Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494110 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

33. Membranın gerilmesi sırasında çekilmiş
tek haneli rakamlara düştük sonunda

Çevrimdışı Serdar

:bandit:

Naptın @Necmi  abi , hem kıpkırmızı yapmışsın hem aşağılara dökmüşsün boya kovasını.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmet türken

bu fotoğraftan sonra yeniinönüye pekte gerek kalmadı ama olsun yinede atsın😀😀😀 Membran son 9! Pazartesi şeffaflar mutlaka başlamalı.
vaay satışa bak. Duymasın. Bari bırakta bütün çatı bittikten sonra söyle. Senle işimiz bitti diye

jose sosa mabedi izliyor  :D
Burda duran toplardan ne kaleci avlarım gibi bi bakış sezdim ..

vaay satışa bak. Duymasın. Bari bırakta bütün çatı bittikten sonra söyle. Senle işimiz bitti diye
forumu okuyormu ki?

Çevrimdışı black kartal

Az mı sabahladık :bandit:

he valla ya dalga geçmesin diye karımdan saklı bakıyodum görünce sen delimisin neyi seyrediyosun kendi evinin inşaatı olsa böyle meraklanıp bakmassın diyodu  :tabe:
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Vay vay vay sitede bana rakip çıkmaya başladı. C'mooon  :boxin: @Necmi

@SDemirsoy olmuşmu

senin kadar olmasada biraz photoshop biliyoruz :bandit:
gerçi iş arasında çokda üstüne düşemedim @Emre.Guler
yoksa twitter logolarımız falan bjk_mabetin avatarı benim çalışmamdır :utan

Çevrimdışı cadavra

he valla ya dalga geçmesin diye karımdan saklı bakıyodum görünce sen delimisin neyi seyrediyosun kendi evinin inşaatı olsa böyle meraklanıp bakmassın diyodu  :tabe:
Olamdiki ama simdi ligt besiktasli olmaz ben kiz arkadasimi 3 gun gormuorum aklima gelmio her dakka burdayim yahu ben yokken bitiriceklermis gibi oluo bakmayinca.:D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Necmi

Naptın @Necmi  abi , hem kıpkırmızı yapmışsın hem aşağılara dökmüşsün boya kovasını.
ne yapayım sarıyı yapan dokmuş zaten bize kapatmak kaldı :bandit:
bir şey yapmadımki sadece sarı rengi kırmızıya çevir dedim photoshopda gördüğü her sarıyı çevirdi :utan

Çevrimdışı Emre.Guler

Eline sağlık abi şu pankart içinde birşeyler çizittirde organizasyon yapacaksak yapalım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nerde bu zat-ı muhterem ya :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Necmi

Sarı rengi çok kafanıza takmayın bence.

1.'si tepeden aşağıya bakmadığınız sürece çok belli olmayacak.

2.'si üzerine basıla basıla 1 yıl içinde o renk griye döner zaten.

Benim asıl merak ettiğim;

Bu eski açığın üzeri kapatılacak mı?  :ebebe:
ama üstten aşağı bakacağız hep :o_o:
ya silindikçe boyarlarsa :bandit:
eski açığı karıştırma şimdi bir şeyi kırk defa söylersen olurmuş :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Eline sağlık abi şu pankart içinde birşeyler çizittirde organizasyon yapacaksak yapalım
o işi sen yapacaktın :bandit:

Çevrimdışı Emre.Guler

Ya hala eski açığın üstü kapatılacakmı diye soruyorsunuz oradada çelik çatı parçaları var tabiiki kapanacak. Kapanmayacak olan yere neden günlerce samar montajı yapsınlar biraz mantıklı düşünün kapansın artık bu konu

Çevrimdışı aek

Şu stadın koltukları simsiyah olsaydı stadın güzelliği iki katına çıkacaktı şu piksel sobtesini kim yapmışsa Allah'ın dan bulsun.

Çevrimdışı Emre.Guler

o işi sen yapacaktın :bandit:

Abi pankartı ben çizicem de tasarım konusunda takıldık kaldık ortak bir düyünce bulamadık daha

Çevrimdışı kartalcan

yarin son kedi yolunun uzeri kapanacak

orada bırakıp kısa mebranları sermeye başlarsalar izle sen cümbüşü ;) @efe

Çevrimdışı Necmi

Abi pankartı ben çizicem de tasarım konusunda takıldık kaldık ortak bir düyünce bulamadık daha
:alala: stad sürecini ve taraftarı anlatan bir kompozisyon olabilir tabi bunu basite indirgemek gerekiyor
birde herşeyden önce izin almak gerekiyor yapacaksak bu haftadan sonrası geç olur gibime geliyor