Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355468 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yeni açık ve kapalı altta betonlama var nimaralida herangi bi hareket yok kusaklama isi durdu gibi  :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Iyı gunler :))
hayırlı olsun enes kardeşim.artık günlük rapor bekliyoruz.
Enes bilgileri ilk ben istiyorum bak o kadar foto cekiyorsun beni yazmamissin :kop:
siz obitaşı bizim kadar sevmiyorsunuz ondan yazmamıştır :D

Çevrimdışı brci

Yeniden BEKO yu görmek... tüyler diken diken  :bawling:

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimdışı Furkan Sarper

kapalıda ince işçilik yapılan yerleremi beton dökülüyor?

Çevrimdışı Deniz

Formada sponsor kirliliğini sevmem ama BEKO sponsordan öte birşey.Bir efsane.Uzun yıllar kalır umarım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ACAB1903

Çevrimdışı tayfun

yalnız kalde yi unutmayalım en zor zamanımızda destek çıktı.sahibide iyi beşiktaşlı.ismide güzel KALICI DEĞER kalde .bence daha sık kullanmalıyız ismini.
aynen katılıyorum
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

Biliç Durusuna bak adam gibi Adam...! Tolga Olcay Oguzhan neredeler acaba :)

Çevrimdışı Deniz

Hayırlı olsun :super:
cenk tosun u görebilen varmı.
dahil olmadı mı kadroya?
var sağ üstte.bugünkü antrenman genç futbolcular + gönderilmesi muhtemelleri kapsıyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ACAB1903

Çevrimdışı brci

Formada sponsor kirliliğini sevmem ama BEKO sponsordan öte birşey.Bir efsane.Uzun yıllar kalır umarım

düşüncelerime tercüman olmuşsun önde beko yazan reebok formalarla büyüdük ah ah .. .

Çevrimdışı quentine83

Hayırlı olsun :super:
cenk tosun u görebilen varmı.
dahil olmadı mı kadroya?
var sağ üstte.bugünkü antrenman genç futbolcular + gönderilmesi muhtemelleri kapsıyor

şimdi gördüm.nasıl bi bakmaysa koca adamı göremedim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

düşüncelerime tercüman olmuşsun önde beko yazan reebok formalarla büyüdük ah ah .. .
ben hala saklıyorum bir tanesini.ömür boyu da saklayacam.EFSANE

Çevrimdışı brci

ben hala saklıyorum bir tanesini.ömür boyu da saklayacam.EFSANE

bende aynı şekilde kırmızı yanları damalı pascalın leeds macında yumruk attığı forma çok bol geliyo ozaman ki kesime göre ama olsun harika :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

onlar milli takım ile amerika kampına katıldıklarından dolayı yurt dışı kampına kadar izinliler
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

onlar milli takım ile amerika kampına katıldıklarından dolayı yurt dışı kampına kadar izinliler
hmm sağolasın dinlensinler   :bandit:

Çevrimdışı Thuggie

Beko da geri döndü nihayet  :)

Abi Beko yu görünce heyecan yaptım ya çok güzel  :)

Harbiden supermis ya, umarim Kartal Yuvalarinda satisa cikar erkenden. Genelde sezon ortasi/sonu cikiyor bi anlami kalmiyor

Çevrimdışı gokhanson

Çevrimdışı gokhanson

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şampiyonlar ligine katılabilseydik sezonu 15 temmuz gibi açacaktık çok erken başladık umarım lig içerisinde dezavantajlarını yaşamayız

Çevrimdışı baro19

11 yaşındaki Küçük Kardeşim Abi bunu yaptım Forumda paylaş sana paylaş sana diye kafamı yedi :D En sonunda paylaşıyorum :D
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2014, 13:08:01 baro19 ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Küçük Kardeşim Abi bunu yaptım Forumda paylaş sana paylaş sana diye kafamı yedi :D En sonunda paylaşıyorum :D
Eline sağlık kardeşinin  :)

Etiketler: