Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369159 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

@pusat altınok evet rampayı temizlemeye başlamışlar iyice.
@Necmi canın sağolsun abi bir şey olmaz :)

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı secospat

Yanlış hatırlamıyorsam bu gece betonlama var, mabet toplamda 1900 m3 beton dökülecek demişti. Gecenin programı belli oldu çayları kahveleri hazırlayıp beton dökümünü izleriz  O0 O0
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar bir sorum var, daha önce soruldu mu bilmiyorum kaçırmış olabilirim. İnşaattan da anlamıyorum aslında hiç takip ediyoruz baya ama, şimdi bu numaralı kapalıda olduğu gibi boydan boya mı inşa edilecek, yani temeli komple atılacak öyle mi yükselecek, yoksa eski açık ve yani açık gibi parça parça mı yapılacak? Bilginiz var mı? Parça parça yapılacaksa bir de hangi taraftan başlayacak?

Teşekkür ettim.

Çevrimdışı CanEmre

Arkadaşlar bir sorum var, daha önce soruldu mu bilmiyorum kaçırmış olabilirim. İnşaattan da anlamıyorum aslında hiç takip ediyoruz baya ama, şimdi bu numaralı kapalıda olduğu gibi boydan boya mı inşa edilecek, yani temeli komple atılacak öyle mi yükselecek, yoksa eski açık ve yani açık gibi parça parça mı yapılacak? Bilginiz var mı? Parça parça yapılacaksa bir de hangi taraftan başlayacak?

Teşekkür ettim.

kısım kısım yeni açık tarafından yapılacak ( kaynak: @bjk_mabet )
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Thuggie

Teşekkür ettim.

Parça parça ve Yeni Açik tarafindan baslanacagini söylemisti Mabet diye hatirliyorum. Yanlisim varsa düzeltin

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ibrahmsr

@İrtibat3

Samet abi birimiz hepimiz hepimiz birimiz için :friendship:  :friendship: :-*

Gün birlik olma günü, obitaşçılar olarak kombine fırtınası estireceğiz inşallah  :evillol:

Eski açık tarafını Obitaş'çılar olarak biz alıyoruz :D Kulübe maddi destek için eski açık tribününün isim haklarını satın alarak Obitaş Tribünü olarak taraftarlarımıza sunuyoruz :D
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Toplam kaç kombine satılacak?? Satılamayan kombine koltuklar normal bilet olarak satılır mı? bilgisi olan birisi cevaplarsa sevinirim...
bence kombineye açılmayan bir kısım koltuk da talep fazlalığından kombine olarak satılacak

Biz ne yapacaz o zaman. İstanbul dışından imse gelemesin mi maça :(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı secospat

Malum kombineler satışa çıktı, tribün isim anlaşmaları ne zaman açıklanır acaba öngörüsü olan var mı ? Bugün denizbankın deniztarafına (eskiaçığa) sponsor olacağına dair bir haber vardı :) Tezelden bu anlaşmalar yapılmalı kaynak yaratılmalı, stadın mümkün olan her bir köşesini (ahengi bozmayacak ölçüde) değerlendirmemiz lazım
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Toplam kaç kombine satılacak?? Satılamayan kombine koltuklar normal bilet olarak satılır mı? bilgisi olan birisi cevaplarsa sevinirim...
bence kombineye açılmayan bir kısım koltuk da talep fazlalığından kombine olarak satılacak

Biz ne yapacaz o zaman. İstanbul dışından kimse gelemesin mi maça :(

Çevrimdışı Deniz

ben de istanbul dışında yaşıyorum ama muhtemelen kombine alacam :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Aynı şeyi düşündüm ama, önce beklemek lazım. kalırsa almak lazım. yoksa 3-5 bin kişi aynı şeyi düşünse, tribünlerde yer yer boşluklar..

Çevrimdışı hzr3088

Fiyatlar çok iyi değil mi yav? ben daha pahalı olur diye düşünüyodum. :super:
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Deniz

Aynı şeyi düşündüm ama, önce beklemek lazım. kalırsa almak lazım. yoksa 3-5 bin kişi aynı şeyi düşünse, tribünlerde yer yer boşluklar..
evet ben de bekleyecem bir süre

Çevrimdışı siyah-1903

Ekvador Honduraa macina bakin stad bizimkine benziyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yemin ediyorum hepimiz maçtan çok stadları kesiyoruz. Aradan da 1 2 oyuncu seçip Beşiktaşa monte ediyoruz aklımızda. İyi ki Beşiktaşlıyız. Beşiktaş olmasa benim hiçbir vasfım olmazdı :)

Yaşında daha küçük güzel kardeşim, sana tavsiyem beşiktaş aşkını azaltma elbette ancak hayatın geri kalanını da atlama sakın.. Vasfını taraftarlığın seviyesine çekmek kendini aşağıda tanımlamaktır, aman diyim  :ok:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı megiddo

görünüşe göre prekastları tribün çıkışlarının etraflarında tamamlayacaklar diğer geniş araları boş bırakacaklar şimdilik, ince işçilik için malzeme girişi oluyor ordan galiba?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Neredeyse 2 yıllık kombineyi bu fiyatlara almam diyenler orda burda ben Beşiktaş'lıyım diye geçinmesin. İmkanı olanlar mutlaka alacaktır benim hiç şüphem yok :)
2 yıllık kombine değil arkadaşlar, stadımızın ligin ikinci yarısı açılacağını varsayarsak, ligin ilk yarısını olimpiyatta ücretsiz izleyebilecek ayrıca ikinci yarısını ve bir sonraki sezon(2015-2016) ilk yarısı için geçerli olacak kombineler.
stad ne zaman açılırsa açılsın açıldıktan sonra 1 yıl gecerli
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı yash26

Umarım kapalı tribünde bilet satılır. Yurtdışından geleceğim stad açılınca kısmetse .. böyle gelmişken en güzel yerde izlemek isterim :)
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı ozan062

Anlaşmaya göre Denizbank’ın vereceği kredi Beşiktaş Yönetimi’nin eline geçmeyecek. 78 milyon dolarlık kredi bankanın açacağı bir hesapta duracak. Stat inşaatında harcanacak parayı ise banka kendi eliyle muhataplarına dağıtacak. Örneğin stada demir veya beton gibi malzemelerin alınması sırasında banka kendisine gelecek olan faturalara göre, malzemeyi sağlayan şirketlere ödeme yapacak.

ilginç ama güzel bir anlaşma.. popilist transferlerden uzak tutar bizi..

butip anlasmalar cari hesaplarda tutuluyor,, ve o sekilde dagıtılıyor,, mantıklıymıs,, dogruysa tabi,, zaten vodafone bize 10milyon veriyorya yıllık,, işte bu parayı belli bür süreliğine transfere harcıyamazsınız diyede özel madde koydurtmustu mesela :))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atakan eraslan

Ben satılamayan kombine olacağını hiç zannetmiyorum yeni evimizde  :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ben satılamayan kombine olacağını hiç zannetmiyorum yeni evimizde  :D
vodafone arenada 35 bin kombine her maç için 7 bin gişe bileti satılacak demişti ntvspor da
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ikay yusuf

Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı siyah-1903

Bu fiyatlar, kulübün bedava bilet vermesi, passolig ücretini bile kendisinin ödemesi, muhteşem bir konumda muhteşem bir stad...

Bu koşullar altında, böyle bir zor durumdayken kulüp, sıcak para ihtiyacı da varken durumu olan, istanbulda yaşayan biri kombine almıcam yada 6 ay sonra stadı görünce alıcam falan diyorsa tam bir klavye delikanlısıdır... Klüp resmen bize yalvarmış "gelin alın zordayım" diyor...

Yeri gelince "Yok biz renklilerden farklıyız, aşığız" naraları atıp demin dediğim koşulları sağlayanlardan kombine almayan burayı da boşa takip etmesin bence...
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Etiketler: