Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351140 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

numaralı drenaj kuyusunu hazırlayan kimin çalışanlarıydı görebilen yokmu gençler :d
fotolar için teşekkürler mustafa

MMA

• Ziyaretçi

anıl doğum günün kutlu olsun panpa hiç ses çıkarmıyon pasta alalım :)

ve diğer 3 beşiktaşlı abilerin kardeşlerin doğum günleri kutlu olsun

Çevrimdışı ekesicil

resmi aciklama yapilmicakmi numaraliyi ciceklerin aldigiyla ilgili? pat diye baslicaklarmi yarin?

Çevrimiçi Necmi

Duyumcuları pek sevmem ama twitterda birisi ikinci yarı maçları oynamamız için hazır zemin getirilecek filan demiş böyle bir şey mümkün mü  @bjk_mabet  abi ?
Bunun için duyuma ne gerek var zaten açıklaması yapıldı
hibrit çim yapılacak hatta bundan bir ay önce ingilizler gelmişti çim için
rulo çim serilecek uzun zamandır bilinen bir şey bu şu andada çimler büyüyordur
zaten :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

Obitaşdan daha Obitaşçı söyleyim dikkat edin  :biggrinking:

iyi ya işte ilk toplantıda alırız ifadesini
biz ne obitaşcılar gördük :bandit:
ya bizde neler söylüyoruz sonuçta stadımıza emek veren bir firma
aramızda ikilik yaratmaya ne kadar meraklıyız :evillol:

Çevrimdışı dj_dellyy

Vodafone Arena: "İyi akşamlar Kerimcan. Eski numaralı tribünün inşaatının bu ay içerisinde başlaması planlanıyor." resmi facebook adresinden yazmış

Çevrimdışı Anıl

anıl doğum günün kutlu olsun panpa hiç ses çıkarmıyon pasta alalım :)

ve diğer 3 beşiktaşlı abilerin kardeşlerin doğum günleri kutlu olsun
Ahahaha sağolasın Mustafa :) Sonunda yaş kısmında 17 yazıyo  :icool:

Çevrimdışı murat

çiçekler obitaşa işçi mi veriyor anlamadım.yeni açıkta hep sarı yelekli çalışanlar var resimlerde. :iscrewy:

Çevrimdışı murat

nice senelere :cook:

Çevrimdışı saricasi

Vay be yengeç burcu olan baya kişi var,kendi aramızda bir gün yengeç yemeyemi gitsek:))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ZEKI

çiçekler obitaşa işçi mi veriyor anlamadım.yeni açıkta hep sarı yelekli çalışanlar var resimlerde. :iscrewy:
cok titizler ya Murat yelekleri temizlemeye vermislerdir. Bu kadar duzgun calisan firma kirli yeleklerle calisir mi ?

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet Gene yok gene sorumuzun cevabı yok :) görmüyor sanırım :)

Çevrimdışı Göçmenkartal

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  29 dk.
2ci yarı maçları Vodafone Arena da oynamak için 3 aylık hazır zemin kullanılacak.Sezon bittiğinde de zemin yenilenecek.

Çevrimdışı murat

cok titizler ya Murat yelekleri temizlemeye vermislerdir. Bu kadar duzgun calisan firma kirli yeleklerle calisir mi ?
:kop:

Çevrimdışı dj_dellyy

ben hala stadın kapasitesindeyim :) var mı bir gelişme 45000 olur mu ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  29 dk.
2ci yarı maçları Vodafone Arena da oynamak için 3 aylık hazır zemin kullanılacak.Sezon bittiğinde de zemin yenilenecek.
fikir güzel aslında, Bence mantıklı stadı evimizde görelim nasıl acaba diyerek...! umarım öyle olur yazın tertemiz zemine çimleri ekerler bakımını güzelcene yaparlar...!

Çevrimdışı Anıl

nice senelere :cook:
Vodafone Arena kombinelerimizle birlikte hep beraber inşallah Murat abi  :)

Çevrimdışı murat

Vodafone Arena kombinelerimizle birlikte hep beraber inşallah Murat abi  :)
gün belirleyip beraber alalım.

Çevrimdışı Anıl

gün belirleyip beraber alalım.
Ben cumartesi alıcam inşallah Murat abi ama saati hiç belli değil ne zaman müsait olursam artık  :tabe:

Çevrimdışı melih

kapalı üstteki hatalı kolon betonlanıyor
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı ALI RIZA

50 kere demişim hala da diyorum kule vinçlerdeki ışıklar açık bıraksınlar...! eski acık ile numaralı arasına çevirsin kafasını olmaz mı Mabet duy taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor :)

Çevrimdışı Efe

ooo numaralıda 2 dozer şova başlamış anca geldim eve ve harika bi hafriyatla karşılaştım numaralı inşaatı başlamak üzere artık :super: :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı goky

bence göğüsteki vodafone yazısı yıllar önceki manchester untd. da oldugu gibi kullanılmalı

Çevrimdışı ekesicil

herhalde vincte yarin sökülür artik ve hafriyatida bu gece bitircekler. numarali temelide bugün yarin atilir

ama asil soru obitas numaralinin hizina yetisebilcekmi?

Etiketler: