Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492466 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bizde yanlış bir şey olmaz  :bandit:

Sayfayı aşağı doğru çekerken avatarı gördüm şaşırdım birden  :D

Hoş geldin dostum :serefe:

DH artık tamamen çöplük oldu, mantıklı bir şey konuşulamıyor en iyisini yapmışsın.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Ayberk

@Efe ne dersin en üst sıralara koltuk koymamalarının sebebi cam korkulukları takmak için olabilir mi?
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı merzifonkartali

bende  :akuma:
kimsede itiraz etmedi ya ona şaşıyorum :alala:
madem aykırı bir renk yapacaktın fosforlu kırmızı koyaydın
Haklısın kardeşim bu sarı rengi, kim mecbur tutuyorsa itiraz etmemiz lazım...
O Sene, Artık Her Sene...

Çevrimdışı GörkemGörkem

Abi selamlar. Siteyi dışarıdan okuyordum da giriş yapayım dedim. 2014'ün Temmuz'undaki senin mention'u yeni okudum düşün  :)

Vay DH den kardesimde gelmis  :hosgeldin

Çevrimdışı kutalmis.pinar

33 oldumu mebran bakamadim hic :icool:
@tayfunyasar ibb tarif kamerasının fotosunu koydu buraya 33 oldu.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cadavra

Hakkat cok dik ya ben ust katta mac izleyemem yukseklik korkusu var bende gondola bile binemiorum orda duramam hiç

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

biraz gs'li oldu sarı kırmızı ama idare edin fikir versin :) kırmızı olursa böyle gözükecek :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı saint_eagle

Uzun zamandır takip ettiğim foruma artık üye olarak katıldım. Herkes canı gönülden en iyi haliyle bitirilsin istiyor. Bence müthiş ötesi bir stat oldu diyorum artık çünkü nisanda burada maç yapılacağı kesinleşmiş gibi herkesçe. Passoligimizi de aldık hatta 3 arkadaşıma da aldırdım. Olaylı GS derbisinden sonra Antalyaspor maçıyla tribünlere geliyorum çok şükür. Sanırım statsız geçen zamanda açılış ve kapanış maçlarına gitmem de ayrı bir şans oldu.  :icool:

Stat ile ilgili bir tahmin olarak söylüyorum eski açık tarafını şeffaf membran yapabilirler. :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Uzun zamandır takip ettiğim foruma artık üye olarak katıldım. Herkes canı gönülden en iyi haliyle bitirilsin istiyor. Bence müthiş ötesi bir stat oldu diyorum artık çünkü nisanda burada maç yapılacağı kesinleşmiş gibi herkesçe. Passoligimizi de aldık hatta 3 arkadaşıma da aldırdım. Olaylı GS derbisinden sonra Antalyaspor maçıyla tribünlere geliyorum çok şükür. Sanırım statsız geçen zamanda açılış ve kapanış maçlarına gitmem de ayrı bir şans oldu.  :icool:

Stat ile ilgili bir tahmin olarak söylüyorum eski açık tarafını şeffaf membran yapabilirler. :ok:
karıştırma ortalığı  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

biraz gs'li oldu sarı kırmızı ama idare edin fikir versin :) kırmızı olursa böyle gözükecek :)

kırmzıyı gece maçlarında kimse görmez aşağı yuvarlanır  :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

çıkış kapılarının rengi ile boyasak olmaz mı talimatlara da aykırı değildir bu ya  :bawling:

Çevrimdışı idil

Atatürk'ün bilinmeyenleri
http://m.ensonhaber.com/haber.php?s=ataturkun-bilinmeyenleri-2016-03-11 Arkadaşlar birisi Atatürk için en büyük Beşiktaş lımı demişti

Kızı Ülkü Beşiktaşlı dedi gerisi yalan
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı asyakartalı

@tayfunyasar ibb tarif kamerasının fotosunu koydu buraya 33 oldu.
şu kamerayı bir türlü bulamadım.varmıdır direk linki?

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı FARUK

33. Membranın gerilmesi sırasında çekilmiş

Çevrimdışı mduru

Peki otoparkın üsütünü kapatacakları yapının otoparkın yanına yapılmasının mantığı ne :)
orada galiba asansör kulesi ve yürüyen merdivenler var
onların üstünü kapatıyorlar galiba