Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492620 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

bu geçen bizim stada astıklarıyla aynı ürün bize siyahını astılar burda beyazını asmışlar @harund1k3

@Necmi abi sanki bizim stadda kullanilanlar daha basitti belki tek bir tane asildigi icin oyle gozukmus olabilir bilemiyorum. Eski acik ve yeni acik arka kisimlarina 2 tane yuksek cozunurluklu digerlerini stadin butun etrafini saracak sekilde boyle sarilirsa cok basarili olabilir gibi.

Çevrimiçi Necmi

Hadi Bismillah :) (bugün belirtilen saatte çekildi)

az daha üyeliğini onaylamıyordum sonra belki kardeşidir dedimde diğer üyelik kimin :bandit:
bu arada Hoşgeldin @fatihkmkc

Çevrimdışı murat

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sanki bizim stadda kullanilanlar daha basitti belki tek bir tane asildigi icin oyle gozukmus olabilir bilemiyorum. Eski acik ve yeni acik arka kisimlarina 2 tane yuksek cozunurluklu digerlerini stadin butun etrafini saracak sekilde boyle sarilirsa cok basarili olabilir gibi.
onlarda yüksek çözünürlük dediğin daha sık olması ama bunların fiyatını söylüyorsan benim dediğim bunlar değil
bunlar çok basit rahatça yaparlar yeterki izin alınsın
Benim söylediğim panel ve tv den bile yüksek çözünürlükte skorboartın 360 dolanmasını düşün

Çevrimdışı Gorgaze

prekastla kolonların arasına ne işlem yapıldı :alala: bilgim yok

döşeme yapılmıyor mu abi,
parlak graniti andıran bir yüzey gibi ?

Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı harund1k3

onlarda yüksek çözünürlük dediğin daha sık olması ama bunların fiyatını söylüyorsan benim dediğim bunlar değil
bunlar çok basit rahatça yaparlar yeterki izin alınsın
Benim söylediğim panel ve tv den bile yüksek çözünürlükte skorboartın 360 dolanmasını düşün

Bir arkadas paylasmisti abi komple kale arkasini donen bir scoreboard tarzi bisey vardi siz onu kastediyorsunuz galiba. Iste kale arkalarina bu benim buldugum gibi veya arkadasin buldugu gibi birsey yapilip geri kalan bolgelere butun goruntuyu bozmayacak ama butun kufekileri dolduracak bir cozum bulunursa super olur.

Hatta keske biraz gelismis bir ulke olsak, adamlar bu yuksek cozunurluklu ledlerden mac yayini da yapiyor. bizde de boyle bisey olsa bilet alamayan taraftar eski acik arkasina dolussa orada izleseler maclari es zamanli muhtesem olmaz mi ?

Çevrimdışı fatihkmkc

@Necmi abi aslında ilk olarak meteorolog olarak fatihkmkc@gmail hesabıma kayıt yapmak istedim ama giremedim bi türlü onay mı alamadım acaba :) sonucta buradayim onemli olan da bu ;)
Hello, it's me

Çevrimdışı fatihkmkc

Hello, it's me

Çevrimiçi Necmi

döşeme yapılmıyor mu abi,
parlak graniti andıran bir yüzey gibi ?

prekastla kolon arası diyince benim aklım yukarıya gitti :)
zemine evet andazit döşeniyor zaten dışarıda eski açık önüne gazilerede andazit döşeniyor
o kaldırım yukarı kadar devam eder. ama yeni açık arkaya ne olur bilemem büyük ihtimal orasıda andazit döşenir.
dışarları Belediye yapıyor onların tasarufunda oluyor yeni açık ve numaralı bizim tasarufumuzda bilmiyorum
bekleyip göreceğiz. @Gorgaze

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

İyi geceler herkese.. Daha önceden bi hesabım vardı onunla giriş yapamıyodum mail adresini unutmuşum ilk baştan beri takip ediyorum daha fazla dayanamadım tekrar üye oldum :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi aslında ilk olarak meteorolog olarak fatihkmkc@gmail hesabıma kayıt yapmak istedim ama giremedim bi türlü onay mı alamadım acaba :) sonucta buradayim onemli olan da bu ;)

yok oda onaylandı ama ikisi bir onaylandı. @fatihkmkc

Çevrimiçi Necmi

İyi geceler herkese.. Daha önceden bi hesabım vardı onunla giriş yapamıyodum mail adresini unutmuşum ilk baştan beri takip ediyorum daha fazla dayanamadım tekrar üye oldum :)
Hoşgeldin  istersen o hesabının şifresini güncelleyebiliriz.
istersen burdan devam edebilirsin

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Hoşgeldin  istersen o hesabının şifresini güncelleyebiliriz.
istersen burdan devam edebilirsin
Teşekkür ederim abi :) Sorun değil buradan da devam edebilirim :)

Çevrimiçi Necmi

Bir arkadas paylasmisti abi komple kale arkasini donen bir scoreboard tarzi bisey vardi siz onu kastediyorsunuz galiba. Iste kale arkalarina bu benim buldugum gibi veya arkadasin buldugu gibi birsey yapilip geri kalan bolgelere butun goruntuyu bozmayacak ama butun kufekileri dolduracak bir cozum bulunursa super olur.

Hatta keske biraz gelismis bir ulke olsak, adamlar bu yuksek cozunurluklu ledlerden mac yayini da yapiyor. bizde de boyle bisey olsa bilet alamayan taraftar eski acik arkasina dolussa orada izleseler maclari es zamanli muhtesem olmaz mi ?
Biz oldukça gelişmiş bir ülkeyiz ama 360 skorboartı daha yapan yok
yapılabilir olduğu bile tartışılır. Biz yapsaydık ilk olacaktı ama çok büyük bir maliyet olduğu için
imkansız çatıda iç halkaya bile yapmak 25 M $ gibi bir şey çıkıyor şöyle düşün kedi yollarını komple 360 derece dönen bir televizyon düşün
360 skorboart o oluyor mesela commerzbank arenadaki gibi ortaya koyarsan bu kübik skorboart oluyor ama bu senin dediklerin led reklam panosu
360 la bunun arasındaki fark oyuncak arabayla ferrari arasındaki fark gibidir bu dediklerini ne kadar yüksek çözünürlüklü yaparsan yap
maç yayını falan yapamazsın o tür bir yayını oynatamazsın

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Gorgaze

prekastla kolon arası diyince benim aklım yukarıya gitti :)
zemine evet andazit döşeniyor zaten dışarıda eski açık önüne gazilerede andazit döşeniyor
o kaldırım yukarı kadar devam eder. ama yeni açık arkaya ne olur bilemem büyük ihtimal orasıda andazit döşenir.
dışarları Belediye yapıyor onların tasarufunda oluyor yeni açık ve numaralı bizim tasarufumuzda bilmiyorum
bekleyip göreceğiz. @Gorgaze
anladım sağ ol @Necmi abi  :)
abi dediğin gibi olursa ki bende öyle olmasını diliyorum güzel olur.
yeni açık ve numaralı inş. çıplak kalmaz.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

YGS mağduru arkadaşlar başarılar şimdiden :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

anladım sağ ol @Necmi abi  :)
abi dediğin gibi olursa ki bende öyle olmasını diliyorum güzel olur.
yeni açık ve numaralı inş. çıplak kalmaz.
yok kalmaz illaki bir şey döşenecek ama ne döşenecek birlikte göreceğiz
oranın altı yönetim orayı çok iyi izole edip bir şey döşemezlerse aşağıda banyo yaparlar yağmur yağdığında

Çevrimdışı tcoalngsau

kolonlara beşiktaşta yazıcam..bence güzel olurdu yapsalardı..

Çevrimdışı ilhan

Başkan canlı yayına izin verse şu an izlenme rekoru kırarız, reytingler alt üst olur.

Çevrimdışı harund1k3

Biz oldukça gelişmiş bir ülkeyiz ama 360 skorboartı daha yapan yok
yapılabilir olduğu bile tartışılır. Biz yapsaydık ilk olacaktı ama çok büyük bir maliyet olduğu için
imkansız çatıda iç halkaya bile yapmak 25 M $ gibi bir şey çıkıyor şöyle düşün kedi yollarını komple 360 derece dönen bir televizyon düşün
360 skorboart o oluyor mesela commerzbank arenadaki gibi ortaya koyarsan bu kübik skorboart oluyor ama bu senin dediklerin led reklam panosu
360 la bunun arasındaki fark oyuncak arabayla ferrari arasındaki fark gibidir bu dediklerini ne kadar yüksek çözünürlüklü yaparsan yap
maç yayını falan yapamazsın o tür bir yayını oynatamazsın

Yok abi biz tamamen farkli seylerden bahsediyoruz ben sizin dediginiz gibi ic halkayi tamamen donecek bir 360 scoreboard dan bahsetmiyorum. Benim bahsettigim Linkte gosterdigim sekilde dis halkaya eski acik ve yeni aciga yuksek cozunurluklu iki tane led ekran. Geri kalan dis halkanin sutun bosluklari arasinda kalan bolume yine linkte gosterdigim sekilde ledler yerlestirilmesi. Bunun maliyetinin o kadar yuksek tutacagini dusunmuyorum maliyet hesabini yapamadim cunku internette yeterli bilgide bulamadim. Fakat olusacak maliyeti reklam gelirleri cok rahat karsilar diye dusunuyorum. Istanbulun gobeginde bogaza karsi reklam almak eminim ki buyuk bir gelir kapisi acacaktir.

Çevrimdışı betoo38

eski acik acik kalacak diye korkan arkadaslara cizimi elle yaptim kusura bakmayin kirmizi bolum ilk projede acik kalan bolum yesille sınırınıda cizdim suan o sınırın uzerinde 2 mebran var yani acik kalacak diye korkan arkadaslar artik korkularini yensinler :icool:

böyle burasi acik kalabilir halen, ben rahat degilim :D üstelik bi video da 4-5 parca kaldi diyorlar, yani 4 membran eksik söylemisler.. cok manidar..

Çevrimdışı Abdurrahim S.

böyle burasi acik kalabilir halen, ben rahat degilim :D üstelik bi video da 4-5 parca kaldi diyorlar, yani 4 membran eksik söylemisler.. cok manidar..