Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351134 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

yarın numaralıda kesin bişeyler olacak hiç durmadan kazıyorlar sabaha daha çok var :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta grobetonmu atıyorlar yoksa başka bi yere beton mu atıyorlar tam çözemedim saatlerdir ordalar yarın  görürüz ne yaptıklarını :boxin:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı keremfrat1

:busted_cop: :busted_cop: Yeni Açıkta Bende Pompa görüyorum sankı :D

Çevrimdışı Efe

:busted_cop: :busted_cop: Yeni Açıkta Bende Pompa görüyorum sankı :D

pompa saatlerdir orda da o kadar beton dökülecek bi alan varmıydı orda tam göremedik heralde yada grobeton atılıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

1 ay sonra kameranın önü tamamen kapanır.kapalıya hareketli kamera konsa ne güzel olur.3 tribünü de görebiliriz böylece

Çevrimdışı keremfrat1

pompa saatlerdir orda da o kadar beton dökülecek bi alan varmıydı orda tam göremedik heralde yada grobeton atılıyor
Aynen abi Ben hafrıyata odaklandığım için yenı gördüm :) gro beton atılıyor buyuk ıhtımalle :) yarın gıdıp bakıcam merak ettim :)

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta bugün baya hafriyat olmuş sanki çakıl falanda getirmişler işler bugün iyi gitmiş o tarafta akşamda numaralıda şov var yarın çok daha fazla çalışma alanı açılmış olacak gibi görünüyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı mustafaeksi

Hayırlı geceler Ramazan da işler biraz yavaşlar diye tahmin ediyorum
sadece Beşikaşk

Çevrimdışı Efe

kapalı ve yeni açıkta beton dökümü sürüyor numralı yeni açık tarafında hafriyat sürüyor bu gece hareket iyi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Efe Abi Bugun hafrıyat bıtermı abı sence bu hızda  :D

Çevrimdışı Efe

Efe Abi Bugun hafrıyat bıtermı abı sence bu hızda  :D

bitmez tabiki :icool: sadece yeni açık numaralı birleşimi alınıyor o bölümde büyük bir alan temel atılacak duruma gelecek gibi görünüyor hafriyatın tam olarak bitmesi için daha çok var eski açık rampa falan kalkacak yeni açıkta bi kaç yerde toprak duruyor numaralı eski açık bölümünde ve orta bölümde perde çekıldikten sonra yine hafriyat var gelecek ayıda hafriyatla geçiririz ama numaralıda büuük bölüme temel atılmış olur tabi ki :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

bitmez tabiki :icool: sadece yeni açık numaralı birleşimi alınıyor o bölümde büyük bir alan temel atılacak duruma gelecek gibi görünüyor hafriyatın tam olarak bitmesi için daha çok var eski açık rampa falan kalkacak yeni açıkta bi kaç yerde toprak duruyor numaralı eski açık bölümünde ve orta bölümde perde çekıldikten sonra yine hafriyat var gelecek ayıda hafriyatla geçiririz ama numaralıda büuük bölüme temel atılmış olur tabi ki :ok:
eskı açıktakı köşe bişey değil numaralı bıraz ılerlerse yeter bence abı ufak yerler hızla gıder ama numaralı bı başlasa ıyı olur sankı :) bide birleşir 4 yada 5  ay sonra trıbunler artık :) inşallah

Çevrimdışı Efe

eskı açıktakı köşe bişey değil numaralı bıraz ılerlerse yeter bence abı ufak yerler hızla gıder ama numaralı bı başlasa ıyı olur sankı :) bide birleşir 4 yada 5  ay sonra trıbunler artık :) inşallah

ekim sonuna kadar kaba bitmeli 2.yarı için yoksa açamazlar çatı zor yerine konacak falan şubat 2014 te stadı açmak istiyorlarsa numaralıyı ekim sonuna kadar bitirmeliler ve çatı işleri başlamalı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

ekim sonuna kadar kaba bitmeli 2.yarı için yoksa açamazlar çatı zor yerine konacak falan şubat 2014 te stadı açmak istiyorlarsa numaralıyı ekim sonuna kadar bitirmeliler ve çatı işleri başlamalı :icool:
ekımde yada kasımda bıtse abı mart ta çatı bıter bence martın son haftası nısan ikinci haftası gıbı maç oynanır 4 maç açılsa bıle razıyım :D

Çevrimdışı Efe

ekımde yada kasımda bıtse abı mart ta çatı bıter bence martın son haftası nısan ikinci haftası gıbı maç oynanır 4 maç açılsa bıle razıyım :D

bitecek inşallah ben şubatta maç oynanır diye düşünüyorum tam bitmese bile yıl sonu belli olur ne olacağı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

bitecek inşallah ben şubatta maç oynanır diye düşünüyorum tam bitmese bile yıl sonu belli olur ne olacağı :ok:
kaba bıtse çatı gelse :D ince işlerde zaten abı ılerler bencede bu sene oynarız :D ruyalarıma giriyor artık ilk maç :)

Çevrimdışı keremfrat1

Kamera Muthış Netleşti Hafriyat an İtibarı ıle hızlıca devam edıyo numaralı bır koşeye galıba kuşaklar betonlanıyo :D

Çevrimdışı keremfrat1

Uyku Vakti Nöbetın Sonuna geldım :D Muthiş bi hafrıyat oldu beton 06:00 itibarı ıle devam edıyor :D ıyı sabahlar :)
EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ :)

Çevrimdışı Sutlas

Yeni açığın kapalı tarafında son kata gelindi mi yoksa daha bir kat var mı?

Çevrimdışı tayfun

günaydın,az önce eski açık tarafında beton atılıyordu,obitaş ise mesaiye erken başlamış,7:35 de çalışma vardı,dün sağlam beton atmışlar yeni açık tarafına.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 08:04:32 tayfun ]
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

ysariusta

• Ziyaretçi

ya arkadaşlar kapalı üst kat 39 derece eğimli burda nasıl maç izlenecek örneği varmı türkiyede bilgisi olan varmı örnek stad ismi verebilecek
Aspendos!

ysariusta

• Ziyaretçi

Anaaaaam numaralıdaki acayip makine köşeye çekilmiş! Gidiyor mu ne!

Etiketler: