Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355457 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Beko da geri döndü nihayet  :)

bir ara arçelik falan dediler kalbime iniyordu.Beko candır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimdışı tayfun

çok iyi olmuş hakikaten vodafone ve beko.hocanın imajda yakıyor.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı baro19

Vodafone yazısı güzel olmuş  :) Bir de BJK TV normal uydu ya geçse tam süper olacak :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Kombineyi 15 gün sonra ancak alabilirim ? Kalır mı sizce kombine ?
Çok hızlı şekilde biteceğini düşünmüyorum,ilk günlerde kendini belli eder zaten

Çevrimdışı SDemirsoy

Misafir, rakip tribünün yeri 119'un mu üstü, 123'ün mü?
?? bilen birisi varsa cevaplayabilirmi : :) :busted_cop:
123'ün diye biliyorum ben ama net bilen biri söylerse iyi olur yanlış bilgi vermeyelim

Çevrimdışı ALI RIZA

Kazasız belasız sakatlıksız bir sezon olsun,Beşiktaşım şampiyon olsun
Haydi Bismillah

Hayırlı olsun bilic göbek yapmış hayırdır mangal felan mı yaptın göbeği saldın :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Dün forzadan bir abimiz de kulüple konuştuğunu misafir tribünün 123'ün üstü olacağını söyledi,ararsanız bilgi verebilirler

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl

123'ün diye biliyorum ben ama net bilen biri söylerse iyi olur yanlış bilgi vermeyelim
Samet abi bende 123 ün üstü diye biliyorum ama akşam Mabet abi açıklar zaten burada. :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Armanın küçüleceği vodafone logosunun da yazının yanında olacağı söylenmişti formada
Antrenman kitinde bu şekilde muhtemelen formalarda da böyle olucak

Çevrimdışı mert_

Beko da geri döndü nihayet  :)

koç grubunun futbol sırtta beko'yu kullanmasına ben de çok sevindim. maddi yönü kadar manevi yönü de var, bizim uğurumuzdu beko :) vodafone da çok şık durmuş. hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız bir sezonda Beşiktaş'ımız zaferlere yürüsün...

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet abi bende 123 ün üstü diye biliyorum ama akşam Mabet abi açıklar zaten burada. :)
kulüpten bilgi veriyorlarmış Anıl @yigitcan1903  söyledi az önce Misafir tribün bölgesi  bende  :bandit:
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2014, 11:36:03 İrtibat3 ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Armanın Küçülmesi iyi olmus Ne öyle kocaman arma...! orantılı olmuş güzel durmuş...

Çevrimdışı Deniz

Dün Mabetle görüştüm,muhtemelen 123 olacağını söyledi ama kesin birşey yok.Çok büyük ihtimalle 123 ün üstü deplasman
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Dün Mabetle görüştüm,muhtemelen 123 olacağını söyledi ama kesin birşey yok.Çok büyük ihtimalle 123 ün üstü deplasman
Kombine alıcak millet inşallah yakın zamanda kesinleşir  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet göreniniz varsa buraya yönlendirsin de sorularımız var :) sayfa 275 ve 276 bir okusun cevap versin açıklasın güzelcene :)

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ALI RIZA

comandante bilic

bilic süper karizma 10 yıllık imzala hocayla...! armada güzel antrenman elbisesi süper...!

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Serjo

Kalede BAKO formada BEKO  :biggrinking:
Allah utandırmasın
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

Yeni sezon hayirli olsun yeni sponsorlar harika guzel durmus ustlerinde formalarda harika olacak tek eksik vodafone arena 6 ay sonra oda bitecek insallah hersey tamam olacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

yalnız kalde yi unutmayalım en zor zamanımızda destek çıktı.sahibide iyi beşiktaşlı.ismide güzel KALICI DEĞER kalde .bence daha sık kullanmalıyız ismini.

Çevrimdışı Efe

Iyı gunler :))
hayırlı olsun enes kardeşim.artık günlük rapor bekliyoruz.
Enes bilgileri ilk ben istiyorum bak o kadar foto cekiyorsun beni yazmamissin :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: