Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493182 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı magnes

1920x1080 olanı varmı :)

maalesef vodafonedan fotoğrafları alırken en fazla bu boyutlarda bulduğum için 1024x576 tasarlamıştım

Çevrimdışı ozan062

bir keresinde herkesten gizli eve kız arkadaşımı getirip sonra işten babamın erken gelmesiyle çok fena sobelenmiştim, inşaattan çıkmış yeni evdi,,şimdi bu elemanı stada atan arkadaşın bu fotoğrafı fikret babanın görmesiyle neler hissedeceğini biliyorum  :evillol: :evillol:

emin ol birşey hissedilmicektir,, bu ilk değilki cokca oldu sadece su sıralar fazlaca ifsa oluyor ama hep vardı cokda sasırılcak birsey ok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı chucky

5)Stadın üst kısmı kırılmaz cam korkuluklarla kapatılacak.
Onun üstüne ise reklam panolarının gelmesi planlanıyor ++
6) ++ Böylece stat tamamen kutu gibi kapalı olacak..

Burası yeter  :ok:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sen istersinde yapmazmıyım .  :ok: Hemen söyle bir calısma gerceklestirdim  :s18: calınmasın diye imzamıda attım  O0

Teşekkür ederim kardeşim eline emeğıne sağlık..

Çevrimdışı MrtBlgc

@chucky aynen !  stadımızın her yanı kapanınca müthiş bir ses olacak içerde.

Çevrimdışı raichu

bek bu iyi oldu ne zaman fb linin biri stadda densizlik yaptı fb akşamına puan kaybetti  :busted_cop:
fb kayseriyi yenemeyecek rahat olun  :bandit:

Çevrimdışı cortez1989

Şampiyon gelip burda hoşuna giden bir maçlık seyirci sayısını yazma bu adamlar 4 senedir mi ne bu stadla oynuyolar her sene full tıklım tıklım ortalamaya bakınca takım inanılmaz kötü olmadığı sürece dolar o stad bu sene galatasarayın nesini kim izlesin ayrıca bu herifler bu sene bile 30 35 bin kombine sattı parayı cebe indirdiler bile

Net bilgidir galatasaray stadı açtığından beri derbiler dışında kesinlikle full stad oynamamış en çok ortalamaya sahip olduğu yıl stadın açıldığı ilk yıldır (yeni stad heyecanıyla) bunun dışında 40.000-43.000 ortalamayla oynamıştır.KESİN BİLGİDİR.

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı emrecakmak

bak bu iyi oldu ne zaman fb linin biri stadda densizlik yaptı fb akşamına puan kaybetti  :busted_cop:
fb kayseriyi yenemeyecek rahat olun  :bandit:

Aynen, bu hafta da öyle olur inşallah  :lol:

Çevrimdışı Yucel11

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Son olarak saha çizgileri düzenleyip. İdare edecek kadarıyla led panoları ekledim. Müsayit bir zamanda uğraşmak lazım.  :)

http://i.hizliresim.com/Rk3aJn.jpg

Çevrimdışı sahinnd

@Necmi abi otopark sadece loca ve vip koltuklular icin mi normal biletliler de faydalanabiliyor mu?
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ayayhan

son 3-4 sayfayı okudumda hayret ettim

şampiyonluğa giden takım 6-7 bine oynamış

burda dönene muhabet stad 300 fazlamı 500 azmı

stadın kapasitesi verilen yükseklik ve boyutların sığdığı kadar...

Çevrimdışı GörkemGörkem

Net bilgidir galatasaray stadı açtığından beri derbiler dışında kesinlikle full stad oynamamış en çok ortalamaya sahip olduğu yıl stadın açıldığı ilk yıldır (yeni stad heyecanıyla) bunun dışında 40.000-43.000 ortalamayla oynamıştır.KESİN BİLGİDİR.

Çevrimdışı recepss

bu ne hiz eve kiz atmaya baslamis bizimkiler  :kop: :kop: :kop: :kop:

sesli güldüm valla :D
tribüne top kaçmış gibi geldi bana da  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Emre Keşküş

"1940'lı yıllar. Inonu Stadi'nin kapali tribunleri insa ediliyor."

Kaynak: wowturkey.com
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 01:01:39 Emre Keşküş ]

Çevrimdışı cortez1989

Dürüstlüğüne ve klubü hakkında bilgisine güvendiğim galatasaraylı bir arkadaşım demişti bak o da abartmış 40.000 bile değilmiş yani uzun lafın kısası galatasaray derbiler dışında full statda oynamıyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"1940'lı yıllar. Inonu Stadi'nin kapali tribunleri insa ediliyor."

Kaynak: wowturkey.com

ERROR.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cortez1989

foruma nasıl video eklenir bilmiyorum ama linkini koyacağım umarım çatı ve tribün arasına bu tarz bişey yaparlar

https yazan yerdeki s yi silerek yapıştırın.

[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 01:10:05 MURAT ]

Çevrimdışı sallapati

13) Stat için özel bir application olacak..Burada maça gelenler, yoldayken stadın içini, doluluğu,tezahüratı falan duyup görebilecek.

bu iyiymiş.. düşünsene kazanda demlenirken stad dolmuş mu diye bakabilecek taraftar :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

foruma nasıl video eklenir bilmiyorum ama linkini koyacağım umarım çatı ve tribün arasına bu tarz bişey yaparlar

Çatı-Tribün arasında olmaz. Dikey borular halatlar vs. yüzünden hiç ama hiç dikkat çekmez.

Loca katlarına süper olur ama. Yapılır inşallah.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Çatı-Tribün arasında olmaz. Dikey borular halatlar vs. yüzünden hiç ama hiç dikkat çekmez.

Loca katlarına süper olur ama. Yapılır inşallah.

loca katına kesin yapılıyor...
 video eklemek için "https" yerine "http" yazın

Çevrimdışı Hasankavraz

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Son olarak saha çizgileri düzenleyip. İdare edecek kadarıyla led panoları ekledim. Müsayit bir zamanda uğraşmak lazım.  :)

http://i.hizliresim.com/Rk3aJn.jpg
Sen bu işi biliyorsun helal :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tayfun_bjk

bunu stada kim aldı ?

.çok ayıp bu yapılan bu ayıba bu densizliğe paydaş olmayalım paylaşarak.hakaret içeren bir durumda olsa burada kendini bilmeyen insanların tuzağına düşmeden umursamamak en doğrusu. kıskançlık bu noktaya varabiliyorsa bir kesimde bundan ötürü mutlu olabilirim ben..

Pazar günü ygs sınavına gireceğim abilerim. Moral olsun diye şu resme bakıyorum. bu arada burada resim paylaşımı ve bilgilendirme yapan herkesten Allah razı olsun. Benim için zor geçen şu yılda sizler sayesinde moral depoluyorum.  :)