gibi. Konuşsun dursun dersin. Biraz mantıklı elestirin. Stat kapasitesi artsın diye çabalıyoruz dedi başkan. Arttı demedi azaldı demedi. Ilk rakam neyse halen söylenen o. Iki senedir unudunuz kapasite artsın kalanı kendi yorumunuz. O yorumun üstünden de eleştiri pesindesiniz. Kendi hayalinize inanıp sonra neden olmadı diyemezsiniz. Yaptığın eleştiri değil ki karalama. Mürekkep yalamış adamsın yakışmıyor sana.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla abi ben resmi açıklanandan fazla bir koltuk da beklemiyorum artık
Ondan vazgeçeli baya oldu
Demiyorum niye 43-44-45 değil
Ama evet 41903 oldu deseler de şüphe düştü bi kere,saymadan inanmam onu söyliyim
Güvenmiyorum başkana ya da herhangi bir yöneticiye bu konuda

Çevrimdışı ahmetx

@İhsan eski açık üstünde hangi malzeme kullanılacak öğrenebilir misin ?

Çevrimdışı Muratt

Daha önce soruldumu bilmiyorum ama deniz tarafındaki kale arkasının kapalı tarafına yapılan 2 katlı bina gibi duran yapı ne olarak planlandı mı?

Çevrimdışı Efe

@İhsan eski açık üstünde hangi malzeme kullanılacak öğrenebilir misin ?
mebran  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Daha önce soruldumu bilmiyorum ama deniz tarafındaki kale arkasının kapalı tarafına yapılan 2 katlı bina gibi duran yapı ne olarak planlandı mı?
kartal yuvasi orda olacak bildigim kadariyla vodafone cep merkezide olacak ama o yan tarafta galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iilkerr

Cim cati islerini hallettikten sonra eski aciga yogunlasirlar diye tahmin ediyorum. Malum 4g geliyo vodafone sov yapacak stadta. Ozellikle mac gunleri yapacagi ozel kapmanyalar da olacaktir ki stad kadar onemli bir konudur o sube vodafone icin. Keza Kartal Yuvası da oyle. Birkac mac da olsa buyuk gelir kapisi olacak yerler sonucta. Bizim gordugumuz kisimlari uzatacaklarini cok zannetmiyorum. En azindan mayista tamamen bitmis olur.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR