Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491514 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

abi atmosfer her türlü iyi olur orası ayrı bir konu. bu stad yeni yapılıyor sonucta onumuzdekı 50 yıl bızımle beraber yaşayacak. ınsan evıne bıle bısey alınca en son cıkanını alıyor en ıyısı en guzelıdır diye. yeni stat inşa edip eski stadın 7bın fazla kapasitelisini yapmak tam bir rezalet olur. gerci arkadaslar 42000+ diyor, o bile az da yapacak bişey yok.. eski acıkta aynı yenı acık gıbı olsaydı harıka olurdu...

42000'lik stadi her mac full doldurduktan sonra sorun yok. Eski acik ilerleyen zamanlarda mutlaka yukseltilecektir ayrica. Stat 50000-60000 olsa inan su anki halinden daha fazla karsi takimi baski altina alamazsin. bizim stat neredeyse dunyadaki diger butun stadlardan cok daha dik. gorus acimiz mukemmel zemine etki imkanimiz cok yuksek. 40000 yukarisi yeterli bizim icin endisilenme

Çevrimdışı Efe

yaw koltuklar bitsin sayılacak tekrardan neden birilerinin söylediği rakamlara inanıyorsunuz yüksek çözünürlüklü kamerayla fotoğraflarını çektirmek istiyorum bigün tüm tribünlerin bende o makina yok ama sitedeki bir çok kişide var şu kargaşa bi geçsin açılışa yakın aramızdan birini sokarız çeker tüm blokları oturup sayarız bu kadar basit :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla 43 500 gibi rakam olursa çok iyi olur.Zaten her maç dolduramayız farketmez diyenlerin fikrini de doğru bulmuyorum.Senede

en kötü 7 maç dolsa 2000kişi fazladan ortalama 70 lirayla 140 000 lira maç bası yapar.7 maç 1 trilyondan fazla yapar farkeder

yani.Fazladan koyulabilecek 1 koltuk bile önemli benim için
Bende 43.000 civari bir rakam bekliyorum bakalim hayırlısı artik :)

Baskan zaten aciklar yakinda kapasiteyi Herkes rahatlar :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TTurk

Pazartesi günü takım 4.500 kişiye oynadı.  :icool: Baya heveslisiniz maşallahta o gün o stat niye dolmadı o zaman. 41903 çok iyi rakam.

+1903

Çevrimdışı Oktay

stat herzaman başarıyla oranlı dolmuştur ..kafaya oynarsan ortalama 33-38bin eğer iddan kalmadıysa 15-18 bin arası
senin ortalama 40 bin oynaman imkansız çünkü bizde taraftarlık başarıya endexli

Çevrimdışı Efe

kırmızı olsa iyi olurdu..
gri üzerine fosforlu beyaz olmalı o zaman net görünecek hem altta hem üstte ama satı şeritte çok sırıtmaaz karşıdan bakılınca görünmez bile
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aek

Pazartesi günü takım 4.500 kişiye oynadı.  :icool: Baya heveslisiniz maşallahta o gün o stat niye dolmadı o zaman. 41903 çok iyi rakam.

Galatasaray Ali samiyende kaç kişiye oynuyodu şimdi kaç bine oynuyo yeni stad açılınca görürsün yetiyo mu yetmiyo mu hele bide ş.ligine gidersek bilet bulamazsın

Çevrimdışı mehmetcan1903

biraz gs'li oldu sarı kırmızı ama idare edin fikir versin :) kırmızı olursa böyle gözükecek :)

kesinlikle kırmızı olmalı ama forumda konuşulan konu gerekli yerlere iletirmiyor burda kalıyor. bu yüzden konuşulan burda kalıyor, boşuna yoruyoruz kendimizi rıdvan abiye herkes yazsın mutlaka ilgilenecektir :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Galatasaray Ali samiyende kaç kişiye oynuyodu şimdi kaç bine oynuyo yeni stad açılınca görürsün yetiyo mu yetmiyo mu hele bide ş.ligine gidersek bilet bulamazsın
cincon şimdi kaç bine oynuyor?

Çevrimdışı BlackEagle26

41.903 altı kesinlikle olmaz . Benim beklentim 42-43 bin arası bundan fazlası olmaz. Başkanın 42.000 i bulduk sıkıştırarak ARTTIRMAĞA çalışıyoruz sözü dün gibi aklımda rahat olun :)

Çevrimdışı Efe

50 bin olsada bilet bulamazsın 70 bin olsa belki bulursun kapasiteye bu kadar takılıp kalmak akıl almaz beşiktaşın rakiplerini o çimlere gömüp şampiyon olması mı önemli kapasitemi parasal konuda bileti 40 değil 60 yaparsın yine 60 bin kapasiteli stadın gelirini kaldırırsın bu kadar basit
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

gs son maçını 50 bin kişilik stadda 13 bin kişiye oynadı şampiyon

Çevrimdışı Oktay

bide bizim taraftar anaokulu çocuğu gibi küsmeye çok meraklı..yok ben passoliği sevmiyorum yok benim başkana ayarım kaçtı yok istediğim oyuncu alınmadı yok kaleci transferi istedik stoper aldı vs vs

Çevrimdışı Samet_

41.903 altı kesinlikle olmaz . Benim beklentim 42-43 bin arası bundan fazlası olmaz. Başkanın 42.000 i bulduk sıkıştırarak ARTTIRMAĞA çalışıyoruz sözü dün gibi aklımda rahat olun :)
O kadar çok doğru olmayan şeyler söyledi ki millette var bi tedirginlik  :biggrinking: Garipsememek lazım yani endişeleri :)

Çevrimdışı Efe

herkes şunuda atlıyor stadın kapasitesi hep az gösterilmeye çalışılıyor bence bitene kadar bu böyle söylenecek gösterilecek ben blokların tamamının sayılmasından yanayım tek tek saymamız gerekiyor net sayı için başka bişeye bakarak kapasite hesaplamak hata şuan canlı canlı saymak gerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

50 bin olsada bilet bulamazsın 70 bin olsa belki bulursun kapasiteye bu kadar takılıp kalmak akıl almaz beşiktaşın rakiplerini o çimlere gömüp şampiyon olması mı önemli kapasitemi parasal konuda bileti 40 değil 60 yaparsın yine 60 bin kapasiteli stadın gelirini kaldırırsın bu kadar basit
zaten sadece bu stadın yıllık geliri Beşiktaş'ın 4 yıl önce toplam 140 milyon olan gelirini aşıyor. Sponsorluklar, yayın geliri, lig şampiyonluğu şampiyonlar ligi primleri, kira gelirleri, reklam gelirleri, forma satış vs. Gelirkeri Hariç.

Çevrimdışı aek

Şampiyon gelip burda hoşuna giden bir maçlık seyirci sayısını yazma bu adamlar 4 senedir mi ne bu stadla oynuyolar her sene full tıklım tıklım ortalamaya bakınca takım inanılmaz kötü olmadığı sürece dolar o stad bu sene galatasarayın nesini kim izlesin ayrıca bu herifler bu sene bile 30 35 bin kombine sattı parayı cebe indirdiler bile

Çevrimdışı Samet_

Yarın öbür gün şampiyonluğa giderken 50 bin kişiye oynayabilir yine sen istesen de oynayamazsın fark bu arkadaş onu anlatmaya

çalışmış.He bana kalırsa en iyi baskı 43 45 bin kişilik stadlarda oluyor 50 bin üstünde dağınıklık oluyor stadda

Çevrimdışı sallapati

11 de 11 yapalım kupayı Arenada kaldıralım.. şampiyonluğa odaklanalım.. .. rize deplasmanına giden var mı forumdan.. 23 de otobüsler kalkıyormuş

Çevrimdışı ilhan mansız

O kadar çok doğru olmayan şeyler söyledi ki millette var bi tedirginlik  :biggrinking: Garipsememek lazım yani endişeleri :)
Başkanın söylediği herseyde tek bir amaç vardı Beşiktaş'ın gelirlerini 3 katına çıkarmak ve o amaca artık ulaşılmak üzere, onun dışında söyledikleri bu amacı bilenler için kolayca anlaşılabilir şeylerdi

Çevrimdışı arda

Stad abinin ruhu geziniyor. Hayırdır Inşallah..  :help:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı aek

biz kendimizi böyle küçük gördüğümüz sürece bir halt olmaz bizden biz niye oynamayalım arkadaş bu takım 75 bin kişiyle liverpoolu elemedi mi ?
yeni sahada takım iyi olduğu sürece hele bide şl ye gidersek dolar dolar dolar idda ediyorum bakın bu stadla seyirci profilimizi çok değişecek görüceksiniz

Çevrimdışı mehmetcan1903

Tribün giriş çıkışlarıni inşallah kaplama yaparlar en tepe görünen orta kisimdada bjk amblemi olur :) gs giris çıkışları  çok  hoş ortada amblem var..

+1903  :ok: ama siyah boyansaydı arma koyarlardı çıkış kapılarının şuanki rengi son hali sanmıyorum kaplanacağını..

Çevrimdışı ilhan mansız

biz kendimizi böyle küçük gördüğümüz sürece bir halt olmaz bizden biz niye oynamayalım arkadaş bu takım 75 bin kişiyle liverpoolu elemedi mi ?
yeni sahada takım iyi olduğu sürece hele bide şl ye gidersek dolar dolar dolar idda ediyorum bakın bu stadla seyirci profilimizi çok değişecek görüceksiniz
bizim kendimizi küçük gördüğümüz falan yok, konuyu yanlış anladın galiba, tam aksine kendi sahamızı terk etmeden kimseye ağlamadan yalvarmadan kendi kaynaklarımızla bu stadı yaptık ve bununla gurur duyuyoruz,

Çevrimdışı Sedat.Y

bide bizim taraftar anaokulu çocuğu gibi küsmeye çok meraklı..yok ben passoliği sevmiyorum yok benim başkana ayarım kaçtı yok istediğim oyuncu alınmadı yok kaleci transferi istedik stoper aldı vs vs

:claps: :claps: :claps:  hay ağzınla bin yaşa Oktay kardeşim...