Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8364475 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

fotolara baktım dikkatlice kapalıda 10 üst kiriş 2-3 güne hazır olacak son 4 kirişte ay sonu hazır hale gelir
sanırım kapalıdaki kiriş bittikten sonra eski açıktan devam ederler kapalıyla birleşen eski açık son katta değilmi şu an?

evt numaralıya doğru gidiyorlar yapa yapa ordan devam ederler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

fotolara baktım dikkatlice kapalıda 10 üst kiriş 2-3 güne hazır olacak son 4 kirişte ay sonu hazır hale gelir
sanırım kapalıdaki kiriş bittikten sonra eski açıktan devam ederler kapalıyla birleşen eski açık son katta değilmi şu an?

eski açıktaki kirişler kapalıdan dahamı kısa yoksa aynımı bilgin varmı?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

şu güzelliğe bakın üst kat kombine olarak kapanmaz inşallah geldiğimde orda seyredicem maçı  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LifesGood®

Nijerya - Bosna maçının stadını bizimkine benzettim bi an, tabi genel anlamda çok farklı ama bizim kapalı ile denk olan tribününü karşıdan gösterdi kamera, 2 kat locası var üst katı dik bizimkide böyle duracak gerçekten çok güzel duruyor.

Çevrimdışı Efe

eski açıktaki kirişler kapalıdan dahamı kısa yoksa aynımı bilgin varmı?
üst kat kirişleri kısa olacak tabi ki 16 sıraydı eğer bi değişiklik olmadıysa eski açık üst kat öylede olacak gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

bugün benim canavarı götürdüm stada(2.5 yaşında),kapalı üstte demir döşeme işleri vardı,dünya gözüyle bittiğini bi görsem,hafta içi her gün geçtiğim yetmezmiş gibi hafta sonuda gitmeye başladım,bizim gidiş gidiş değil:)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Nijerya - Bosna maçının stadını bizimkine benzettim bi an, tabi genel anlamda çok farklı ama bizim kapalı ile denk olan tribününü karşıdan gösterdi kamera, 2 kat locası var üst katı dik bizimkide böyle duracak gerçekten çok güzel duruyor.
evet çok benziyor ama köşelere tribün yapmayarak stadı resmen abtırmışlar o köşelerdeki büyük kolonlar nedir ya ikisinde lcd skorboard var ama onun içinde yapmamışlardır artık ne düşündülerse
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı FARUK

Çok kolon işi var kale arkalarında 30 kadar testere ondan daha fazla sütun bide üst kat testereleri taşıyacak ekstra 7-15 arası kolon

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Thuggie

Bu kamera neden takilip duruyor yaa, hayattan bezdirdi

Çevrimdışı eski inönü

Beton show var mi su an? Ben takio edemiyorum da canli yayini

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasLee

şuan bişi yok
Ds

Çevrimdışı Efe

yeni açık ve eski açıkta beton dökülüyor sabaha kadarda sürecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

Eyvallah babalar var olun.

Çevrimdışı BesiktasLee

yeni açık ve eski açıkta beton dökülüyor sabaha kadarda sürecek

Fışkırtıcılar var da beton arabası göremiyorum ben  :alala:
Ds

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

stadda bildiğin in cin top oynuyor.ekonomik sıkıntı mı vardır nedir son 3 gündür çalışmalar çok yavaş.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BesiktasLee

Sayfada da kimsecikler kalmamış :) Burada da ekonomik krizin meyveleri
Ds

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BesiktasLee

Yeni açıkta 3 tane varmış 1i gitti kaldı 2 :)
Ds

Çevrimdışı Deniz

valla çok canım sıkıldı.bu işin tek açıklaması ekonomik durum olmalı.hafriyat durduk yere neden dursun yoksa..

Çevrimdışı BesiktasLee

Geçen mabet pazar günü gün boyu beton var demişti.. Acaba gündüz daha mı yoğun olacak ki ? Kaldı ki obitaş betonu genelde gündüz atıyor..
Ds

Çevrimdışı Deniz

Geçen mabet pazar günü gün boyu beton var demişti.. Acaba gündüz daha mı yoğun olacak ki ? Kaldı ki obitaş betonu genelde gündüz atıyor..
gündüz de atacaklardır ama şu an da yeni açığa beton dökülüyor

Çevrimdışı BesiktasLee

gündüz de atacaklardır ama şu an da yeni açığa beton dökülüyor

Evet bu terste bir işlik var  :D :D :D  :lol:
Ds

Çevrimdışı Deniz

son bir kaç gün işlerin yavaşlaması canımı çok sıktı,transfer de yapamıyoruz zaten.en iyisi gidim uyuyayim yoksa çok daha fazla canım sıkılacak..İyi geceler..

Etiketler: