Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489354 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı selçukaras

oralara dökülmedi zaten altta baya sağlam bi karışım kullanıldı
Saol  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

valla tt arenada baya renk farkı oluşmuş.. videoda görülüyor

yok tokide kenarların rengi değişmemiştir ortalar solmuştur :kop: :kop: :kop:
adamlar batıyor elektrikleri açmıyorlardır. Belkide kesmişlerdir elektriklerini :bandit:
@sallapati başka örnek ver :evillol:

Çevrimdışı sallapati

yok tokide kenarların rengi değişmemiştir ortalar solmuştur :kop: :kop: :kop:
adamlar batıyor elektrikleri açmıyorlardır. Belkide kesmişlerdir elektriklerini :bandit:
@sallapati başka örnek ver :evillol:

valla toki arenanın kenarları mahalledeki halı sahadan beter olmuş.. bazı yerler beyaz,  bari yerler siyahımsı  :D :D

Çevrimdışı vural

valla tt arenada baya renk farkı oluşmuş.. videoda görülüyor

adamların normal çiminde hayır yok, saha kenarımı düzgün olacak ?  :alala:

Çevrimiçi murat

eşim sordu o güzükenler nedir diye;koltuklar dedim.etki etmemek için nasıl olmuş dedim oda güzel olmuş beşiktaş renkleri siyah beyaz karışık.beşiktaş gibi dedi.valla zor beğenir oda beğendiğine göre piksel okeydir.

Çevrimdışı Efe

eşim sordu o güzükenler nedir diye;koltuklar dedim.etki etmemek için nasıl olmuş dedim oda güzel olmuş beşiktaş renkleri siyah beyaz karışık.beşiktaş gibi dedi.valla zor beğenir oda beğendiğine göre piksel okeydir.
bu iş olmuş  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarın büyük gün 1 ağ serilmesini bekleyeceğiz bütün gün mebran değil  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

valla toki arenanın kenarları mahalledeki halı sahadan beter olmuş.. bazı yerler beyaz,  bari yerler siyahımsı  :D :D
adı üzerinde toki işde en ucuz malı kullanmıştır :D
sende örnek verdiğin şeye bak :bandit: :bandit:

Çevrimiçi murat

adamların normal çiminde hayır yok, saha kenarımı düzgün olacak ?  :alala:
çimi geçtim koltukları bile solmuş.toki stadıyla kıyaslanmasını bizim stada hakaret sayarım.boş mezar bulsalar girecekler.

Çevrimiçi Necmi

haklı çok karışığız :D
geçen ramazan toplandığımızda şöyle bir etrafıma baktım
hepimiz farklı düşüncedeydik odanın içinde her siyasi görüşü temsil ediyorduk
müslümanı ataisti her türü vardı dışardan bakan bunlar bu kadar iyi nasıl anlaşıyor der. :evillol:
@MURAT

Çevrimiçi Necmi

yarın büyük gün 1 ağ serilmesini bekleyeceğiz bütün gün mebran değil  :biggrinking:
yanı rahat döşeyebilmek için ağ serebilirler öbür tarafa sermişlerdi sonra kaldırdılar :bandit:

Çevrimiçi murat

haklı çok karışığız :D
geçen ramazan toplandığımızda şöyle bir etrafıma baktım
hepimiz farklı düşüncedeydik odanın içinde her siyasi görüşü temsil ediyorduk
müslümanı ataisti her türü vardı dışardan bakan bunlar bu kadar iyi nasıl anlaşıyor der. :evillol:
@MURAT
önce iyi insan olmak önemli.sonrada beşiktaşlı. sadece beşiktaşlı olmakta yeterli aslında :D

Çevrimdışı Efe

yanı rahat döşeyebilmek için ağ serebilirler öbür tarafa sermişlerdi sonra kaldırdılar :bandit:
4 bakladan birine 1 ağ serildimi burası bayram yerine döner :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fatihsahin

siyah beyaz

Çevrimdışı Efe

yarın kırmızıyla gösterdiğim yere ağı sermek gerek ETNA  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Boşuna beklersin Efe. Çatılar uçuyor İstanbulda. Çatı işi 1 gün durur. Bizde 300 sayfayı görürüz.

Çevrimdışı Efe

Boşuna beklersin Efe. Çatılar uçuyor İstanbulda. Çatı işi 1 gün durur. Bizde 300 sayfayı görürüz.
yarına durur rüzgar bence gece esecekmiş  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yarın kırmızıyla gösterdiğim yere ağı sermek gerek ETNA  :D
istermisin orda bırakıp şeffaflara başlasınlar :o_o:
birde artık oraya eski açık dememek lazım her şey en son orda yapılıyor
ama sadece açıkda demeyiz inşallah :bandit:

Çevrimdışı baro19

Yedek kulübesi için ayrılan yer sanki çok dar ya :D

Çevrimiçi Necmi

Bence bu çatı bitmeden bu konu biter :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

işte ozaman çatıdan kendini atacak tanıyorum  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Orhan

Eski açık üstü membran olmayacak lafı ilk çıktığında hadi ordan diyip gülerken şimdi dokuz  doğurmak sanırım biz besiktaslılara mahsus bir sey.  :evillol:

Çevrimdışı kadir137

@MURAT  a teşekkür ederiz
Necmi abi, 2. takılan Vodafone Arena tabelası ışıksız mı olucak? Hiçbi fotoğrafta yandığını görmedim de.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

bugün 18:45 de Güvenparkdaydım patlamayı canlı canlı gördüm elimde çok kötü fotoğraflarda var paylaşılacak gibi değil 112 den arkadaşlarım 30 vatandaşımızın öldüğünü çokda yaralı olduğunu söyledi 3 dakika ile hayattayım bu arada tam oradaydım bilenler bilir yapıkredi'nin olduğu tarafa geçtim patlama oldu :(

Geçmiş olsun :(