Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492541 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Vay vay vay sitede bana rakip çıkmaya başladı. C'mooon  :boxin: @Necmi

@SDemirsoy olmuşmu

eline sağlık abi keşke böyle birşey olsa yada full füme

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrkunCoskun

Vay vay vay sitede bana rakip çıkmaya başladı. C'mooon  :boxin: @Necmi

@SDemirsoy olmuşmu

Abi iyi hoş çok güzel olmuş ama füme olmasının bir espirisi yokki. Görünen ve dikkat çeken bir renk olması lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum ?

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

33. Membranın gerilmesi sırasında çekilmiş

33 numaralı formasıylaaaaaa...  :lol:

Çevrimdışı tugozcan

O değilde geçmiş konulara baktım az önce.
nerelerden geçmişiz. yeni açığın bir türlü bitmemesi, kaba inşaat sırasında bugün hiç çalışma olmadı mesajları..
çatı iskeletinin kurulması, sonra malum kaza..

en çok dikkatimi çeken artık haziran gibi başlayan, "temmuzda çatı kalksa, çim serimi olsa ağustosa yetişir" mesajları  :biggrinking:
eylülde stada girer miyiz ekime kalır mı tartışmaları..
hey gidi.

çok şükür bu günleride gördük. koltukların neredeyse tamamı takıldı. membranlarda küçükler hariç 10dan geriye sayıyoruz.
sarı kum bile serildi  :super:

şu son 1-2 ayın tadını çıkaralım  :halay:

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi iyi hoş çok güzel olmuş ama füme olmasının bir espirisi yokki. Görünen ve dikkat çeken bir renk olması lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum ?
talimatlarda parlak açık renk geçiyor hocam ne yalan söylim hoşuma gitmedi sarı

Çevrimdışı ahmetx

eline sağlık abi keşke böyle birşey olsa yada full füme
merdiven basamaklarını ayırt edici renk lazım bunun için en uygun renk sarı , zaten karşıdan belli olmaz merak etme fotosunu atmıştım ya..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

merdiven basamaklarını ayırt edici renk lazım bunun için en uygun renk sarı , zaten karşıdan belli olmaz merak etme fotosunu attım.
hadi bakalım abi inşallah çirkin görüntü çıkmaz ortaya

Çevrimdışı GIUNTI

Sarı rengi çok kafanıza takmayın bence.

1.'si tepeden aşağıya bakmadığınız sürece çok belli olmayacak.

2.'si üzerine basıla basıla 1 yıl içinde o renk griye döner zaten.

Benim asıl merak ettiğim;

Bu eski açığın üzeri kapatılacak mı?  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 16:54:58 GIUNTI ]

Çevrimdışı cadavra

Surda efe oturacak varya efe : "Arkadaşlar su an itibariyle 33. Mebranin 8. cıvatası sıkılıyor.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Yok yahu tabla betonu sayan efeden eser yok artık , koltukları bile saymıyor  :evillol:

Çevrimdışı yldrmaydn

http://www.prizmatik.com.tr/3m-sert-zemin-beyaz-reflektif-serit-isaretleme-983-diamond-grade

şu linkteki gibi beyaz reflektörlü vs. tarzı bantlarla da yapılabilirdi bu işlem. illa sarı olması gerekmezdi. hem de düşük ışıklarda da parlayarak dikkat çekerdi.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

hadi bakalım abi inşallah çirkin görüntü çıkmaz ortaya
boyamasinlar ben ragziyim şerit olsun sıkintı degil kirlenir zaten gorunmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yok yahu tabla betonu sayan efeden eser yok artık , koltukları bile saymıyor  :evillol:
musterim vardi bakamadim sayfaya koltugu bi saymaya kalksans gozu sulaniyor insanin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

@Efe ne dersin en üst sıralara koltuk koymamalarının sebebi cam korkulukları takmak için olabilir mi?
olabilir belki takarlar bitince umut dunyasi iste
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Az mı sabahladık :bandit:

Insaatin en keyifli yerinde canli yayin yok hea cefasini izledik sefasini izleyemioruz.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Çevrimdışı Yasin A.

şeritler mat sarı olursa hem çok dikkat çekmez, gri betonda rengini alır biraz. hem zamanla kir felan iyice gözden kaybolur.
simdi yeni diye dikkat çekiyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Insaatin en keyifli yerinde canli yayin yok hea cefasini izledik sefasini izleyemioruz.

Aynen valla. Başkan acımasız çıktı..

Sabret reklamındaki kamyoncu dayı gibi isyan edicem sonunda "Siz istediğiniz zaman gidip görebiliyosunuz.."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı COB

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı kutalmis.pinar

bu fotoğraftan sonra yeniinönüye pekte gerek kalmadı ama olsun yinede atsın😀😀😀 Membran son 9! Pazartesi şeffaflar mutlaka başlamalı.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK