Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493800 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yasin A.

Pikseldeki çılgın değişim! :steamed:
evet keşke beyazın orta üstünden doğru başlayıp, siyah koltukların ortasına gelene kadar piksel sürseydi sadece.  :alala:
beyaz tribünün ortadan altı ve siyah koltukların ortadan üstü aynı renklerde, piksel karıştırılmadan kalabilirdi.
böylece aşağıdan yukarıya dogru, beyazdan siyaha dönüşen tek renk mesajı verilebilirdi.
böyle biraz karışık geliyor gözüme.
ne olursa olsun stad bizim, insan evini beğenmemezlik yapamaz. her taşında emek var.  :ok:

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı ahmetx

Pikseli yermek gibi algılanmasın baştan yazayım
Ama hayalim simsiyah tribün üstüne beyaz yazıydı
niye pikseli yermek yasak mı ?  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kartalcan

Pikseldeki çılgın değişim 2!  :steamed:  :lol:

BİZİM değil mi abi her türlüsü çok güzel, az pixelli, çok pixelli, pixelli, pixelsiz fark yapmaz.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Seni seviyorum vodafone arena <3

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu ne zamanın fotosu?
Bugünden. yeri çok saçma değil mi? Tam insanların geçtiği bölüm orası..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Emre.Guler

...

Yok bu benim yaptığım değil ama yinede bizim forumdan bir arkadaş yapmıştı galiba

Çevrimdışı yigitcan1903

niye pikseli yermek yasak mı ?  :D
Tartışma alevlenmesin işte
Benzin döküyon sen de :D
Kendi hayalimi söylemek istedim

Çevrimdışı oguzhan1310

Gayet mantıklı görünüyor.
Kombine sahiplerinden ricam, son yapılan değişiklikler ve daha önce kombine satışına açılmayan bölümler dahilinde yeniden kombine alma şansınız olsaydı nereden alırdınız.(hangi tribün, hangi blok)
Yeni açıktan kapalı yanı balkon, yada kapalı üst  :tabe:

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Emre.Guler

Buraya ne yapiliyor ?

Bu ne ya biz konteynırlar kalksında ortalık açılsın diye beklerken her taraf çelik konstrüksiyon bina oldu

Çevrimdışı Erhan

huawei

Eyvallah abi cisco kalıplaşmış ağzımızda.

Şu stadyumda mevcut access pointler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu ne ya biz konteynırlar kalksında ortalık açılsın diye beklerken her taraf çelik konstrüksiyon bina oldu
Stadın çevresi maketteki ve fotodakilerinden çok farklı olacak gibi görünüyor. Neyse canları sağolsun..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Emre.Guler

Stadın çevresi maketteki ve fotodakilerinden çok farklı olacak gibi görünüyor. Neyse canları sağolsun..

Ya öylede ne bileyim saçma sapan prefabrik yapılar olmasında

Çevrimdışı Ersinn

Katılıyorum sana bence de yazdıklarında bir hakaret yok üslup sert ve yanlış ama hakaret içermiyor. Ayrıca bu koreografi işine bende destek veriyorum deplasman seyircisinin geldiği günlerdi inönüde gs liler de vardı ufacık eskı açık deplasman tribününde görsel bir şov yaptılar hatırlayanlar bilir altın sarısı ve kırmızı naylonumsu defter kabı gibi birşeyle tabi bizim tribün çok zeki olduğu için anında cevabı buldu jan janlı o...lar diyerek  :D :D :D ama bizim o bestemiz yerine manşetlerde o tribün görüntüsü vardı . Tribünde konuşulanları çok net hatırlıyorum adamlar yapıyor şeklinde gizli bir takdir edişimiz vardı. Ama eski stadımız koreografi açısından pek elverişli değildi bence açılışta efsane bir koreografi olmalı çünkü bu tüm dünyada manşet olacak. Bunu barça da yapıyor bir çok takımda. Bizim efsane bestelerimize ses rekorlarımıza bu gibi görselliği de eklememiz lazım. Bir liverpol maçında beyaz giyip şov yaptık ana habere çıkmadığımız ülke kalmadı sizce sadece ses ile yapsaydık bu kadar etkili olurmuydu ? Ana okulu işi demekte üslup olarak sert ama bu da bir görüştür herkesin birbirine saygı duymayı öğrenmesi gerekir. Şahsi fikrim yenilik ve gelişime açık olmalıyız Dünyada yeni trend bu çünkü.

Hatırlıyorum Nobrenin kafa golü ile 1-0 yenmiştik ve lider olmuştuk :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz bu konularda pek iyi değiliz çevre düzenlemesi anlamında, statla veya binayla uyumlu yapılar konusunda. Stadın dış cephesine uyumlu bir şeyler yaparlar umarım. Altı kaval üstü şişhane bir görüntü oluşturmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Buraya ne yapiliyor ?

hemen sağında otopark'a giriş varya üstünü kapatmak için olabilir girişin :)

Çevrimdışı fiko1903

En azından stada getirilebilirdi hala bu konuda haber olmaması ilginç geliyor bana :)
En güzeli büyük skorbord yerine tribün arasındaki led ekranlarla yapsınlar.Belki de bu şekilde yaparlar şimdilik :)
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 15:02:43 fiko1903 ]

Çevrimdışı tangaz

prefabrik yapıların da dışı küfeki kaplanıp bütünlük sağlanabilir  :ok:
otoparklarda giriş güvenliği terör olaylarının arttığı günümüzde önem arz ediyor. otopark girişi güvenlik binası olması muhtemel...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartalpençesi

spiker soruyor gol atınca hangi tribüne koşacaksınız? olcay locam var eşim orda ona koşacam.
quaresma: bütün tribünleri, tur atarım :D
+günay : işçileri saymaya çalıştım sayamadım.
+Mario: Stat çok güzel.Bu sezon burda oynamak istiyoruz.
+Tosic: Burda oynadığımız bütün maçları kazanırız
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ahmetx

Bugünden. yeri çok saçma değil mi? Tam insanların geçtiği bölüm orası..
hayda bu nerden çıktı şimdi yahu , neyse bir bakalım nasıl bir şey olacak .

Çevrimdışı tangaz

spiker soruyor gol atınca hangi tribüne koşacaksınız? olcay locam var eşim orda ona koşacam.
quaresma: bütün tribünleri, tur atarım :D
+günay : işçileri saymaya çalıştım sayamadım.
+Mario: Stat çok güzel.Bu sezon burda oynamak istiyoruz.
+Tosic: Burda oynadığımız bütün maçları kazanırız

Mario burda maç oynasın hiç bir yere gitmez  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Mario Gomez : Böyle güneşli bir günde bu stadda oynamak için sabırsızlanıyorum. Adam gündüz maçını özlemiş garibim . :D