Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491558 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Aydemir54

Projektörler tam çatının altında olduğu için maç akşamı catıda ışıl ışıl olacak :)

Çevrimdışı raichu

Pikseli sarı çizgisi hiçbir umrumda değil
Söyledikleri sayıya ulaşsınlar
Bu doğru çıksın artık
bulabilir 36800 + 4589(vıp loca 1903 basın engelli)
oldumu sana 41389
biraz hata payı bıraksan 41903 işte
ama daha fazla imkansız saydım saydım çıkmıyor daha fazlası  :busted_cop:

Çevrimdışı cadavra

Bu kadar dusuk olmasi ilginç ya 36k taraftar koltugu inonunun kapasitesi 32k :s

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

oldumu sana 41389
Bi de çıktı artırmaya uğraşıyoruz dedi
Meğer sayının altında kaldıkları içinmiş
Çatal matal kalkmasa demek 40 binin de altında olucaz

Çevrimdışı ernesto

Bu arada çatı daha önce bahsedilen 17 milyon euro'luk çatı değil dimi?

O değişti daha ucuzu oldu diye anlıyorum. Doğru mu?

Yoksa bu çatı 17 milyon euro mu?

Çevrimdışı sallapati

Bu arada çatı daha önce bahsedilen 17 milyon euro'luk çatı değil dimi?

O değişti daha ucuzu oldu diye anlıyorum. Doğru mu?

Yoksa bu çatı 17 milyon euro mu?

doğrudur 17 kaat

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

43.500 yalan mı oldu? :s20: çatıda kandırdılar, kapasitede bari kandırmasınlar.

:oha:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ilhan mansız

kapasite yaknda kesin olarak belli olur. tahminen 43-44 bin gibi bir rakam çıkacaktır. en fazla 2-3bin daha kombine satılır. Bazı arkadaşlar anlamak istemiyor ama eski stadın son yıl toplam tribün geliri sadece 12 milyondu burada ise sadece şu ana kadar satılan kombineler 50 milyonun üzerinde gelir getiriyor, localar dahil edildiğind ise rakam yıllık 125 milyonu çok rahat aşıyor, dahane olsun?

Çevrimdışı sallapati

kapasiteye takılmayın derbiler ve avrupa maçları dışında 35000 i geçeceğimizi sanmıyorum

Çevrimdışı ekrembaser

oldumu sana 41389
O entryi buldum arkadaş sayamadıklarını da yazmış 43000 bekliyorum demiş

https://eksisozluk.com/entry/58546742

Çevrimdışı raichu

kapasite yaknda kesin olarak belli olur. tahminen 43-44 bin gibi bir rakam çıkacaktır. en fazla 2-3bin daha kombine satılır. Bazı arkadaşlar anlamak istemiyor ama eski stadın son yıl toplam tribün geliri sadece 12 milyondu burada ise sadece şu ana kadar satılan kombineler 50 milyonun üzerinde gelir getiriyor, localar dahil edildiğind ise rakam yıllık 125 milyonu çok rahat aşıyor, dahane olsun?
44 bin olmaz hocam

Çevrimdışı raichu

kapasiteye takılmayın derbiler ve avrupa maçları dışında 35000 i geçeceğimizi sanmıyorum
ben de kapasiteyi takmıyorum merak ediyorlar sayıyoruz işte  :D

Çevrimdışı harund1k3

oldumu sana 41389

belki koltuklar sabitlendigi zaman bosluklar olusur diyicem ama o kadar bosluk da yok en fazla beli her sira icin bir koltuk daha koyulabilir. Maximum olacagi 41500-42000 arasi bisey gibi. Yeter olsun da o kadari bize yeter.

ysariusta

• Ziyaretçi

Biletler bedava olsun, tüm yeni statlarda olan çatı değil ucuzdan olsun, birde burada bazı arkadaşların her birinin istekleri yerine getirilsin. Var daha çıkar. Vodafone para versin ama logo koymasın zaten o ne renk öyle kırmızı falan.

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı ilhan mansız

saydım çünkü
yanlış saymışsın bence, 44 bini rahat bulacak, zaten mevcut kombine planı güncellendiğinde herkes görür

Çevrimdışı harund1k3

membran, koltuk ve cimde sona gelindi. Once bir cimi gorelim sonra su kolon ve membran isiklandirmalarini bekliycem. Bir de kolon sutun aralarinin kapatilma islemi olacak. Bunlar stadin disardan gorunusunu ciddi etkileyecek seyler.

Çevrimdışı ilhan mansız

Biletler bedava olsun, tüm yeni statlarda olan çatı değil ucuzdan olsun, birde burada bazı arkadaşların her birinin istekleri yerine getirilsin. Var daha çıkar. Vodafone para versin ama logo koymasın zaten o ne renk öyle kırmızı falan.
değil mi? stada giriş bedava olsun ama robben alınsın,  :D :D , bir de sarı şeritler çekilmiş ki eyvah eyvah berbat tam rezillik

Çevrimdışı raichu

yanlış saymışsın bence, 44 bini rahat bulacak, zaten mevcut kombine planı güncellendiğinde herkes görür
sen bilirsin hocam ben zaten kapasiteye takılmıyorum ama 44 bini rahat bulur a inandırma kendini sen üzülürsün