Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493698 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mehmetthedum

Nasıl olsa betona direk takılmadı koltuklar. Profile montajlandı.

Canı sıkılan, beğenmeyen kişiler fikirlirini kabul ettirirlerse, kolayca yeni bir tasarımla değiştirilebilir.

Neyin muhalefeti bu anlamıyorum. Maksat dikkat çekmek midir nedir? Millet bir an evvel açılsın dersin de, birileri de " şu an" için değiştirilemecek şeylerin muhalefeti ile can sıkıyor.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ilhan

Bu günleri de gördük, takılan membranı değil kalanı sayıyoruz. :super:

Çevrimdışı denilanz

Tamam iste @Efe abi bak ne diyorsun herksin kendi fikri !

Bende kendi fikrimi soyluyorum iste , Taraftar zamaninda tepki verseydi bu Pixeli boyle 3 katina cikaramazlardi bu da benim fikrim :)

Fikirlerini söylemene bir şey denmiyor. Fakat sen çirkin yakıştırmalar yapıyorsun ve fikirleri, zihniyeti, mantığı küçük görücü yorumlarda bulunuyorsun. Alttaki mesajını oku bak. Hepsi mevcut.

Iste bunlar hep sen mimarlardan mühendislerden iyimi bileceksin Mantigi !

Sesini zamaninda cikarmazsan boyle ezerler Nur topu gibi Antalya pixeli yapip birakirlar sendee aaaa guzel oldu dersin bu kadar basit

Basimiza ne geliyorsa bu zihniyetten geliyor , Ustelik azicik olacak Juve stadi gibi diyenlerden hic ses cikmiyor ozellikle :steamed:

Çevrimdışı mduru

yeniinönü fotosunda yanlış görmediysem 31. ciyi bir öncekinin üstüne açmıilar

Çevrimdışı campeon2015

Çevrimdışı FARUK

Yeniinonustadi fotoğrafın büyük boyutlusu

Çevrimdışı underworld

Tabelanin yanına kulübün armasini da koysalar fena olmaz hani

Çevrimdışı RQ7_351903

Fikirlerini söylemene bir şey denmiyor. Fakat sen çirkin yakıştırmalar yapıyorsun ve fikirleri, zihniyeti, mantığı küçük görücü yorumlarda bulunuyorsun. Alttaki mesajını oku bak. Hepsi mevcut.
Mantığı küçük gören hiçbir yazı yok, yada ben göremiyorum, adam haklı Futbol'da konuşursan hoca'dan mı iyi bileceksin burda mühendistenmi diyerek kendimizi iyice soyutluyoruz.

Güzel bir geçiş yapıp bırakabilirlerdi, o kadar abartmaya hiç gerek yoktu Antalya stadın'dan tek farkı biri siyah diğeri kırmızı.

Çevrimdışı ahmetx

Bu kadar guzel , bu kadar estetik , Bu kadar Elit ve Kaliteli bir stad yap ama koltuk tasarimini git siradan stad olan Antalya ve sivas stadinin aynisini yap , Olmadi...

@ZEKI hocamın beyaz inci duyumu üzerine rahatlamıştım en kötü ihitmal piksel deseni makettekinin aynısı olacak dendiği için  ben çok önemsememiştim ama gelinen nokta = Antalya arena ama artık bunu çok konuşmanın bir anlamı yok atı alan üsküdarı geçti @Yunus Emre Dökmeci
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

Su ana kadar cati islerinde bi isin baslamasiyla bitmesi ortalama 1.5 2 ay surdu insallah seffaflar bu kadar zaman almaz benim fikrim bu sene yetismese dahi 3 sene ben temelin atildigindan deil oynayamadigimiz sezondan aliorum 3 sezonda bitmesi bence gayet hızlı bi finis yaptik ki aksiliklerde oldu o kadar.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ers1903

Bu kadar guzel , bu kadar estetik , Bu kadar Elit ve Kaliteli bir stad yap ama koltuk tasarimini git siradan stad olan Antalya ve sivas stadinin aynisini yap , Olmadi...

Sana göre olmadi ,bana göre süper oldu ..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@ZEKI hocamın beyaz inci duyumu üzerine rahatlamıştım en kötü ihitmal piksel deseni makettekinin aynısı olacak dendiği için  ben çok önemsememiştim ama gelinen nokta = Antalya arena ama artık bunu çok konuşmanın bir anlamı yok atı alan üsküdarı geçti @Yunus Emre Dökmeci
Aynen oyle oldu abi

Mimarlara 4-5 tasarim cizdirip taraftara sorulabilirdi yok baska takim taraftarlarida oy verir falan bunlar hikaye bunun da yontemi var , Kongre uyelerine sorarsin , Kartal yuvasından alis veris yapanlara sorarsin , Passo sahiplerine sorarsin bu anket olayinin turlu turlu yontemi var yani oyle Yok renklilerde oy verirdi diyip isin icinden çıkanlar gercekten komik duruma düşüyor daha da konusmak istemiyorum bu konuda...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serdkar

Baskan 2 Günde 3 Membran demisdi... yani 4 gün icinde biter..
Pazar biter o zaman...
Kücük Membranlar daha hizli takilir artik....

Çevrimdışı RQ7_351903

Sen git herşeyin en iyisini yap, çim konusunda alnında dünyanın en iyi markalarından birine işi devret koltuk konusunda mir denilen ne üdüğü belirsiz işi yaparken skandallarla öne çıkan firmayla iş yap, saray gibi stad ama saray'ın en gösterişli odası fakirhane gibi.

Evet Antalya Stadı ile aradaki 3 farkı bulun adamlar bir standart bulmuş o heryerde onu kullanıyor, olmuyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 16:43:19
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Mantığı küçük gören hiçbir yazı yok, yada ben göremiyorum, adam haklı Futbol'da konuşursan hoca'dan mı iyi bileceksin burda mühendistenmi diyerek kendimizi iyice soyutluyoruz.

Güzel bir geçiş yapıp bırakabilirlerdi, o kadar abartmaya hiç gerek yoktu Antalya stadın'dan tek farkı biri siyah diğeri kırmızı.
planlayanlara,yapanlara ve bana göre çok güzel oldu.
senin beğenmemen hiç önemli değil...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

bizim sulamalar anlaşılan böyle olacak

Abi bari bunun pixelsizini paylas desme yaramizi :bawling:

Çevrimdışı num1903

renktaş falan olmuyor birazdan Necmi abi gelir kardeşim :D
neden kardeşim kötü bşymi söyledik neden kullanmıyor bu kelime

Çevrimdışı raichu

beyaz inci deme ya  :bawling:

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Sivas ve Antalya gibi yaptık demiş bazıları koltukları :) Şaka gibi yemin ediyorum ya he onlardan gördük ondan yaptık özenti kulübüz biz çünkü.

Şöyle bi alıcı gözüyle bakın stada inanılmaz güzel duruyo çok canlı mis gibi. Kırmızı gibi vıcık renk değil ki Antalya stadının güncel fotoğraflarına bakın o bile çok güzel duruyo.

Sen git herşeyin en iyisini yap, çim konusunda alnında dünyanın en iyi markalarından birine işi devret koltuk konusunda mir denilen ne üdüğü belirsiz işi yaparken skandallarla öne çıkan firmayla iş yap, saray gibi stad ama saray'ın en gösterişli odası fakirhane gibi.

Evet Antalya Stadı ile aradaki 3 farkı bulun adamlar bir standart bulmuş o heryerde onu kullanıyor, olmuyor.

İsin ilginc yani fotoyu inceledikten sonra sunu farkettim kesinlikle bizim stadin Pixelleri Antalya stadindan daha fazla ! Kirmizi oldugu icin cok goze batıyor ve Gozu yoruyor Antalyaninki...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Vodafone Arena yazısı 4 köşeyede takılacak değil mi?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

şu resim yapmacık duruyor. Canlı fotoğrafa bak güzel durduğunu görürsün ayrıca bizim stat siyah koltuk daha şık duruyo. Sadece siyah yada beyaz olsa ruhsuz olurdu böyle çok daha şık. Zaten alt beyaz üst siyah sadece aralarda pixel var bu kadar takılmayın buna gayet güzel.

Çevrimdışı ahmetx

Aman artık üzmeyelim şu piksellerle birbirimizi boşverin olan oldu , @AkarRidvanakar a şikayetlerinizi iletin bu durumdan memnun olmayanların sayısı yeteri kadar olduğunda dikkate alacaklardır olmadı yazın değiştirirler.

Bu arada şuraya yazıyorum bundan sonraki moda kırçıllı modası olacak , piksel OUT - kırçıllı IN  :D