Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369166 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı atakan eraslan

Arkadaşlar stad yapımı için kredi ne aşamada net bilgisi olan var mı? Bence biraz para ile ilgili yavaşlık var gibi , bir finansçı olarak başka türlüsüne kafam basmaz, harfiyatmış betonmuş işçi sayısıymış bilmem  :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

bu cicekler için benim bu kombineyi almam sart adamlar hakkını veriyorlar iki günde temeli hazırladlar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yanlış anlamadıysa eski açıkın numaralıya bakan alt ve üst köşesideplasman takımına ait  yoksa yanlışmı düşünüyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Erol Akçınar

@bjk_mabet twitter hesabından alıntıdır.

Makedonya'dan herkese merhaba...
Hoş geldin :)

Necmi abi iki kisi olduk Makedonyadan..Mabedimizi takibe devam  :)

Hoşgeldiniz, El irtibat da Makedonya göçmeni :)

Çevrimdışı A.Ozkul

Ufak şekilde yükleyemedim kusura bakmayın. Bu eski açıktaki poşetler ne için acaba? Biz balkona kargalar gelmesin diye cd ve poşet bağlardık. Bunlarda öyle birşey mi ?  :evillol:

Temel betonunda kullanılıyor o poşetler, içindeki malzemenin tam adını bilmiyorum :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yorum yaptığımız siteler değişiyor erolun hızı hiç değişmiyor:)
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yorum yaptığımız siteler değişiyor erolun hızı hiç değişmiyor:)
:)
ben yarışa girmeyi wowda bıraktım:)

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 18:27:10 Necmi ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

Temel betonunda kullanılıyor o poşetler, içindeki malzemenin tam adını bilmiyorum :)

ilk kapalı yapıldıgı donemler sezgin hocamla beraber diğer forumda o torbaları susiye bile benzettik bir foto vardı aynı o:D

cok farklı anılarımız var o torbolarla ama hala ismini ogrenmedimD:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı serti67

ilk kapalı yapıldıgı donemler sezgin hocamla beraber diğer forumda o torbaları susiye bile benzettik bir foto vardı aynı o:

yanliz oo torbalarını olduğu bi gece fotoğrafı vardı hepimiz vovdayken oo muhteşemdi kapalı yeni basadiginda hatirladinizmi
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ilk kapalı yapıldıgı donemler sezgin hocamla beraber diğer forumda o torbaları susiye bile benzettik bir foto vardı aynı o:

yanliz oo torbalarını olduğu bi gece fotoğrafı vardı hepimiz vovdayken oo muhteşemdi kapalı yeni basadiginda hatirladinizmi
evet baya bir muahbbeti dönmüştü

Çevrimdışı CanEmre

GURUR LAN!! :alala:  Nasıl gözden kaçırmışlar.. itici ve abes olmuş..

Ben de önce safiyane yazı stat görselinin üstünü kapatmasın diye yapılmış sandım ama maalesef çok anlamsız, gereksiz ve çirkin bir söylem olmuş bence  :steamed:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu fiyatlar, kulübün bedava bilet vermesi, passolig ücretini bile kendisinin ödemesi, muhteşem bir konumda muhteşem bir stad...

Bu koşullar altında, böyle bir zor durumdayken kulüp, sıcak para ihtiyacı da varken durumu olan, istanbulda yaşayan biri kombine almıcam yada 6 ay sonra stadı görünce alıcam falan diyorsa tam bir klavye delikanlısıdır... Klüp resmen bize yalvarmış "gelin alın zordayım" diyor...

Yeri gelince "Yok biz renklilerden farklıyız, aşığız" naraları atıp demin dediğim koşulları sağlayanlardan kombine almayan burayı da boşa takip etmesin bence...
Aynen hocam sonuna kadar katılıyorum sana.

Çevrimdışı mduru

Çevrimdışı Karabay

Makedonya'dan herkese merhaba...
Hoş geldin :)

Necmi abi iki kisi olduk Makedonyadan..Mabedimizi takibe devam  :)
hoş geldiniz  :)

İki hafta önce bende Makedonya'daydım. Hatta orda 100'üncü yıl formalı birine denk geldim foto çekildik yan yana :)

Çevrimdışı Karabay

Bu arada lanet olası troller yüzünden wowda banlandım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eski açığada fışkırtıcı geldi sonunda 😬

Etiketler: