Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489535 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ers1903

Gunaydin hava yagisli ve ozellikle ruzgarli bu havada membran serimi olmaz ,insallah yirtilma vs de olmaz..

Çevrimdışı smtcglr

[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 09:51:05 smtcglr ]

Çevrimdışı ers_an

Arena günaydın. Güzel haberlerin olduğu bir hafta olsun diyeceğim ya enseyi karartalı çok oldu.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı klassblok

Günaydın. Skorboardlar ne zaman gelecek stada. Bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı ddc1979

Insanlarımız teker teker parçalanarak ölüyor...
Ve bu durum artık sıradan bir hale geldi maalesef ...
Bugünkü iletilerimizde oynayan Gülen ifadeler konusunda hassas olmamız dileğiyle ... Saygılar.
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı panic13

Günaydın,

Neticede insan y,ne günlük dertlerine sarılıyor. Ölen öldüğü ile kalıyor, ateş düştüğü yeri yakıyor. İnşallah stad açılışında bir bomba patlatmazlar. Olmaz diyemiyorum, çünkü artık ne olacağı belli değil.

[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 09:49:05 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı YunusEmre

Bugünkü iletilerimizde oynayan Gülen ifadeler konusunda hassas olmamız dileğiyle ... Saygılar.

evet durum hassas kötü çok kötü bir süreçten geçiyoruz üzülüyorz fakat dik durmak hayatı sürdürmek durumundayız.. içimize korku girince herşeye herkese şüpheyle yaklaşırsak içe kapanırsak zaten bunu yapanların amaçlarına ulaşmalarını sağlarız.. teröre karşı dimdik yılmadan 100lerce yıl olduğu gibi ayakta durmamız gerekiyor.. umarım bu kez en kısa zamanda dünyalarını başlarına yıkmayı başarabiliriz...

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin...
Baskan bugünmu aciklayacak acilis tarihini??

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Günaydın arkadaşlar  :) her zaman olduğu gibi bugün de güzel haberler bekliyoruz  :sevinc

:o_o:

Çevrimiçi murat

bugün açıklama yapmak için çok uygun bir gün olarak görünmüyor.böyle acılı bir günde yapılmaz sanırım.ölenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Çevrimdışı Serdar

Günaydın arkadaşlar  :) her zaman olduğu gibi bugün de güzel haberler bekliyoruz  :sevinc

Sanırım son 15 saattir dünyayla bağlantın kesikti. :alala:

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydin...
Baskan bugünmu aciklayacak acilis tarihini??
Bugün hiçbir şeyin açıklanacağını zannetmiyorum

Çevrimdışı İhsan

Yazını çok iyi anlıyorum ama teslim olmamak gerekiyor.
Bence mesajlara müdahele etmeyelim, herkes istediği gibi hareket etsin.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Patlamalardan dolayı, basın toplantısı iptal olmuş
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı doctore

günaydın arkadaşlar. milletçe başımız sağolsun. umarım bu hafta stat çalışmalarından gelecek güzel haberlerle bir nebze teselli buluruz.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çok saçma bi gün insanın içinden hiç bir şey yapası gelmiyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

bugün 18:45 de Güvenparkdaydım patlamayı canlı canlı gördüm elimde çok kötü fotoğraflarda var paylaşılacak gibi değil 112 den arkadaşlarım 30 vatandaşımızın öldüğünü çokda yaralı olduğunu söyledi 3 dakika ile hayattayım bu arada tam oradaydım bilenler bilir yapıkredi'nin olduğu tarafa geçtim patlama oldu :(

Geçmiş olsun. Neler hissetiğini ve düşündüğünü tahmin bile edemeyiz.
Tekrar geçmiş olsun demekten başka ne diyeceğimi bilemiyorum.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hiç bir şey o insanların canından daha değerli değil. Allah ailelerine sabır yaralılara da acil şifalar versin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ddc1979

Yazını çok iyi anlıyorum ama teslim olmamak gerekiyor.
Bence mesajlara müdahele etmeyelim, herkes istediği gibi hareket etsin.
Hayat devam ediyor ama dün kaç tane evin içinde ateş yandı hayatlar söndü... Bu memleketteki masum ölen her insan içimizdeki bir parçadır ...bugünlük için Futbolmuş stadmış bu acıların içinde boş işler bence.. Sadece Gülen zıplayan ifadeler bana duyarsızca geliyor o kadar.. Yine statdan Konuşulsun eyvallah. Ama emojilere dikkat etmek gerekir. Nasıl ki yas evine gittiğinizde hareketlerinize dikkat ediyorsanız.. Tekrardan saygılar .
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Mehmet92

İstanbulda bütün toplu taşıma araçları neredeyse bom boş denebilicek seviyede,18 milyon kişilik metropolde insanlar korkudan evlerinden çıkamıyor.Yazık geldiğimiz hale...

Çevrimdışı sonbarikat

Çevrimdışı ozan m.

cümleten milletimizin başı sağolsun arkadaşlar.. kötü bir gün, insanın pek bir şey diyesi gelmiyor içinden...

ysariusta

• Ziyaretçi

Düşünmüşlerdir
Ama 42 bin mi düşündüler onu bilmiyorum
Bu konuda da saymadan güvenmem kimseye
Bakalım artırıcaz dediler kombine açıklamasında inşallah bulurlar sayıyı @sado
Yigitcan 42000 oldu dense gidip tek tek sayacaksin. Yahu kardeşim hem ayıp hem paranoyaya gerek yok. Bak eleştirinin çok sağlam temelleri yoksa eleştiren bundan zarar görür. Bir nevi Serhat Ulueren Rasim Ozan gibi. Konuşsun dursun dersin. Biraz mantıklı elestirin. Stat kapasitesi artsın diye çabalıyoruz dedi başkan. Arttı demedi azaldı demedi. Ilk rakam neyse halen söylenen o. Iki senedir unudunuz kapasite artsın kalanı kendi yorumunuz. O yorumun üstünden de eleştiri pesindesiniz. Kendi hayalinize inanıp sonra neden olmadı diyemezsiniz. Yaptığın eleştiri değil ki karalama. Mürekkep yalamış adamsın yakışmıyor sana.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi