Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8364753 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BesiktasLee

son bir kaç gün işlerin yavaşlaması canımı çok sıktı,transfer de yapamıyoruz zaten.en iyisi gidim uyuyayim yoksa çok daha fazla canım sıkılacak..İyi geceler..

Huzurlu uykular  :by2:
Ds

Çevrimdışı Necmi

valla çok canım sıkıldı.bu işin tek açıklaması ekonomik durum olmalı.hafriyat durduk yere neden dursun yoksa..
Ekonomik nedenden tek durmayacak şey hafriyattır :D
1700 metreküp beton girecek şantiyeye artık daracık bir yoldan giriş yapılıyor
ve nerdeyse 200 beton mikseri giriş yapacak 200 tanede çıkacak demektir belli periyodlarla girip seri bir şekilde
betonu boşaltmaları gerekiyor buda gece boyunca rampadan her dakika bir araç geçecek demektir zaten araç bir dakikada
şantiyeyi zor terkeder birde üstüne hafriyat tırlarını koyarsan beton dökme işini sekteye uğratırsın
unutma beton araçları zamanla yarışıyor önüne engel koyamazsın
stad duraksamadan giderken neden bu ekonomik işe taktınki hani stad para nedeniyle dursa yada yavaşlasa
tamam diyeceğimde şu ana kadar olmadı bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş
bu stad ekonomik nedenlerle yavaşlar veya durursa tek sorumlu sensin bilmiş ol :D
merak etme bu inşaat ekonomik nedenlerle durmaz

Çevrimdışı yasin..10

Eski ve yeni açıktan 1'er tane beton mikseri ayrıldı ve eski açığa 2 tane beton mikseri geldi an itibariyle.  :super:

Çevrimdışı BesiktasLee

eski açık için 4 beton arabası sırada şuan :)
Ds

beton mikserleri su an eski acik tarafinda,temel betonu dokuluyor :)

Çevrimdışı Efe

Betonlama seri sekilde suruyor son mesajda benden olsun betonlamayla ilgili yarin yeni bir temelimiz olacak ve perde duvarimiz yeni acikta numarilada yarin hafariyat bekliyorum tum gun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BesiktasLee

Betonlama seri sekilde suruyor son mesajda benden olsun betonlamayla ilgili yarin yeni bir temelimiz olacak ve perde duvarimiz yeni acikta numarilada yarin hafariyat bekliyorum tum gun :icool:

Konu kapandı mı Efe  :bawling: :bawling:
Ds

Çevrimdışı Deniz

valla çok canım sıkıldı.bu işin tek açıklaması ekonomik durum olmalı.hafriyat durduk yere neden dursun yoksa..
Ekonomik nedenden tek durmayacak şey hafriyattır :D
1700 metreküp beton girecek şantiyeye artık daracık bir yoldan giriş yapılıyor
ve nerdeyse 200 beton mikseri giriş yapacak 200 tanede çıkacak demektir belli periyodlarla girip seri bir şekilde
betonu boşaltmaları gerekiyor buda gece boyunca rampadan her dakika bir araç geçecek demektir zaten araç bir dakikada
şantiyeyi zor terkeder birde üstüne hafriyat tırlarını koyarsan beton dökme işini sekteye uğratırsın
unutma beton araçları zamanla yarışıyor önüne engel koyamazsın
stad duraksamadan giderken neden bu ekonomik işe taktınki hani stad para nedeniyle dursa yada yavaşlasa
tamam diyeceğimde şu ana kadar olmadı bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş
bu stad ekonomik nedenlerle yavaşlar veya durursa tek sorumlu sensin bilmiş ol :D
merak etme bu inşaat ekonomik nedenlerle durmaz
stad kesinkikle durmaz Necmi abi.ama sadece yavaslar.adamlarin paralarini zamaninda odedik mi bir problem yok zaten.

forzada kulubun maddi durumunu cok iyi bilen abiler yazmisti gelir gider tablosuna bakinca su zamanlar nakit sikintisina dustugumuzu soylediler.bu da bilinen birsey neticede parasini odemezsek taseron firma gelip calismaz.bu ay bizim icin gercekten kritikti cunku milyonlarca tl borcu olan bir kulubuz ve transfer donemi basliyor ve alacaklilarin odeme zamanlari yaklasiyor ve hepsinden onemlisi stada odenek cikartiyoruz.cok zor is..

ama merak etmeyin kaynak da birkac gun icerisinde yaratilacakti.muhtemelen 1-2 hafta icerisinde sorun halledilir kaldi ki kombine de satmaya basladik 30 bin kombine satarsak elimize muazzam bir para gececektir o da bir süre bizi rahatlatir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GkhnDsc1903

hayırlı sabahlar :) mikser sayısı artmış 5-6 tane var şuan uykulu gözlerle yanlış saymadıysam :)

gündüz gözüyle daha net görünür bugün
Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimdışı megiddo

şu anda bir mikser çıktı, orta alanda 3 mikser duruyor, sağ kanattan bir mikser hücuma kalktı fışkırtıcının oraya doğru gidiyor :)

Çevrimdışı frkndgnr

07:33 Son durum

Tapatalk ile gönderildi(Note 3)

Çevrimdışı tayfun

gece 3 e kadar inşaat izle,pazar sabahı kalk 9 da yine inşaat izle,hemde bi cacık görünmeyen kameradan:)...cümleten günaydın.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı dogu1903

07:33 Son durum

Tapatalk ile gönderildi(Note 3)

bu resme bakinca numaralida duvar dibinde temel seviyesine inilmis gibi duruyor :claps:

Çevrimdışı smhkcr

Herkes uyuyakaldı sanırım Mikser sayarken : )) Forum sessiz....

Çevrimdışı smhkcr

Bir sorum olacak.. Kart 1903 sitesinde Siyah Kart için şunu der: Stadın tüm tribünleri için kombine kart ve bilet satış önceliği bulunur. Ancak kombineler duyurulurken tüm taraftarlar için Çarşamba satışa çıkıyor dendi. Bilgisi olan???

Çevrimdışı serti67

Bir sorum olacak.. Kart 1903 sitesinde Siyah Kart için şunu der: Stadın tüm tribünleri için kombine kart ve bilet satış önceliği bulunur. Ancak kombineler duyurulurken tüm taraftarlar için Çarşamba satışa çıkıyor dendi. Bilgisi olan???
valla pasoolıg den sonra oo kartlarımız yalan oldu bende bı heves sıyah kart aldım ama cuzdanımda guzel bır yer kaplıyo sadece:) oncelık durumu yapmadılar kombınelerde
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı idil

Merhaba arkadaşlar ben kale arkasınndan izlemek istemiyodum ya kapalı ya numaralı alt istiyodum 1500-2000 tl yi gözden çıkarmıştım ama bu bahsettiğim yerlerin (alt kat)en kötü kategorisi 2500 den başlıyo...ha pahalı mı 2 sezon için düşünüdüğümüzde elbetteki çok uygun ama cepten bi anda 3000tl çıkacak o nedele zora girdim :( baktıgımız zaman da yeni açığın numaralıya bağlandıgı köşe alt kat 900 tl diye bir fiyat biçilmiş, yani hemen dibindeki numaralı alt kısmı ise 2500... Neden bu kadar fiyat farkı var? Fiyatlar şuan ya lüks ya çok uygun ortası yok... :bawling: :bawling:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı smhkcr

valla pasoolıg den sonra oo kartlarımız yalan oldu bende bı heves sıyah kart aldım ama cuzdanımda guzel bır yer kaplıyo sadece:) oncelık durumu yapmadılar kombınelerde

Söyleyecek kelime bulamıyorum. En hafif ifade ile çok büyük bir ayıptır şu yapılan....

Kart1903 siyah kart ben de aldım ama hiçbir işe yaramadı :) Helal olsun bizden yana sorun yok fakat temeli boş proje üretmemeleri lazım bundan sonra :)

Çevrimdışı serti67

Söyleyecek kelime bulamıyorum. En hafif ifade ile çok büyük bir ayıptır şu yapılan....
olaya ole bakma ozamn passolıg olayı yoktu belkı taraftar kartları passolıge cevrılebılırdı ama bısekılde taraftar kartları alann ılk gurup bıraz kazıklanmıs oldu :)bundan sonra taraftar kartların nası bı ıslevı olabılır muamma
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2014, 11:38:07 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Beyaz kart belki amacına ulaşmış olabilir fakat siyah kart satmak için söylenenlerden hiçbiri o kartı alanlara yapılmadı.

Vodafone Arena 21.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]KZ1YvARUYaU[/youtube]
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı serti67

Beyaz kart belki amacına ulaşmış olabilir fakat siyah kart satmak için söylenenlerden hiçbiri o kartı alanlara yapılmadı.
kesınlıkle katılıyorum bıraz ıcı bos yapmak ıcın yapıldı aslında cok onemlı bır projeydı guzelde lanse edılemedı su passolıgle baglanabılse etkısı ve alınabılırlıgı artardıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı smhkcr

olaya ole bakma ozamn passolıg olayı yoktu belkı taraftar kartları passolıge cevrılebılırdı ama bısekılde taraftar kartları alann ılk gurup bıraz kazıklanmıs oldu :)bundan sonra taraftar kartların nası bı ıslevı olabılır muamma

Passolig ile bu konu arasında bir ilişki yok bence. Siyah kartı olan taraftara taahhüt edildiği gibi öncelik tanınabilirdi. Çok mu önemli, değil elbette. Sonuçta çıktığı gün alacağız kombinemizi ama yönetimin tutarlı olması lazım. Bir taahhütü varsa yerine getirmesi lazım. Bu kart da becerilebilseydi önemli bir gelir kalemi olacaktı. Bundan sonra bir kart daha çıksa güvenip alır mısın?? Biz taraftarız, müşteri değil. Zaten sewe sewe harcıyoruz bu paraları Beşiktaşımız için : ))

Etiketler: