Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491843 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Günaydın herkese
Gece kum gelmiş
Her geçen gün piksele daha cok  alisiyorum , daha cok begeniyorum, pikseli beğenmeyenlerin yuzdesi kac bilmiyorum ama her gecen gün o yuzde azalacak muhtemelen

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysariusta

• Ziyaretçi

stad açılışında gösteri olucaakmı bu tarz direk maçlamı açılıcak bide açılış 9 nisan diyolar açılış için pasolig falan gerekirmi biletler nerden satılır

youtubede bi kaç stad açılış gösterisi

Bunun gibi konserlerle falan filan bir açılış olacak ancak o yazın olacak. Bu sene bir lig maçı oynanacak. Onun içinde Pasolig şart tabiki.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Alt kat dolaşım alanındaki yerler üst kattaki gibi taşla kaplanacak mı yoksa son hali bu mu?
Beton kalmiycaği kesin %100 emin olabilirsin ama yapilicak islemi bilmiyorum.

Çevrimdışı Efe

şu çimleri görelim artık ben çime yoğunlaştım çatıyı 2.plan takip ediyorum bugünden sonra çatı bitti çim herşeyden fazla önemli artık bir gelsin bakalım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

şu çimleri görelim artık ben çime yoğunlaştım çatıyı 2.plan takip ediyorum bugünden sonra çatı bitti çim herşeyden fazla önemli artık bir gelsin bakalım :)
Tırları sınır kapısında karsilayalim konvoyla stadyuma getirelim , muzik acariz bide 

Çevrimdışı smhkcr

Çünkü bazı arkadaşların negatif enerji yayma gibi bir misyonu var orası da kaplandığı zaman " acaba tekrar sökerler mi?" diye düşünmeye başlayacaklar... 50.000 kez söylendi heryerin kapalı olacağı...

Niye açık kalsın eski açığın üstü niye bunu söylüyorsunuz stat inşa başından beri anlamış değilim . Adamlar kapatmayacaklari yere niye semer montajı yapsınlar kısa semerlerine kadar ? Orda semerler biter orası açık bir proje olurdu

Çevrimdışı Efe

Tırları sınır kapısında karsilayalim konvoyla stadyuma getirelim , muzik acariz bide 

karşılayalım ben gelirim ama haberi nasıl alcaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ihsan abi sis calisanlarinin kankası degilmi yahu yarin sabah sorar iste

Çevrimdışı Efe

Ihsan abi sis calisanlarinin kankası degilmi yahu yarin sabah sorar iste

inşallah telefonmlarını almıştır necmi abide kankaları :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Vay be en önemli 3 faktör bitti sayılır.Çim yakında serilecek,Çatı neredeyse bitti ve Koltuklarında neredeyse hepsi takıldı.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

ysariusta

• Ziyaretçi

Alt kat dolaşım alanındaki yerler üst kattaki gibi taşla kaplanacak mı yoksa son hali bu mu?

Alt kat dolaşım alanı değil sanırım oralar. Kulüp binası olması lazım. Ayrıca zaten boyalı o kısım. Beton değil. O kadar düzgün beton mu olur

ysariusta

• Ziyaretçi

Siz bana firmayı bulun diyorum  :super:

Çevrimdışı Unalll

Arkadaşlar sizce ilk maç membranlarda ve camlarda ışıklandırma olur mu birde bu merdivenlerde son karar sarı şerit mi

Çevrimdışı smhkcr

Epoksi kaplama diye hatırlıyorum. Kapılar bile takılıyor beton değil kesinlikle... Bence mükemmel görünüyor...

Alt kat dolaşım alanı değil sanırım oralar. Kulüp binası olması lazım. Ayrıca zaten boyalı o kısım. Beton değil. O kadar düzgün beton mu olur

Çevrimdışı idil

Semtte koltuklarımıza oturma imkanı var :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

1 saat önce çektim.Tarihi duvarın taşları diziliyor.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cisse557

Duvarlar boyalı zaten abi zeminden bahsediyorum ben.

Çevrimdışı İhsan

inşallah telefonmlarını almıştır necmi abide kankaları :D

:nerd: :o_o:
.. tüh ya, almadım
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mcknife

ankaradan antalya maçına gitmek isteyen arkadaslar varsa ozel aracla git gel yapabiliriz,acil ulaşın lütfen orjinal link
http://besiktasarena.com/genel-sohbet/19-03-2016-besiktas-antalyaspor-maci-ankaradan-ozel-aracla-gidis-donus/

Çevrimdışı İhsan

Duvarlar boyalı zaten abi zeminden bahsediyorum ben.

Evet ama zemin beton yüzeyi değil ki. Bir şeyler yapılmış
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cisse557

Evet ama zemin beton yüzeyi değil ki. Bir şeyler yapılmış
Bilemiyorum abi de kaplanmış olsa bile beton gibi görünüyor. Gözüme çok hitap etmedi orası.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

sanki bir mebran daha takılıyo gibi gördüm kaldı 6  :super:

yanlış alarm

Çevrimdışı GörkemGörkem

Her geçen gün piksele daha cok  alisiyorum , daha cok begeniyorum, pikseli beğenmeyenlerin yuzdesi kac bilmiyorum ama her gecen gün o yuzde azalacak muhtemelen

Degismeyecegi icin psikolojikman pixelliyi sevmeye itiyor beynin seni  :evillol: Üst siyah Alt beyaz olsaydı simdi pixeli sevenlerde zorunluluktan gercekten bu daha güzel olmus diyecekti  :)