Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483739 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ebabil

bir ayda bu kadar iş nasıl bitecek, çevre düzenlemesi falan? bir de izin alma işi var.
daha önce bursa stadı tamamen bitmiş gibi görünmesine rağmen bir süre maç oynama izni alamadı diye hatırlıyorum

Çevrimdışı sozkul

Abi bilmiyorum ama serme olması cok cok kötü oldu bence 1 ay daha bekleseydik ama ekme olsaydı keske  :s20:

Böyle yapıldığında bile bir yıl süresince Türkiye'nin en iyi zemini olur bence. Tek korkum Hollanda ve Türkiye arasındaki iklim farkı..

Çevrimdışı Efe

bir ayda bu kadar iş nasıl bitecek, çevre düzenlemesi falan? bir de izin alma işi var.
daha önce bursa stadı tamamen bitmiş gibi görünmesine rağmen bir süre maç oynama izni alamadı diye hatırlıyorum
bursa stadı hala bitmedi içerisi inşaat ona rağmen izin aldı biz iç kısım olarak onlardan öndeyiz onu belirteyim sadece soyunma odaları falan geride 1 aya halledilir onlarda  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjklimert_

Yarın basın açıklamasıyla stad açılış tarihi bildirilecek mi ?

Çevrimdışı Efe

bi açıklama gelmedi henüz geçen hafta 9 u demişlerdi basın mensuplarına
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okkybjk

henüz bir açıklama yapmadı bununla ilgili...

Çevrimdışı cadavra

başkan yayını bastı beylerrrrrrrr:lol::lol::lol:
Kimmis kimmiş ???

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Nevzat demirden alsinlar cimleri hemen oynayalim. Hollanda uzak yahu

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

arkadaslar Fikret Orman su an LİG TV radyo canlı yayında konusuyor..

http://www.ligradyo.com.tr/CanliRadyo
Physical Education Teacher

Çevrimdışı Samet_

Yönetimin 9 unda açıklama yapmak istemesini 9 nisana yorabilir miyiz ? Son 1 ay diyerek geri sayımı başlatmak nasıl çok mu romantik oldu

bu düşünce  :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

başkan basın toplantısından falan hiç bahsetmedi ilk devlet erkanıyla bi açılış saonra taraftarımızla bi açılış yapacağız dedi bu sezon için yeni sezonda turnuva düzenlenecekmiş basın açıklamasını daha bekleyeceğiz anlaşılan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sürekli güncelliyorum

Çim ışıklandırma norveç ten kargolanmış.. 580 bin avro.. Altan ısıtma maliyeti 600 bin tl..
Çim konusuna geçildi..
Hollandadan rulo çim yapılcakmış.. İlk maç yapıldıktan sonra hibrit yapılacakmış
Radyo yayınına başkan katılabilir
10 unda açıklama olacakmış
En fazla 705 kişi en az 400 kişi çalışmıştır.. 15 bin kişi ekmek yemiştir

* konu dışı > at yarışını gümbür gümbür kazandı

Arabayla gelmeyin diyor ihsan bey( haklı)
Başkan geldi
Yolun oraya beton dökceklermiş hala duruyomuş başkan ihsan beye diyor
Eski stad geliri 10 m $ yeni gelir 60 m$ olacak
Çim sistemine normal çime göre 5-6 katı fazla ödedik
Başkan seyirciden yakınıyor.(5 bin kişiyle oynuyoz)
40 m $ kombine ve loca geliri elde ettik
Yayın geliri biz gelmeden temlikliydi
5-6 açılış olcak
Sezon başında turnuva yapmayı düşünüyoz
ihsan bey gitmeseymiş keşke, ne güzel soru cevaplıyodu :)) başkan geldi stadla alakalı bişe konuşulmadı çok

Çevrimdışı Efe

mebran 30 olmadı heralde neyse artık yarın 2 tane sererler umarım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sonbarikat

Herkeze selamlar... Bu gün yazılanları okumaya çalışırken başım döndü... Stadyum sayfası sanırken çArşı ya giydirmeye çalışan arkadaşların büyük haksızlık yaptığını çok televizyon seyredip gazete okuduğunu düşünüyorum :))) nacizane tavsiyem; Türkiye'de bunları tersten okuyacaksın. bu ülkede kimin ne olduğunu herkez iyi bilir... Cesaret ve Adalet son yıllarda unuttuğumuz erdemler... bunların da en çok yakıştığı toplulukta çArşı dır. passolig kartlarının ne için icad edildiği, neye hizmet ettiğini sorgulamak yerine :))) karşı çıkanlara yapılanlar karşısında şaşıp kalıyorum.... bence bu siyasi bir tartışma ve sanırım sizin gibi düşünen tamda size uygun bir kaç takım var desteğinizi bekleyen ( konya,rize,bursa,kasımpaşa,kayseri,osmanlı,başakşehir,ts,fb,gs) biraz düşündüğünde Beşiktaş'ı bu takımlardan bambaşka yere koyarsın işte oranında kalbi çArşı dır... istanbuldaki 300 kişiye indirgemeyin hep söylenir bir ruhtur heryerdeyiz...

Çevrimdışı kivanc

Aydınlatma iyi gidiyor. Acaba yarın zeminde farklı renkler görürmüyüz

Çevrimdışı cadavra

Benim anlamadigim aydinlatma zaten takiliyor Norveçten ne aydinlatmasi gelicek ki ?

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

ortada daha çim yok nasıl 9 nisanda açılacak bu stat? biraz gerçekci olmak lazım.Ben son maçı yani Osmanlıspor maçını bekliyorum en iyi ihtimal.

Çevrimdışı ozan062

Çim rulo olacak peki tahminen ilk maç ne zaman oynanır. Yeni bir tartışma başlatmak istemiyorum ama 9 Nisan'daki Bursa maçına yetişir mi mesela.

passolig bana kadar gelip diyorsa 9nisandaki maça çekilişle çift bilet kazanma

bu stad 9 nisanda acılacak demektir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Çevrimdışı bjklimert_

Çimi bu kadar büyütme en fazla 3 hafta sonra olur çim

Çevrimdışı GörkemGörkem

İnsallah ilk macta zemin faciası ile karsılasmayız.
Bursayı hatirliyoruz hepimiz  :evillol:

Çevrimiçi ergin

Benim anlamadigim aydinlatma zaten takiliyor Norveçten ne aydinlatmasi gelicek ki ?

normal ışıklandırma değil çimler için yapay güneş ışığı (UV lambası)

Çevrimdışı Efe

çevre düzenlemesinde kapalı arkasındaki 4 şeritli yolu 3 şeride düşürüyorlar kaldırım genişliyor ışıklandırma falan takılıyor baya güzel olacak çevre düzenlemesi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı japon77

Norveç den gelecek olan çim bakımı için anladğım. Çim'e yapay güneş ışığı verecek