Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8367741 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı megiddo

dh forumunda sanırım necmi abiydi misafir tribununun kapalı eski açık köşesi olduğunu söylemişti burda belirttiğin ise onun tersi tarafı oluyor, bu kesin mi? misafir tribunu eski açık-numaralı köşesinde mi olacak? eğer öyleyse çok İyi olur, canlı yayında hiç görmeyeceğiz ordaki düzensiz görüntüyü.

Çevrimiçi murat

Bu arada lanet olası troller yüzünden wowda banlandım
geçmiş olsun.yerin hazır daha aktif olarak yazmanı bekliyoruz :s18:

Çevrimdışı Necmi

dh forumunda sanırım necmi abiydi misafir tribununun kapalı eski açık köşesi olduğunu söylemişti burda belirttiğin ise onun tersi tarafı oluyor, bu kesin mi? misafir tribunu eski açık-numaralı köşesinde mi olacak? eğer öyleyse çok İyi olur, canlı yayında hiç görmeyeceğiz ordaki düzensiz görüntüyü.
yok ben demedim misafir tribünle ilgili hiç yorum yapmadım bilmiyorum çünkü  :alala:

Çevrimdışı megiddo

bende tam hatırlayamadım kim olduğunu biri soyledi de ama sen diye aklımda kalmış abi :)

Çevrimdışı canU

bence misafir tribün yeni açık kapalı arasında da olabilir. Çünkü sadece köşede üst kat yetmeyecektir misafir tribün için ayrılan kısma hele hele eski açık üst katta. Hem alt hem üst kat satışa çıkmayan tek yer de kapalı yeni açık arası muhtemelen orada olacak misafir tribün.

Çevrimdışı grlsyr

eski stada hayrandim, umarim yeni stadi da eskisi kadar sevebilirim. dusuncem biraz bencilce gelebilir biliyorum futbol taraftarla guzel ama misafire neresi verilirse verilsin keske orasi verilmeseydi diyecegime eminim :) nereyi verelim diye sorsalar yer de gosteremem sanirim :) yeni evimiz yapiliyor, umarim hepimiz icin en guzeli olur.

kulup iyi is cikariyor, burayi da surekli takipteyim. hepinize tesekkurler arkadaslar.

Çevrimdışı demir_kArtAl

necmi abi, forum olarak kombine almayı düşündüğünüz biryer varmı, yönetim kurulunu topladınız mı.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

misafir tribün gelecek kişi sayısına göre ayarlansa olmazmı 1000 kişi gelecekse ona göre set çekilir 2000 kişi ise ona göre bence böyle bir yol izlenmeli
40000 kişiye düşmememiz lazım :)

Çevrimdışı grlsyr

bu arada koca koca adamlara yavru kartal rutbesi de manidar olmus, genc gostermis. :)

Çevrimdışı sallapati

Necmi abi vinç gitmiş etoo da bitmiş diyorlar :D

Çevrimdışı Kartal1903

Necmi abi vinç gitmiş etoo da bitmiş diyorlar :D

:D :D [size=78%] Adam ufacık bi hata yaptı ya,gitmeyin bu kadar üstüne [/size] :D
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Serjo

Eski açık beton şov başlıyor!
Az sonra  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı mduru

beyler kamera sadece bende mi yavaş yoksa sizde demi öyle

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı CharlieChaplin

Dostlar bugun sabah resim çekmeye gidecektim fakat acil başka bir işim çıktı yarın mutlaka gidicem... kusuruma bakmayın... Kendinize iyi bakın...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Necmi

necmi abi, forum olarak kombine almayı düşündüğünüz biryer varmı, yönetim kurulunu topladınız mı.
@demir_kArtAl
ben eski açık alt orta üst kısımlar olsun diyorum
fiyat uygun burdaki arkadaşlarda alabilir ordan tribünlerde güzel görünür
ama genel olarak karar verelim

Çevrimdışı mduru

Dostlar bugun sabah resim çekmeye gidecektim fakat acil başka bir işim çıktı yarın mutlaka gidicem... kusuruma bakmayın... Kendinize iyi bakın...
canın sağolsun

MMA

• Ziyaretçi

Mustafa abi 50 foto cekmis

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Dostlar yogun yagis altinda ancak cekebildim 40'i ancak buluruz yinede fotosuz kalmaktan iyidir aksama fotolarla buradayim :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çevrimdışı FARUK

40 resime 40 mesaj ha gayret :d tapatalk la imtihan

Çevrimdışı megiddo

bence misafir tribün yeni açık kapalı arasında da olabilir. Çünkü sadece köşede üst kat yetmeyecektir misafir tribün için ayrılan kısma hele hele eski açık üst katta. Hem alt hem üst kat satışa çıkmayan tek yer de kapalı yeni açık arası muhtemelen orada olacak misafir tribün.
kesinlikle katılmıyorum :) 42000 üzerinden hesap edersek, %5 i 2100 yapar, eski açık köşede 2 blok fazlasıyla yeterli bence. yeni açık gibi estetik ve büyük bir tribünü gereksiz bir iş için mundar etmezler hele bide senin dediğin yeri hayatta yapmazlar, tam da o köşe dönemecinde tünel yok sadece tribün var estetik oval bir yer görüntü olarakta ve taraftar sayısı olarak ta en yoğun yerlerden biri, bide onca taraftarın arasına rakip takımı koyup olası bir gerginliğe de yer vermezler, yeni açık sadece bjk taraftarının olur bence , misafir için en uygun yer eski açık üst kattır, ama inşallah numaralı köşesi olur da canlı yayın da o kötü görüntü gözükmez.

Çevrimdışı Sedat

40 resime 40 mesaj ha gayret :d tapatalk la imtihan
   :kop: :kop:

Mustafa kardeşim şimdiden ellerine sağlık  :claps:
handikaplı çArşı  

MMA

• Ziyaretçi

Anladik Mustafa abi 40 gecmez C:-)C:-)C:-):)

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Etiketler: