Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489207 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

bu arada gazetelerde toplantının yarın olacağı söyleniyor. açılış maçına da 9 nisan demişler.
gün içinde açıklama bekleyeceğiz artık yapacak bişey yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ilk zamanlarda bile 41739 koltuk hesaplanmıştı daha sonra merdivenler daraltıldı , çataldan vazgeçildi ,kapasitenin 42 bini geçmesi lazım
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

ilk zamanlarda bile 41739 koltuk hesaplanmıştı daha sonra merdivenler daraltıldı , çataldan vazgeçildi ,kapasitenin 42 bini geçmesi lazım
alttada 15 ağustos ilk maç yazıyor yanlız  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

41903 ü zar zor sağlayacaklar üstü istenmesin diye mi böyle yapıyolar acaba diyorum
Ama onu bile zannetmiyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

eee daha var işte 15 ağustosa :D 

çaktırma efe :D  :evillol:

Çevrimdışı harund1k3

butun gazeteler 9.da yazdi bugun olmasini bekliyorum. olmadi stat muduru ayin 10'unda bir aciklama gelecek dedi yarini beklerim. ama bu hafta icinde de bir aciklama gelmezse bu aciklama tarihi yine gundem olur ben soyleyim.

Çevrimdışı Apocalyptica

Stad hep gozume kucuk geliyor...kapasitenin cok olmasini hic beklemedim...

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

En sonunda stadı habersiz açacaklar galiba

ilk açılışta devlet abiler gelceği için olabilir:) beklenti yaratıp izdiham olmasın diye bak bu mantıklı:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

o yeni koltuklar kapasiteyi azaltmış olmasın ahmet x eski vip koltuklar daha dardı sanki şimdi tüm loca vip ve 1903 tribününe aynı koltuklar takılıyor daha geniş zannedersem
bunlar daha dar @Efe  :D öncekiler 53 cm di bunlar 52 cm .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

seninle az tartışmamıştık @Efe   :lol: , bir türlü kabullenemiyordun , ne zaman stadın içine girdin o zaman anladın  :D

Çevrimdışı ahmetx

41903 ü zar zor sağlayacaklar üstü istenmesin diye mi böyle yapıyolar acaba diyorum
Ama onu bile zannetmiyorum
en üst sıraya koltuk koysunlar artık özellikle kapalı ve numaralıya

Çevrimdışı serti67

yanı evet cok modern sekılde çaga uygun yapıldı burasında hepımız hem fıkırız ama eskısı 32.33 bın cıvarıyken  41 bın cıvarına artması bence az olmus artıiş eskı yapıyı herseyı yenıden dusunerek yapıldı daha fazla fark olmalıydı kapasıte dıceksınız ızınler 41 bın cıvarı ozamn 43 bın nete zorlanmalıydı zorlanıyordurda bız burda beyın jımnastgı yapıyoruz olur olmaz o yetkılılerın karar verıcek
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yigitcan1903

Valla isterlerse çatıya taksınlar
Tam sayı bulunsun
Ses çıkaralım,çıkarmadığımız her şeyde bi güzel uyutuyolar

Çevrimdışı denilanz

@denilanz  :bandit:
Bunlar vakit alır abi. Hem de şekilli desenli, sevmedim ben. Şöyle uygulaması kolay, daha sade bir şeyler olsun.

Çevrimdışı SDemirsoy

sonra karşıyı göremiyorum diyecekler abi dur  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

sonra karşıyı göremiyorum diyecekler abi dur  :evillol:
Maç karşı tribünde mi oynanıyomuş
Saha görünüyosa tam tak gitsin

Çevrimdışı SDemirsoy

Maç karşı tribünde mi oynanıyomuş
Saha görünüyosa tam tak gitsin
öle diyorlar ya hani 'adamların çatısı bizden iyi en azından karşıyı görebiliyor'  :evillol:

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

detayını sormadım sadece kapasite ne olacak dedim ve bu cevabı aldım.

başkan onu ne zaman söylemişti? koltuklar takılmaya başlanmadan önce mi acaba?

Benim de içerde çalışan bir mimar arkadaşım stad kapasitesinin 40,000lerde olacağını söyledi. "41,903 deniyor ama mümkün değil, max 40,500 civarı birşey olacak" diye de ekledi.

Çevrimdışı yigitcan1903

öle diyorlar ya hani 'adamların çatısı bizden iyi en azından karşıyı görebiliyor'  :evillol:
Sen o adamlara sor bi de o çatıyı  :evillol:
Benim de içerde çalışan bir mimar arkadaşım stad kapasitesinin 40,000lerde olacağını söyledi. "41,903 deniyor ama mümkün değil, max 40,500 civarı birşey olacak" diye de ekledi.
Yok mu azaltan
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 12:12:27 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ahmetx

Bunlar vakit alır abi. Hem de şekilli desenli, sevmedim ben. Şöyle uygulaması kolay, daha sade bir şeyler olsun.
sadesini yaparız bea bizde

Çevrimdışı ahmetx

hayda yok mu indiren  :D

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı faith

bir süredir özel işlerimden dolayı giremiyordum, gelmeyeli herkes bir duyumcu olmuş, hayırlı işleriniz olsun :steamed:
bende son gelen duyumu paylaşayım (madem) arkadaşlar, eski açığın kapatılan bölümü yıkılacakmış stadın bu seneye (2016) yetişmesi zor görünüyor, yersen papaz eriği.

yahu şurada daha dün giren çıkan kamyonları, fore kazıkları, biten tribünleri, rampayı, çatıyı, konuşurken bugün koltuklar bitmiş, çatı kapatılmış neymiş kapasite 41903 değilde 30 küsür bin olabilirmiş, altı olurmuş fakat böyle olurmuş. Ya orada bir stadımız olsun, maç günü semte inelim, o ağaçlı yoldan stada yürüyelim de, gerisi ne olursa olsun, bırakın bunları.

millet fesatından, hasetinden kuduruyor, bu stat biterse bu takım şampiyon olursa diye aklı gö.üne kaçıyor, biz +/- 3 ün 5 in lafını yapıyoruz, sanki her maç tam dolu stada oynayacağız da. Bu kadar çekip/uzatmak yerine, açın bir /yeninonu fotosu, doya doya hayal kura kura bakın...

Çevrimdışı Efe

bunlar daha dar @Efe  :D öncekiler 53 cm di bunlar 52 cm .
bu iste bi is var o zaman koltuk cm azaltilmis kapasite hala 41 bin civarinda bence en ust siraya ve localarin en ust sirasina koltuk konulmadigi icin kapasite azaliyor yada oyle soyleniyor juventus koymus en ust siraya koltuk ordan kazaniyorlar zaten biz yoymuyoruz 1000 koltuktan fazla kayip var sadece en ust siradan neden takmadiklarinida anlamis degilim yer var arkaya cam korkuluk gelecek onda da sıkınyı yok tum kriterlere uysundiyemi en ust sita bos birakildi onu çozemedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Umut Güner 40582 koltuklu olacak demişt ben locaları dahil etmemiştir diye düşünmüştüm . @tunca.ayyildiz