Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493194 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Dostlar maçtan şimdi eve geldim. Rize'de takımımızı yalnız bırakmadık. Sadece birkaç bin taraftar misafir olduğu stadı böylesne domine ediyorsa vodafone arenada neler yapacak düşünemiyorum bile. Herkese selamlar.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Gorgaze

yeni açık arka taraf, otopark tarafı zemin ile ilgili bir çalışma olacak mı yoksa bu şekilde  çıplak mı kalacak bilgi olan var mı ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı asi_kartal

rize stadının tribün-saha uzaklıgını bilen var mı çok yakın gibi.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı serti67

cevre duzenlemsı  ıcınde baya bı ugrasıyolar ole kaldırım vs dıe bastan sagma yapma degıl kalıtelı bır syle cıkıcak bole kalıte bır yuvaya bole kalıtelı cevre duzenlemesı yakısır
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı emrekhvcgl

şu stada lider girmek mükemmel olur. iç saha rüzgarını hissedeceğiz sonunda. efsane olacak.

Çevrimdışı onurturan

@İhsan gazetecilerin yapamadığını yapmışsın .Haftaya cumartesi yeşili görcez demek arenada.
:halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Çevrimdışı Sezer94

Bizim stada giren fenerli arkadasin mesajlari

Krdeşşm fotoyu silermisinnn Rica ediyorum ordaki Çalışan bazı Arkadaşlara Sorun Olmuş Benim yüzümden Ekmeklerinden Olmasın

Başta Beşiktaş Başkan'ı Fikret Orman Olmak Üzere Tüm Beşiktaş Ailesinden Özür dilerim Çektiğim Fotoğraf Kötü Bi Amaç İçin değildi Ama Bazı Sayfalar Bunu Kötü İzah Eti Tekrardan Özür dilerim  :/
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Turco

Arkadaşlar maliyetini bulamadım ama söylediğim led ısıklandırmasının aynısı polonyadaki Krakow arena da kullanılmış.

http://www.colosseoeas.com/en/references/krakow-arena.html

On tarafta yüksek çözünürlüklü ekran var yan taraflarını daha düşük ama sırıtmayan ledler kullanılmış. Maliyetini bulamadım ama söylediğim uygulama tam olarak bu.

budur işte harika

daha yüksek çözünürlüklüsü olursa tadından yenmez.

Çevrimdışı ulwi

Bana sanki ilk maçta taraftarlar bir şaşkınlık olacak gibi geliyor, yükseklik yüzünden tam rahat şekilde bağırıp hoplayıp zıplayamayacak gibi. Ya da ben kendimde yükseklik korkusu var diye çoğunluğu öyle düşünüyorum :) , yurt dışında olduğum için sene de bir veya iki maça gelebileceğim izin günlerime göre değişecek. Çok güzel bir stad oluyor , gerçekten de çok az kaldı, bu son kalan yapım sürecinin de kazasız belasız geçmesi dileği ile...

Çevrimdışı ZEKI

@İhsan harika haber tesekkurler.

SIS ile ilgili son roportaja gore

pazartesiden carsambaya kadar  ısıtma sistemlerinin yapılışına geçilecek
persembe ve cuma gunleri de çim kumu serilip özel bir makina ile kumun oturması sağlanacak

19 mart gunude italyadan gelen cimlerin serimine baslanacak. 

Çevrimiçi Necmi

Az önce geleneksel haftasonu vodafone tavafımı yaptım. Tesadüfen hollandaca konuşan iki arkadaş gördüm. Ne görürüm? Bizim SIS'ciler.
Bulmuşken bırakır mıyım?:D
Ağaçlı yolu yürüyerek konuştuk.( Çarşıda maçı izlemeye geldim.)
23.Mart serme Çim bitecek ve hibritler çakılacak. Aynı gün maç oynanabilecek durumda teslim edilecek.
Haftaya cumartesi İtalya dan rulo çimler gelecek ve hemen serime başlanacak.
İlk maç 9 Nisan olarak planlanıyor dedi.
Bizim sitede kahramanlarsınız dedim. Onlarda Vodafonearena mı sordular?
Yani tanıyorlar bizi. Selamlarını iletmemi istedi.
Keyfim yerinde. Şimdi de bir galibiyet aldık mı? Ohhhhh misss

zaten bunun haberini yaptıkta insanları inandıramadık hala salı günü çim bekliyorlar
önümüzdeki haftasonu geleceğini söyledik :alala:

Çevrimdışı Efe

@İhsan harika haber tesekkurler.

SIS ile ilgili son roportaja gore

pazartesiden carsambaya kadar  ısıtma sistemlerinin yapılışına geçilecek
persembe ve cuma gunleri de çim kumu serilip özel bir makina ile kumun oturması sağlanacak

19 mart gunude italyadan gelen cimlerin serimine baslanacak. 

eski açığın üstünü örtelim ilk pazartesi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ozaman tırlar ayrı ayrı gelecek dimi :ebebe: :ebebe: ilk tır veya tırlar Salı günü mü gelecek yani  :sevinc :sevinc
ne salısı kim söyledi salı diye bir haftadır bas bas bağırıyoruz önümüzdeki hafta sonu çimler gelecek diye :alala:

Çevrimiçi Necmi

@İhsan gazetecilerin yapamadığını yapmışsın .Haftaya cumartesi yeşili görcez demek arenada.
:alala:  iki gün önce verdik bu haberi @ahmetx
haber sitesini okumuyorsanız boşuna mesai harcamayalım :bandit:

Çevrimdışı Turco

Böyle mi kalacak burası ? Eğer böyle kalacaksa kötü görüntü oluşturur.

Madem Ledler takılacak, kedi yollarına çıkış merdivenlerinin olduğu yerlere takılsın.

Çevrimdışı ZEKI

ne salısı kim söyledi salı diye bir haftadır bas bas bağırıyoruz önümüzdeki hafta sonu çimler gelecek diye :alala:

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-cim-calismalarinda-son-durum-33216.html

sali gunu yola cikiyor İtalyadan karayolu ile gelmesi 4 gun suruyor. cumartesi aksilik olmazsa istanbulda stadimizda

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar maliyetini bulamadım ama söylediğim led ısıklandırmasının aynısı polonyadaki Krakow arena da kullanılmış.

http://www.colosseoeas.com/en/references/krakow-arena.html

On tarafta yüksek çözünürlüklü ekran var yan taraflarını daha düşük ama sırıtmayan ledler kullanılmış. Maliyetini bulamadım ama söylediğim uygulama tam olarak bu.
bu geçen bizim stada astıklarıyla aynı ürün bize siyahını astılar burda beyazını asmışlar @harund1k3

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@ahmetx gazeteciler araştırmadan yazıyor. stada gitmiyor. Giden bile küfekiye fayans diyor...
Bu siteyi okuyup yazsalar çok daha iyi şeyler çıkarırlar valla
AMa  İhsan o  döşenene  fayanslar çok güzel beyaaa.Sen dua et  mermer demedi.  :lol:

Çevrimiçi Necmi

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-cim-calismalarinda-son-durum-33216.html

sali gunu yola cikiyor İtalyadan karayolu ile gelmesi 4 gun suruyor. cumartesi aksilik olmazsa istanbulda stadimizda
salı çıkmaz yola en erken çarşamba veya perşembe çıkar @ZEKI 
çimin geç gelmesini göze alırlar erken gelmesini göze alamazlar ısıtma tesisatı tamamen bitecek kum sermeye başlayacaklarki
çim ordan haraket etsin yanlış hatırlamıyorsam öyle rulo halinde 3 gün tutuyorlardı zaten o nedenle hollandadaki kendi tarlalarından
getiremiyorlardı 3 gün ısıtma tesisatı sürecek buda minimum çarşamba bitecek demektir. sonra cumartesine iki gün kalıyor kum getirecekler ve serecekler
bu bana biraz sıkışacaklarını gösteriyor bence bu kadar bir risk almazlar salı günü çim yola çıksa bu tırda 5 gün demektir o çimi o kadar süre yaşatamazlar
bildiğim kadarıyla 5 gün kapalı kalamıyor çim en erken perşembe çıkar yola çim yola çıkmadan sahanın en azından bir bölümünü hazır ederler.

Çevrimiçi Necmi

AMa  İhsan o  döşenene  fayanslar çok güzel beyaaa.Sen dua et  mermer demedi.  :lol:
mermer dese yanlış demiş olmazki :) sonuçta o katagoride
mesela içerde kullanılan andazite mermerde diyebilirsin granitte diyebilirsin
aslında volkanik bir taş küfekide taş mermerde taş granitte taş küfeki mermerle aynı oluşuma sahip
bildiğim kadarıyla  andazit volkanik bir taş granit ailesinden ama üst kimlik hepsinde taş

Çevrimdışı ALI RIZA

ilk Maç 9 Nisan değilde 16 Nisanda oynasın yıllık izinden yararlanayım  :ishock:

Çevrimdışı fatihkmkc

Hadi Bismillah :) (bugün belirtilen saatte çekildi)
Hello, it's me

Çevrimdışı Gorgaze

yeni açık arka taraf, otopark tarafı zemin ile ilgili bir çalışma olacak mı yoksa bu şekilde  çıplak mı kalacak bilgi olan var mı ?
@Necmi abi bir bilgin var mı ? prekast ile kolonların arasındaki gibi bir işlem uygulanacak mı bu dışarıya da ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bir bilgin var mı ? prekast ile kolonların arasındaki gibi bir işlem uygulanacak mı bu dışarıya da ?
prekastla kolonların arasına ne işlem yapıldı :alala: bilgim yok