Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492169 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Arthur

Beyler forumu ilk açıldığı günden beri takip ederim 3-5 mesajımda vardır günün en az 2 saatini burda geçiririm herşeyi okuyorum,stad konusu ile ilgili bunu söylemek bu güne nasipmiş ama çok acaip saçma sapan şeylere takılıyorsunuz :D gerçek hayattada böyle insanlarmısınız çok merak ediyorum, merdivenlerin sarı bantları falan, güzellik çirkinlik çok göreceli kavramlardır bu forumda bu göreceli kavramlar üzerinde çok duruluyor,pixel koltuklar bir efsane oldu zaten stadın bittiği şu muhteşem günlerde bence artık böyle şeylere takılmayın sadece keyfini çıkartın, gerçek hayatta böyle mükemmeliyetçi ve detaycı olmadığınıza eminim çünkü yaşadığımız dünya hiç öyle kusursuz bir yer değil :) Aranızda cennete gitse kusur bulucak adamlar var  :tabe:
  İnönünün son 10 yılında aralıksız kombine sahibi maç kaçırmamış ve stadsız geçen 3 sezonda ortalama 10 maçın 7 sine gitmiş biri olarak (ankara konya başakşehir olimpiyat brugge liverpool deplasmanları v.s hee bu arada Anfiel Road tv den ne muhteşem gözüküyor değilmi yada fotoğraflarda,gerçekte hiç öyle değil emin olabilirsiniz inönünün yıkılmadan önceki halinden bile kötü bir stad :steamed: buna ek olarak stadın inşaat aşamalarındada 4-5 defa ziyaret etmiş( en sonuncusuda 10 gün önce uğradım) biri olarakta sözün özü stad bitsin abi bitsin artık nasıl biterse bitsin Dünyanın En Güzel Yerinde , Dünyanın En Güzel Stadı Yapıldı Allahımıza Bin Şükür göreceli konulara takılmayın keyif kaçırmayın KEYFİNİ ÇIKARTIN lütfen :sevinc
Boriello ne zamandır aklımdan geçenleri aynen yazmışsın. Tarihe tanıklık ediyorsunuz arkadaşlar keyfini çıkaralım. Raad olun  :ok:

Çevrimdışı raichu

bu karenin süper krografisi olur ...yeni açıkta ilk süleyman sebanın görseli yukarı doğru kalkacak sonra baba hakkı o sırada yanyana geldiklerinde baba hakkı süleyman sebayı alnından öpmesi canlandırılacak..akşam bütün dünyadaki haber ajanslarının spor servislerinde  flaş haber  :icool:
süper fikir  :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

Beni hiç ama hiç anlamamışşınız maalesef.Ben stad niye bu zaman bitti diye tepki mi gösterdim? Aksine normal karşılıyorum.Kulubün

gecirdiği gelişimi görmüyor muyum ben? Ne zorluklarla yapıldığını farkındayım açıp bakabilirsiniz iletilerime kaç defa para yok ondan

böyle sabretmek lazım yazdım.Söylemek istediğimi anlamamissınız benim.Sizle şahsınızla alakalı değil ama bu ülkede eleştiri kültürü yok

beğenmediğiniz bir şeyi söyleyince hemen karşı taraf ilan ediliyorsunuz.Merak etmeyin başkanı seviyorum ama bu tarih konularını abarttı

zamanında bunu da söylerim.Bana şunu yaptı bunu yaptı deyip savunma pozisyonuna geçmenize gerek yok yani
Başkan neyi abarttı? Abartılan bir şey varsa o da sosyal medyada birilerinin Başkana karşı yaptığı Saçma sapan ipe sapa gelmez eleştirileridir. Stada gittim 6 kişi çalışıyordu diyenlerdir koskoca klüp Başkanı'na yalancı diyenlerdir. Beşiktaş'ı küçültüyor diyenlerdir. Ben de diyorum ki gerçek bunun tsm tersi ve bu zor süreç son derece başarılı şekilde yönetildi. 2014 temmuzda kombine aldım stad bitmese bile o zor Günler'de destek olmak gerektiğini düşündüğüm için, kusura bakma konu Beşiktaş olunca eleştirinin ne maksatla yapıldığını anlamak zorlaşıyor. Üzerine alınma ama son yıllarda Maksatlı Eleştirilerin haberlerin binlerce örneğini gördük.

Çevrimdışı beşiktaşk

delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. abi niye her söylenene inanıyorsunuz. 3 senedir olimpiyata başakşehir gitmeyen taraftar bu taraftar değil mi? çarşıyıda kınıyorum 3 yıldır boykot ettiler passoligi . stadın açılımına yakın boykotu kaldırdılar yok şampiyonluğa gidiyormuş falan hikaye geçen senede şampiyonluğa gidiyorduk nerdeydiler. 41 bin kapasite fazla bile 2 3 sene sona bu stad 25 bine oynar o yüzden boşuna endişelenmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ben herşeyine kabulum yeterki bitsin artık insanın evi gibisi yoktur.

Çevrimdışı siyah-1903

Mesele verilen söz dedikçe konu ısrarla büyük olsa ne olacak dolduracaz mı boyutuna getirilyo

Söz arkadaş söz
41903 dedin mi başta
Yapacaksın
35 bin denseydi,40 denseydi o zaman
Yok mu bunun planlaması
Bunu anlamak çok zor değil yahu
İnatla başka tarafa çekiyosunuz konuyu

bu forum çok iyi, çok güzel insanlarla dolu ancak ciddi bir handikapları var, yönetimi asla ve asla eleştirmeyen bir grup. sen misal şuan çok temel bir planlamadan bahsediyorsun, biri çıkıp eski ortalama seyirci sayısını veriyor, anlamsız bir direniş var senin mutlak doğruna karşı..

herkesten ricam noolur kimsenin adamı olmayın, başkanı ben de seviyorum ama bu stad 41.903 altı kapasite ile açılırsa ciddi bir planlama sıkıntısı var demektir..

keşke 45 bin hayalleri kurmasaydık keşke. şimdi çıkıp birileri ha 40.000 ha 45.000 der ki yerden göğe kadar haklı ama... aması benim içim buruk arkadaş
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Sedat.Y

bide bizim taraftar biri bişey dedimmi gökten vahi gelmiş gibi ona inanıyo....bu statda krografi olmaz diyen kimse hald yemiş istersen iyi bir organizasyonla krografinin kralını  yapasın..
akılda kalması açısından krografi senin en güzel bestende daha iyi

bundada hemfikiriz   :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

Mesele verilen söz dedikçe konu ısrarla büyük olsa ne olacak dolduracaz mı boyutuna getirilyo

Söz arkadaş söz
41903 dedin mi başta
Yapacaksın
35 bin denseydi,40 denseydi o zaman
Yok mu bunun planlaması
Bunu anlamak çok zor değil yahu
İnatla başka tarafa çekiyosunuz konuyu
daha bitmediki koltuk takma işlemi bitsin sayalım kaç tane olacak sizde ondan sonra konuşsanız sanki tam sayı belli gibi konuşuyorsun 41.903 altında kalırsa gerekli yerlere tepkini belirtirsin ilk bi koltuklar tam olarak yerlerine takılsın ve sayalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

bu forum çok iyi, çok güzel insanlarla dolu ancak ciddi bir handikapları var, yönetimi asla ve asla eleştirmeyen bir grup. sen misal şuan çok temel bir planlamadan bahsediyorsun, biri çıkıp eski ortalama seyirci sayısını veriyor, anlamsız bir direniş var senin mutlak doğruna karşı..

herkesten ricam noolur kimsenin adamı olmayın, başkanı ben de seviyorum ama bu stad 41.903 altı kapasite ile açılırsa ciddi bir planlama sıkıntısı var demektir..

keşke 45 bin hayalleri kurmasaydık keşke. şimdi çıkıp birileri ha 40.000 ha 45.000 der ki yerden göğe kadar haklı ama... aması benim içim buruk arkadaş
sen demekki statdı takip etmişssin ama yüzeysel.. arkadaşım yerin müsayittemi 45 bin kişilik yapmadın..

Çevrimdışı Efe

sen bu mesajı atarak birilerinin adamı olma insanları neyle itam ediyorsun biz kimsenin adamı değiliz biz Beşiktaşın adamıyız  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kapasite,piksel,şeffaf membran 8. Başlığın şu ana kadar en çok kullanılan kelimeleridir bence!😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Samet_

Başkan neyi abarttı? Abartılan bir şey varsa o da sosyal medyada birilerinin Başkana karşı yaptığı Saçma sapan ipe sapa gelmez eleştirileridir. Stada gittim 6 kişi çalışıyordu diyenlerdir koskoca klüp Başkanı'na yalancı diyenlerdir. Beşiktaş'ı küçültüyor diyenlerdir. Ben de diyorum ki gerçek bunun tsm tersi ve bu zor süreç son derece başarılı şekilde yönetildi. 2014 temmuzda kombine aldım stad bitmese bile o zor Günler'de destek olmak gerektiğini düşündüğüm için, kusura bakma konu Beşiktaş olunca eleştirinin ne maksatla yapıldığını anlamak zorlaşıyor. Üzerine alınma ama son yıllarda Maksatlı Eleştirilerin haberlerin binlerce örneğini gördük.
O dedikleriniz kan emiciler, menfaatçiler.Yıllarca bu kulübe asalak gibi yapışanlar.Beşiktasa bir sey vermeyip de almanın derdininde

olanlar.Başkanın ilk yaptığı seneye bitecek söylemi çok doğruydu o dönem bir sürü olay vardı ülkede ve azımsanmayacak bir kitle stadın

tekrar yapılamayacağına inanıyordu.Hedefe kitleme açısından başarılı bir hamleydi.Bu sene başı bu söyleme devam etmesi bana göre

hataydı ve ki başkan da bunu gördü bir ve hiç konuşmadı bir ara çünkü kendi de farkına vardı bu durumun negatif algı yarattığını.Belki

daha açıklayıcı olmuşumdur şimdi umarım
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 22:06:57 Samet_ ]

Çevrimdışı Burak Akay

Konuyu Değiştiriyim bir Konu dışı yaparak:Arkadaşlar abiler Yarın Ankara'da Beşiktaş Hentbol takımının maçı var ben gidicem bir aksilik çıkmaz ise ben derimki toplanıp gelebilecekler hep beraber gidelim çıkınca bi yemek yer rize maçını izleriz ne dersiniz.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı yigitcan1903

daha bitmediki koltuk takma işlemi bitsin sayalım kaç tane olacak sizde ondan sonra konuşsanız sanki tam sayı belli gibi konuşuyorsun 41.903 altında kalırsa gerekli yerlere tepkini belirtirsin ilk bi koltuklar tam olarak yerlerine takılsın ve sayalım
Bittikten sonra geri dönüşü zor
Korkum o
Neyse üzülünce de düzelmicek zaten

Çevrimdışı recepss

42.000 den fazla olucak stat rahat olun çok da dert etmeyin önemli olan atmosfer ki hepimiz atmosferin çok iyi olucağını biliyoruz . eski stadımızda desibel rekoru kırdık siz maçlara gelin desteğinizi verin tribünler full dolmadıkça kapasiteyi tartışmanız anlamsız hele bir açılsın stadımızı her maç tıklım tıklım dolduralım ondan sonra kapasite az diye başlık açar konuşuruz

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

yaw koltuklar bitsin sayılacak tekrardan neden birilerinin söylediği rakamlara inanıyorsunuz yüksek çözünürlüklü kamerayla fotoğraflarını çektirmek istiyorum bigün tüm tribünlerin bende o makina yok ama sitedeki bir çok kişide var şu kargaşa bi geçsin açılışa yakın aramızdan birini sokarız çeker tüm blokları oturup sayarız bu kadar basit :)

Ben daha prekastlar takilmadan testere kirislerdeki sira sayisini ve stadin capina gore cok sayida stadi karsilastirdim.

Bizim stadin seyirci koltugunun 42,000 olmasina imkan yok. Baskanin bahsettigi 42,000'e hersey dahil.

Seyirci koltugu maksimum 38 bindir.  Son sirayada koyarlarsa 40 bine yaklasir.  Cok net, bosuna kimse umitlenmesin derim.

Bizim stad Akyazi stadinin kapasitesiyle birebir ayni.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Off hergun ayni sey haftalık konular ısıtılıp ısıtılıp tekrar tartışmaya dönüşüyor.geliyor birisi üye oluyor yarım yamalak biseyler duyuyor ona buna sallamaya başlıyor bilgi sahibi olmadan,ondan sonra çöz çözebilirsen.Başlığın giderek tadı kaçmaya başladı umarım biran once biter artık stadımız...

Çevrimdışı Sedat.Y

Konuyu Değiştiriyim bir Konu dışı yaparak:Arkadaşlar abiler Yarın Ankara'da Beşiktaş Hentbol takımının maçı var ben gidicem bir aksilik çıkmaz ise ben derimki toplanıp gelebilecekler hep beraber gidelim çıkınca bi yemek yer rize maçını izleriz ne dersiniz.

Ankarada yaşasaydım davetine kesin katılırdım kardeşim   :ok:

Çevrimdışı Sedat.Y

Çevrimdışı Burak Akay

Ankarada yaşasaydım davetine kesin katılırdım kardeşim   :ok:
Teşekkür ederim abicim düşünmen yeter.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ilhan mansız

O dedikleriniz kan emiciler, menfaatçiler.Yıllarca bu kulübe asalak gibi yapışanlar.Beşiktasa bir sey vermeyip de almanın derdininde

olanlar.Başkanın ilk yaptığı seneye bitecek söylemi çok doğruydu o dönem bir sürü olay vardı ülkede ve azımsanmayacak bir kitle stadın

tekrar yapılamayacağına inanıyordu.Hedefe kitleme açısından başarılı bir hamleydi.Bu sene başı bu söyleme devam etmesi bana göre

hataydı ve ki başkan da bunu gördü bir ve hiç konuşmadı bir ara çünkü kendi de farkına vardı bu durumun negatif algı yarattığını.Belki

daha açıklayıcı olmuşumdur şimdi umarım
mesele Başkanın söyledikerinin  kötü niyetli asalaklarca manipüle edilmesi bazılarının da bunlara inanmasından ibarettir. Onun dışında herkes zaten bir stadın ortalama bitiş süresini kısa bir araştırmayla kolayca bulabilir, kimi, neyi kandıracaksın? amaca ulaşıldı ve bütçe olarak yıllar sonra rakiplerin üzerine geçmek üzereyiz. Burada yok öyle konuştu böyle konuştu bunlar çok önemsiz olaylar. Mevcut alana çok kaliteli bir stad yaptılar gerçek bundan ibaret

Çevrimdışı Efe

Ben daha prekastlar takilmadan testere kirislerdeki sira sayisini ve stadin capina gore cok sayida stadi karsilastirdim.

Bizim stadin seyirci koltugunun 42,000 olmasina imkan yok. Baskanin bahsettigi 42,000'e hersey dahil.

Seyirci koltugu maksimum 38 bindir.  Son sirayada koyarlarsa 40 bine yaklasir.  Cok net, bosuna kimse umitlenmesin derim.

Bizim stad Akyazi stadinin kapasitesiyle birebir ayni.

tamam zaten ilk baştada konuştuğumuz 38 bin seyirci + diğerleriydi ama 40 bin seyirci koltuğu bu stada çok rahat sığar orasıda gerçek biz bilmiyorduk ki üst kata koltuk koymayacaklarını kayıplar var localarda da 1 sıra eksik 3 ten 2 ye inmiş bunlar kapasiteyi nerdeyse 1500 koltuk etkiliyor büyük rakam 41.500 koltuk takılacaksa şimdi 43 bin olacaktı eski açık  yüksek olsaydı 1200 daha ilave stadın bu haliyle 45 bin olma ihtimali pek ala var ama yapılacak düzenlemelerle onları yapmadılar maalesef
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Haberleşelim yarın Burak

Çevrimdışı Eyüp Emir

yani ikitane kombinenmi oluyo yoksa devrettiğin kombine senden çıkıyomu
devir ettiğin kişiden parasını alıp almamak senin elinde passolig buna bakmıyor ama yeni alacağının parasını ödüyorsun devri yaptığın an sende kombine olmuyor alırsan 1 tane olur almzsan kombine yok

Çevrimdışı Samet_

tamam zaten ilk baştada konuştuğumuz 38 bin seyirci + diğerleriydi ama 40 bin seyirci koltuğu bu stada çok rahat sığar orasıda gerçek biz bilmiyorduk ki üst kata koltuk koymayacaklarını kayıplar var localarda da 1 sıra eksik 3 ten 2 ye inmiş bunlar kapasiteyi nerdeyse 1500 koltuk etkiliyor büyük rakam 41.500 koltuk takılacaksa şimdi 43 bin olacaktı eski açık  yüksek olsaydı 1200 daha ilave stadın bu haliyle 45 bin olma ihtimali pek ala var ama yapılacak düzenlemelerle onları yapmadılar maalesef
Son sıraya koltuk koymak için hala geç kalmış değiliz.Böyle bir planlama var mı acaba