Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360590 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı frkndgnr

Şu kule seviyesini geçme olayını neden yasakladılar hiç anlamıyorum, nolacak ? kule üzülecek mi beni geçiler diye

Çevrimdışı tayfun

yeni açık betonlamayla günaydın herkese...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Sutlas

Şu anda numaralının yeni açık tarafı resmen yeni açıktaki o su sızan bölgenin önündeki beton ile aynı seviyede görünüyor  :alala:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ayrica 300 bin dolar icin hilberti gonderip 3 milyona serdari alan da yine başkan. Fikret Ormanin transfer isinden zerre kadar anlamadigini 2 senedir gorduk malesef.keske bu islerde de staddaki kadar basarili olabilseydi.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hilbertin beşiktaştan senelik 1.5 milyon euro isteyip leverkusende senelik 400 bin euroya oynadığını biliyorsun değilmi?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı SDemirsoy

Herkese Günaydın Abiler Hayırlı Haftalar...

Çevrimdışı eagleizm

Günaydın..Eski açıkta grobeton atılan alanda kalan yerin de demir örme işlemi başlamış..Bu arada 2 gündür betonlama aralıksız devam ediyor..Son olarak umarım bugün KAP a bildirim bombardımanı olur:)
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı frkndgnr

Günaydın..Eski açıkta grobeton atılan alanda kalan yerin de demir örme işlemi başlamış..Bu arada 2 gündür betonlama aralıksız devam ediyor..Son olarak umarım bugün KAP a bildirim bombardımanı olur:)

aynen bugün KAP diyerek gözümü açtım, hayırlısı :D
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2014, 08:58:42 frkndgnr ]

Çevrimdışı Efe

Suan çalismalar hizlica devam ediyor eski acikta temel orme devam ediyor hafriyatla ilgi bi calisma simdilik yok ciceklerin vinci demir tasiyor yukariya :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Suan çalismalar hizlica devam ediyor eski acikta temel orme devam ediyor hafriyatla ilgi bi calisma simdilik yok ciceklerin vinci demir tasiyor yukariya :)
efe sen hiç uyuyormusun yada uyuyunca mikserler stada giriş yapıyormu rüyanda
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

xuz

• Ziyaretçi

Ayrica 300 bin dolar icin hilberti gonderip 3 milyona serdari alan da yine başkan. Fikret Ormanin transfer isinden zerre kadar anlamadigini 2 senedir gorduk malesef.keske bu islerde de staddaki kadar basarili olabilseydi.

hilbertin beşiktaştan senelik 1.5 milyon euro isteyip leverkusende senelik 400 bin euroya oynadığını biliyorsun değilmi?

Ki bu sene 15 maç mı ne oynamış toplamda.

Çevrimdışı Efe

Valla 4 saat falan uyudum sonra stada devam :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Valla 4 saat falan uyudum sonra stada devam :icool:
belli oluyor ben her gece ikiye kadar burdayım yatıyorum sabah yine sen varsın :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın ...
Günaydın kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş pm'ne bakabilir misin bi

Çevrimdışı demir_kArtAl

herkese günaydın, şu eski açığın köşeyide yapsalarda bu hafta, stadın şekli şemali iyice ortaya çıksa.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı POSEİDON

Transfer işini Usta Önder ÖZEN'e ve Teknik ekibe bırakın.. Bir çok gönüllü izleme ekibi de var... Sadece sabır gösterelim..

Biz bırakırız da Başkan bırakır mı acaba?
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@Deniz hangi bayan takımı küme düştü söylermisin bana

Çevrimdışı Deniz

yanlis yazmisim duzelttim.voleybol takimi kume dustu.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

voleybol takımıda küme düşmedi onuda yanlış biliyorsun bayan takımı küme filan düşmedi erkek voleybol takımı 400 bin euro bulunamadığı için geçen sene ligdeki haklarından feragat etmişti bu sene tekrar şampiyon olarak süper lige döndü 

Çevrimdışı tayfun

deniz haklı olduğun konular var tabiki,şunu söylemem lazım ama,9 senedir borsacıyım Beşiktaşın ki kadar berbat gelir tablosu ve bilanço görmedim :) .bunu düzeltmek gerçekten zor olacak ve oluyorda,zaten başkan yanlışını kabul ediyor he bir daha yaparsa onu bilemem,basket takımına benimde içim gitti ama orda malum şahsın ailesinin parmağı daha çok...resmen bomba bıraktılar başkana.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deniz

voleybol takımıda küme düşmedi onuda yanlış biliyorsun bayan takımı küme filan düşmedi erkek voleybol takımı 400 bin euro bulunamadığı için geçen sene ligdeki haklarından feragat etmişti bu sene tekrar şampiyon olarak süper lige döndü
bayan dusmedi zaten yanlis yazmisim duzelttim diyorum.feragat etmek diye birsey olmadi bildigin kume dustu
http://spor.milliyet.com.tr/besiktas-kume-dustu/spor/spordetay/21.03.2011/1366904/default.htm

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bayan dusmedi zaten yanlis yazmisim duzelttim diyorum.feragat etmek diye birsey olmadi bildigin kume dustu
http://spor.milliyet.com.tr/besiktas-kume-dustu/spor/spordetay/21.03.2011/1366904/default.htm

voleybol 1 .ligirde oynamaki sen oynamış küme düşmüş gibi anlatıyorsun ve konunun dışına çıkıyorsun ben sana cevap vermeyim diyorum sabredemiyorum yazmayacam bir daha konuyuda dağıtmayalım lütfen
basketbol takımını efes pilsen final serisinde abdi ipekçide milangaza atıfta bulunarak taksimden aşağı kasımpaşa diye pankart açanlanır hiç suçu yok değilmi:::::::? bir daha yazmıyorum . nokta

Çevrimdışı Deniz

deniz haklı olduğun konular var tabiki,şunu söylemem lazım ama,9 senedir borsacıyım Beşiktaşın ki kadar berbat gelir tablosu ve bilanço görmedim :) .bunu düzeltmek gerçekten zor olacak ve oluyorda,zaten başkan yanlışını kabul ediyor he bir daha yaparsa onu bilemem,basket takımına benimde içim gitti ama orda malum şahsın ailesinin parmağı daha çok...resmen bomba bıraktılar başkana.
o malum sahis olan yd zaten kulubu rezil edip birakti.sadece futbolu da degil voleybol takimlarini da rezil etti tenis ve jimnastik takimlari bile buna dahil.YD koca bir enkaz birakti ve herkes de bunun farkinda.zaten Orman in son genel kurulda bu kadar yuksek oy almasinin sebebi de YD nin enkazindan sonra gorevi devralmasi.Bir gunde o enkazi kaldirmasini beklemek hayal olurdu..

Çevrimdışı Hakan Bilgin

senin kaynak diye verdiğin linki 21.03.2011 tarihi onuda okudunmu @Deniz heralde kulup başkanı demirörendi değilmi o tarihte

Çevrimdışı Deniz

senin kaynak diye verdiğin linki 21.03.2011 tarihi onuda okudunmu @Deniz heralde kulup başkanı demirörendi değilmi o tarihte
evet tarihinin farkindayim voleybol takimi kendisi kume dusmedi dedigin icin oynayarak kume dustugunu gostermek icin koydum evet haklisin sonrasi zaten senin dedigin gibi oldu ama para kismi karisik 400 bin dolar gibi bir rakam yok ortada cok daha makul birnrakam vardi.voleybol takiminin durumu karmasik bu nedenle o konuyu daha fazla karistirmanin anlami yok diye dusunuyorum

Etiketler: