Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471777 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sozkul

Stadyuma gidecek olanlardan kapalı ve yeni açığın kadraja sığdığı bu açıdan bir foto bekliyorum  :icool:

Nasıl yapmışlar anlayamadım bu çatıyı, gerdirme halatı yok, direk yok?

Çevrimdışı Erdem Çözer

yıl 2014 haziranın 6cı günü

Ahmet Nur Çebi derki,

"İçeriden ve dışarıdan çevreyi rahatsız etmeyecek bir çatı düşünüyoruz. Profil ve demir görmeyeceksiniz. Çelik halatlarla desteklenmiş. Baktığınızda şemsiye gibi, ama içerisinde demir ve profil görmeyeceksiniz. Stadın doğal çevresine uygun bir çatı tasarlıyoruz. Kamu otoriteleri de böyle olmasını arzu ediyor. Biz de hassasiyetle üzerinde duruyoruz" ifadelerini kullandı.

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/ahmet-nur-cebi-transfer-konularina-aciklik-getirdi_sto4281126/story.shtml

aynen tarif ettiği gibi şemsiye gibi bir çatımız var.. orada kastedilen demir ve profil görmeyeceksinizin ne olduğunu anlamak için toki arena, sivas gibi statlara bakabilirsin
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı osvaldo nartallo

son videoda numarali uzerinde 3 ag var aksama kadar 2 mebran gelebilir
Bu stad bitince içimizden çok dedektif çıkar.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı attila_metu

Benim en çok merak ettiğim konulardan biri çevre düzenlemesi. İnşallah sadece parke taşı yada beton olarak bırakmazlar etrafı

Bu adam bir paint canavarı

Çevrimdışı ahmetx

Benim en çok merak ettiğim konulardan biri çevre düzenlemesi. İnşallah sadece parke taşı yada beton olarak bırakmazlar etrafı

kesinlikle  :claps: en az 2-3 yıllık gölgeli ağaçlardan dikilmesi lazım

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı osvaldo nartallo

şaka maka 1 hafta içinde membranlar bitiyor (15 marta kadar). şeffaf membranların bitmesi de en geç 25 - 30 mart arasını bulacaktır diye tahmin ediyorum.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı martin40

şaka maka 1 hafta içinde membranlar bitiyor (15 marta kadar). şeffaf membranların bitmesi de en geç 25 - 30 mart arasını bulacaktır diye tahmin ediyorum.

Membran 2 hafta sonra biter tahminimce

Çevrimdışı Emre.Guler

kesinlikle  :claps: en az 2-3 yıllık gölgeli ağaçlardan dikilmesi lazım

Dur bakalım rıdvan akara soralım

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bugüne kadar 28 membran takıldı.2 ağ serilmiş bugün 30'u buluruz inşallah.En geç 1 Hafta içerisininde büyük membranlar bitiyor ki bitmeden şeffaflarada başlasalar keşke  :bandit: :bandit:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı merttt935

Başkan KAÇTA AÇIKLAMA YAPICAK BİLEN VAR Mı ?

Çevrimdışı Efe

bugun aciklanacagi basin toplantisinin tarihini verecekler yarin aciklama olacak buyuk ihtimal bi tarih degisikligi olmasiysa tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Açıklama 9 Mart'ta yapılacak deniyordu o yüzden yarın kesin açıklanır ama hangi tarih belli değil daha :ok: :ok:

Çevrimdışı sfr03

bugun aciklanacagi basin toplantisinin tarihini verecekler yarin aciklama olacak buyuk ihtimal bi tarih degisikligi olmasiysa tabi
başkan membranın son hızınıda görmek istedi o yüzden 1 hafta erteledi diye düşünüyorum.30 Nisan tarihi rahat bir tarih çünkü ince işçilikte bile sona geliniyor  :icool: :icool: 30 Nisan'a daha 53 gün var  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Konu Dışı : İzinsiz DRONE uçuranlara, 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası verilecek. Drone uçurmak için valilikten izin alınması gerekecek. @Popular Demand abi böyle bir haber gördüm haberin vardır da ben genede hatırlatmak istedim.  :money:

Çevrimdışı SDemirsoy

yıl 2014 haziranın 6cı günü

Ahmet Nur Çebi derki,

"İçeriden ve dışarıdan çevreyi rahatsız etmeyecek bir çatı düşünüyoruz. Profil ve demir görmeyeceksiniz. Çelik halatlarla desteklenmiş. Baktığınızda şemsiye gibi, ama içerisinde demir ve profil görmeyeceksiniz. Stadın doğal çevresine uygun bir çatı tasarlıyoruz. Kamu otoriteleri de böyle olmasını arzu ediyor. Biz de hassasiyetle üzerinde duruyoruz" ifadelerini kullandı.

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/ahmet-nur-cebi-transfer-konularina-aciklik-getirdi_sto4281126/story.shtml

E doğru söylemiş zaten ne bekliyordun abi anlamadım içi boş eleştirileri ne zaman bırakacaksın :) tt arenaya bak anlarsın
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 12:17:21 SDemirsoy ]

Çevrimdışı ahmetx

üst kat ilk sıra koltukları müthiş olacak önünde kimse yok saha ayaklarının altında ...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı attila_metu

Bugün stadın açılış tarihini açıklayacakları açıklamanın tarihini açıklayacaklar.

Çevrimdışı attila_metu

üst kat ilk sıra koltukları müthiş olacak önünde kimse yok saha ayaklarının altında ...

Başakşehirden daha yakın olacağını zannetmiyorum. Başakşehirde sanki evin balkonundan mahalledeki çocukları izliyomuşsun gibi :)

Çevrimdışı ahmetx

E doğru söylemiş zaten ne bekliyordun abi anlamadım içi boş eleştirileri ne zaman bırakacaksın :) tt arenaya bak anlarsın
tt arenaya üzülüyorum gerçekten kapasite iyi , tribün çanağı iyi ama tribünler ve çatı fecaat yazık günah  .

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Piksellerin değişmesi gerektiğini geçtiğimiz sayfada çoook öncesinden söylemiştim duyulmuş sonunda  :ishock:  :ishock:

Çevrimdışı Erdemm

Merak ettim ben de FIFA dan buldum..  :)

Laws of the Game... 7. ve 13. sayfalar..

http://www.fifa.com/development/education-and-technical/referees/laws-of-the-game.html

evet hatta Tottenham teknik direktörü geçen sene bu durumdan baya şikayetçiydi.. sahaya sığamıyoruz diyordu :)

Çevrimdışı ahmetx

Başakşehirden daha yakın olacağını zannetmiyorum. Başakşehirde sanki evin balkonundan mahalledeki çocukları izliyomuşsun gibi :)
başakşehirde ilk kat kısa ondan

Çevrimdışı Pikselli

La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı attila_metu

başakşehirde ilk kat kısa ondan

Aynen ondan. Stadımızı kötülemek için söylemedim. Sadece ilk gittiğimde şaşırmıştım. hop iso akıllı ol desen duyacak çocuk.