Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353805 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Bu resimde çelik direklerin arkasında yapılan (tarihi duvarla çelik direklerin arasında) yuvarlak kolonlar görünmüyor...O kolonlar ne olaki?

Çevrimdışı Efe

işte uzun demirler bunların içinde.

aynısı yeni açık içinde görünüyor...! Ana kolonlar attan alıyor yardımcılar son kattan alıyor destekliyor...! temelden gelenler ayrı

yeni açıkta asimetrik kolonlar var ama fark olarak  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

aynısı yeni açık içinde görünüyor...! Ana kolonlar attan alıyor yardımcılar son kattan alıyor destekliyor...! temelden gelenler ayrı

yeni açıkta saydıgım17 ile 19 arasında temelden gelen ana kolonlar var bunlar çatı tutan kolonlardır onların yanında kat son kat kolonları var onlar çatıyla bağlantılı degil görsel yada destek olabilir...! resimlere göre diyorum son paylaştığımda...! mabete sormamız lazım dediğim gibi :) onları da obitaş yapacak :) 

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta saydıgım17 ile 19 arasında temelden gelen ana kolonlar var bunlar çatı tutan kolonlardır onların yanında kat son kat kolonları var onlar çatıyla bağlantılı degil görsel yada destek olabilir...! resimlere göre diyorum son paylaştığımda...! mabete sormamız lazım dediğim gibi :) onları da obitaş yapacak :)

olabilir mabet görür belki  cevap verir aydınlanırız :D bu  arada stad çok güzel olacak  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

olabilir mabet görür belki  cevap verir aydınlanırız :D bu  arada stad çok güzel olacak  :biggrinking:
Stad resimleri Bilgisayar arka plan teması resmen her gördügümde dönüşümüz süper olacak diyorum :) yeri paha biçilemez...! @bjk_mabet görür sanırım etiketledim :) sürekli

Çevrimdışı nannan

Abi 7 tane olacağı kesin midir? 9 olmasın o?

Çevrimdışı Efe

sağdaki ve soldaki bitişik olanları saymamıştır ayrık olanlar 7 adet gibi görünüyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

O yuvarlak kolonlar henüz en üst tabla betonu srviyesine çıkmadı 1 katları daha var son katın üstüne konmayacakları için görünmeyeceklerdir

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı nannan

Hatta simetrik olarak düşündüğümüzde 10 da olabilir bilemedim:)

Çevrimiçi Necmi

şu anda konulanların konumuna bakılırsa en fazla yedisinin içine konacak gibi duruyor
daha az olabilir ama daha fazla olmaz sanmıyorum bitişik olanlara koymazlar

Çevrimdışı FARUK

Hızlı giden atın...  Seyrek olurmuş çiçeklerinde o hesap seyrek kolonlar :)))

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı nannan

şu anda konulanların konumuna bakılırsa en fazla yedisinin içine konacak gibi duruyor
Yukarda çizdim abi kapalı tarafında yaptıkları kadar numaralı tarafında da yaparlarsa 10u buluyor.

Çevrimiçi Necmi

Yukarda çizdim abi kapalı tarafında yaptıkları kadar numaralı tarafında da yaparlarsa 10u buluyor.
haklısın ama on değil 9 tane olacak gibi görünüyor şimdi sametin resimlere baktım
iki tane daha koyduklarında tam orta oluyor ortanın sağında solunda 4 er tane olacak sanırım :ok:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı nannan

haklısın ama on değil 9 tane olacak gibi görünüyor şimdi sametin resimlere baktım
iki tane daha koyduklarında tam orta oluyor ortanın sağında solunda 4 er tane olacak sanırım :ok:
Ben de kafadan 9 saydım paintte testere kirişlerin hizasına kolonları kondururken bi anda 10 oldu nasıl oldu anlamadım:)

Çevrimdışı goky

arkadaşlar projede eski açığın da diğer tribünlerle eşit seviyede olduğu görülüyor..ozaman bize gösterilen tanıtımda neden yanlıs gösteriliyor?

Çevrimdışı Anıl

Kombine konusunda karar yok dimi daha :D Biz bir arkadaşımla 119. bloktan almayı düşünüyoruz. Ne diyorsun Murat abi güzel midir görüş açısı :)
119 üst mü alt mıydı?olimpiyat stadından sonra bizim stadımızda sanki senin için özel oynuyormuş gibi olacak.olimpiyat stadı gözlerimiz için antrenman niteliğinde.1 maç olimpiyatta seyrettikten sonra görüş açısı problemi diye birşey kalmaz :)
Eski açık alt kapalı köşesi Murat abi :) Ben kombine alsam da Olimpiyata gitmem heralde. Belki Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına  :icool:
Anıl sen nerde oturuyorsun
karşıda sizin o tarafta. anıla işkence yapmayı mı düşünüyorsun  @Necmi abi
o genç kardeşimizin neyine işkence yapayım melek gibi
çarpılırız sonra biz nasılsa gidiyoruz onuda alırız bağlamında söyledim
evinden alıp evine teslim ederiz  :ok:
Ben Kadıköy'de oturuyorum Necmi abi Göztepe tarafında, ancak maçlara üniversiteye hazırlanacağım için gidemem yoksa hepsine olmasa da gitmeye çalışırdım. :) Ama düşünmen yeter :ok:

Çevrimdışı Anıl

arkadaşlar projede eski açığın da diğer tribünlerle eşit seviyede olduğu görülüyor..ozaman bize gösterilen tanıtımda neden yanlıs gösteriliyor?
Şimdi kapalı ve numaralı 23 er sıra oluyor ortalarda. 4 köşede 19ar sıra. Yeni açık 30 sıra. Eski açık ise 16 sıra yani aynı seviyede değiller :ok:

Çevrimdışı Anıl

Şimdi kapalı ve numaralı 23 er sıra oluyor ortalarda. 4 köşede 19ar sıra. Yeni açık 30 sıra. Eski açık ise 16 sıra yani aynı seviyede değiller :ok:
Ama şimdi şöyle birşey de var. Yeni açık aşağıya doğru diğer tribünlerden fazla olduğu için yukarıda sadece 1 sıra fazla kapalı ve numaralıdan. Eski açıktan da 6 sıra fazla o yüzden bir göz hizası alınca aynı gibi görünebilir :ok:

anladığım kadarıyla arena da baixada gibi olacak bizim tribünlerin büyüklükleri. koltuk sıralarını saydım 1 yada 2 sıra fark ediyor. merdivenler ve tribün girişleri de neredeyse aynı. keşke çatı malzemesini de benzetseydik...

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı tayfun

günaydın,az önce geçtim stadın yanından,4-5 mikser yeni açıkdaki betonlama için sıra bekliyordu.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı baro19

Günaydın, umarım her anlamda verimli bir gün olur ...

Çevrimdışı CharlieChaplin

http://www.radikal.com.tr/spor/bu_ne_bicim_tanitim_lan-1198334

Sadece bize tuhaf gelmemiş tanıtım... Fikret Ormanı canı gönülden seviyorum ama büyük başkan olmak için önce kadrosunu güçlendirmesi lazım..

Afiş bana gayet normal geldi... Bu iş strateji işidir, şimdi bir afiş ile tanıtım yapılsa idi en fazla iki gün konuşulur biterdi... Şimdi bakıyorum tüm basın bizim kombine tanıtımından bahsediyor... ve konuşulmaya da devam edecek...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı scape_bjk

http://www.radikal.com.tr/spor/bu_ne_bicim_tanitim_lan-1198334

Sadece bize tuhaf gelmemiş tanıtım... Fikret Ormanı canı gönülden seviyorum ama büyük başkan olmak için önce kadrosunu güçlendirmesi lazım..

Afiş bana gayet normal geldi... Bu iş strateji işidir, şimdi bir afiş ile tanıtım yapılsa idi en fazla iki gün konuşulur biterdi... Şimdi bakıyorum tüm basın bizim kombine tanıtımından bahsediyor... ve konuşulmaya da devam edecek...

Aslında taraftar diliyle tanıtım yapmışlar, Beşiktaş taraftarı olana gayet normal bir pankart bizim asi tarafımızı göstermek istemişler. siyah ulan! beyaz ulan! diyen bizler değil miyiz :)

Etiketler: