Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353961 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

aslında mesaj hemen gidiyor.pc de iki ayrı sekme açıyorum mesajı yazıyorum diğerine geçiyorum orada görünüyor.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Arkadaş az bi durun.. 5 sayfa mesaj okudum. Az bir dolaşın hava alın gelin. bilgi biriksin akşama yazın. :iscrewy: Tutmam dilimi "evinizi Obitaş yapsın" diye beddua ederim, sizin ev anahtar teslimi torunlarınıza ancak nasip olur... Var mı daha beteri :boxin:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı CharlieChaplin

Hızlı yanıt seçeneğini kullanarak mesaj atayım bakalım nasıl gidecek...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı İmansız26

Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

Hızlı yanıt seçeneğini kullanarak mesaj atayım bakalım nasıl gidecek...

Ayni gidiyor charlie sunucu degisecek yetmiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İmansız26

Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ALI RIZA

aslında mesaj hemen gidiyor.pc de iki ayrı sekme açıyorum mesajı yazıyorum diğerine geçiyorum orada görünüyor.
Yöntemi bulmuşsun zaten :) ben onu ilk günden yapıyorum  :ebebe: sistem alıyor gönder dediğini ama ekrana gelmesi geç oluyor veritabanı kullanıcı mesajını alıyor hazne trafık yogun yeni sunucuda hızlı olunca ilk günkü gibi hızlı olacak :)
göndere bastınca 5 sn sonra sayfayı yenileyin 5 saniye bile cok 3 saniye sonra ekrana geldiğini göreceksiniz...!

Çevrimdışı keremfrat1

Kerem yeni acik tarafinda fiskirtici ordada beotnlanacak kiris var mi? 6. kiris diyecegim ama onda da faaliyet yok
Zeki abicim yeni açıkta hazır olan sadece 1 tane kiriş var betonlanmayan galıba hazır oda dahada göremıyorum yeni açıktakı tabla betonu var şu an galıba

Çevrimdışı ACAB1903

@mabet yerleştirilen prekastlara başka işlem uygulanacak mı? (boya, aralara silikon vb..) yoksa yerleştirilen prekastlara direk koltuk montajı yapılıp hazır mı olacak?

Çevrimdışı scape_bjk

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

çiçeklerin ilk vinci bugundur yatıyor muhtemel yarın sökülecek
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

@mabet yerleştirilen prekastlara başka işlem uygulanacak mı? (boya, aralara silikon vb..) yoksa yerleştirilen prekastlara direk koltuk montajı yapılıp hazır mı olacak?
herhangi bir işlem yapılmayacak...

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı gokhanson

peki o aralarındaki boşluklar nasıl giderilecek...alttan bakınca dışarısının göründüğü fotoğraflar vardı :busted_cop:

Çevrimiçi murat

tribünler çatlamış demesinler :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kapalıda ince işler hızlanmış vay be insan seviniyor ya geçen sene bu aylarda eski kapalı tribün vardı şimdi yeni ve inanılmaz dik bir kapalı tribünümüz var :)

Çevrimdışı Akcatas45

Ama sanki kirlenmiş gibi.

Çevrimdışı Efe

Numaraliya takmis durumdayim su son kusagida atsalar rahatlasak artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Murat abi dedigin sekilde mesaj atilinca oluyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

kapalı nın ince işleri ne zaman biter takribi...?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı VYCMas

Ne gerek vardi buna...Stadimizin sembollerinden biriydi.Bence en az kuleler kadar onemli..

Çevrimdışı SDemirsoy

bjk mabetten

ince mesajı iyi okuyun bence
maziye bakış dedi ama :)

Çevrimdışı Erol Akçınar

@bjk_mabet  twitter hesabından alıntıdır.
Maziye bakış

Çevrimdışı Sutlas

Ne gerek vardi buna...Stadimizin sembollerinden biriydi.Bence en az kuleler kadar onemli..

Aslına uygun olarak tekrar yapılacak.

Çevrimdışı Akcatas45

El irtibat birsey mı ima etmeye çalısıyor bize  :)

Etiketler: