Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8368263 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaslar kombinelerin fiyati belli olmus. Bi sorum var mesela kapali tribünde sag tarafta fiyat belli degil o Tribünün neden acaba?
Arkadaşlar Konuya Buradan devam edelim...!
http://www.besiktasarena.com/index.php?topic=149.new#new

Çevrimdışı cagdas44

arkadaşlar

bu kombine fiyatları 2014-2014 ikinci yarı içinmi geçerli
yoksa 2014-2015 ikinci yarı + 2015-2016 tam sezon içinmi geçerli ?!?!?!

Şimdi kombine aldığınızda önümüzdeki sezon Vodafone Arena açılana kadar Atatürk Olimpiyattaki maçlar bedava ayrıca Vodafone Arena açıldığından itibaren 1 yıl boyunca geçerli olacak kombineniz

Çevrimdışı Deniz

yani ocakta stad açılırsa 1 sene sonraki ocağa kadar geçerli olacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

arkadaşlar

bu kombine fiyatları 2014-2014 ikinci yarı içinmi geçerli
yoksa 2014-2015 ikinci yarı + 2015-2016 tam sezon içinmi geçerli ?!?!?!

Şimdi kombine aldığınızda önümüzdeki sezon Vodafone Arena açılana kadar Atatürk Olimpiyattaki maçlar bedava ayrıca Vodafone Arena açıldığından itibaren 1 yıl boyunca geçerli olacak kombineniz

eyvallah
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Kartal Ç

misafir tribünü için tam karar verilmemiş sanırım hala. şuan 3 bölgenin fiyatı görünmüyor.
eskiaçık-numaralı köşesi üst kat, eskiaçık-kapalı köşesi üst kat, yeniaçık-kapalı köşesi alt ve üst kat beraber.

kesinlikle yeni açıkta olmamalı misafir seyirci tribünü. en güzel tribünün atmosferini böler ve çok kışkırtma olur taraftarlar arasında.
eski stadda olduğu gibi kapalı eski açık birleşimi de olmamalı maçın çekiminde kadraja giren rakip tribünü olmasın zaten çoğu maç da boş oluyor orası.

en iyisi numaralı eski açık birleşimi üst kat. çekim kadrajına da girmiyor hem.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Açılmayan 3 bölgeye kombine satılmayacaktır.1 bölge zaten deplasman.Diğer 2 si de bilet olarak satılacaktır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı nannan

Soluk renkli bölümler kombineye açık değil sanırım o yüzden farklı yapmışlar.oraları tek maçlık biletlere ayırmış olabilirler

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Bugün bir foto kıtlığı vardı imdada kombineler yetişti  :evillol:

Çevrimdışı megiddo

misafir taraftarın yeri eski açık ile kapalı birleşimi köşede 2.kat ta olacaktı, hala ordamı olacak değişen bişey varmı, ben en çok eski açık numaralı birleşimi köşede olmasını istiyordum, öbür türlü canlı yayın kamera açısına giriyor orda yalnız bırakılmış bir kuçuk grup renkli menkli ve tel örgüler falan çok çirkin bir görüntü oluyor, simetriği de bozuyor, inşallah numaralı köşeye alınır misafir taraftar tribunu.

Çevrimdışı Anıl

Eski açıkta %10 öğrenci indirimi varmış, eski açık altın üstlerinden almayı düşünüyorum ben  :bandit:

@firatgunayer 'den alıntı
Satıştaki kombineler 1yıl boyunca Vodafone Arena'da geçerli olacak ama daha önemlisi stat açılana kadar Olimpiyat'a giriş ücretsiz olacak.
Yani kısacası bugün kombine alan taraftar, hem 1yıl Vodafone'da maç izleyecek,hem de stat açılana kdr tüm maçları ücretsiz
seyredecek.
Yasa gereği Passolig'ten 25 liraya kart alınması artık mecburi..
BJK diyor ki kartınla gel, kombineni al, 25 TL'ni sana geri ödeyeceğiz..
Lig, Kupa, Avrupa..2 sezonda kendi sahanda 50'ye yakın maç demek..
Kale arkası 800..Maç başına 16 lira demek:)) Bence alın:)

Çevrimdışı Deniz

FORZA dan alıntıdır;

Bazılarımız tuttuğu takımın büyüklüğünün farkında değil çok acı..ülkenin en modern ve güzel stadında mac izleyeceksin üstelik olana kadar da maçlar ücretsiz fiyatlar da rakiolere oranla gayet makul ama gene bi ton laf..sözün özü fiyatlara laf edenler bu sene BAŞAKŞEHİR in maçını izlesinler sudan ucuz

Çevrimdışı ALI RIZA

FORZA dan alıntıdır;
Bazılarımız tuttuğu takımın büyüklüğünün farkında değil çok acı..ülkenin en modern ve güzel stadında mac izleyeceksin üstelik olana kadar da maçlar ücretsiz fiyatlar da rakiolere oranla gayet makul ama gene bi ton laf..sözün özü fiyatlara laf edenler bu sene BAŞAKŞEHİR in maçını izlesinler sudan ucuz
bence de doğru denilmiştir...! Fiyatlar Bedava resmen...! bence 100 - 200 tl fazla olsaydı klübün parasal ihtiyacı bir nevi biraz azalırdı...! kombine almak şart...!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Toplam kaç kombine satılacak?? Satılamayan kombine koltuklar normal bilet olarak satılır mı? bilgisi olan birisi cevaplarsa sevinirim...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı saricasi

Eski açık üstü ve yeni açık kapalı kenarı kombineler daha onceden satıldımı yoksa sponsorlaramı gitti.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

Toplam kaç kombine satılacak?? Satılamayan kombine koltuklar normal bilet olarak satılır mı? bilgisi olan birisi cevaplarsa sevinirim...
bence kombineye açılmayan bir kısım koltuk da talep fazlalığından kombine olarak satılacak

Çevrimdışı CanEmre

Eski açık üstü ve yeni açık kapalı kenarı kombineler daha onceden satıldımı yoksa sponsorlaramı gitti.
rakibe ve biletli seyircilere ayrılmış olsalar gerek...

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Neredeyse 2 yıllık kombineyi bu fiyatlara almam diyenler orda burda ben Beşiktaş'lıyım diye geçinmesin. İmkanı olanlar mutlaka alacaktır benim hiç şüphem yok :)

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Neredeyse 2 yıllık kombineyi bu fiyatlara almam diyenler orda burda ben Beşiktaş'lıyım diye geçinmesin. İmkanı olanlar mutlaka alacaktır benim hiç şüphem yok :)
2 yıllık kombine değil arkadaşlar, stadımızın ligin ikinci yarısı açılacağını varsayarsak, ligin ilk yarısını olimpiyatta ücretsiz izleyebilecek ayrıca ikinci yarısını ve bir sonraki sezon(2015-2016) ilk yarısı için geçerli olacak kombineler.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 13:03:45 JusTDaqqeR ]

Çevrimdışı TØLGA

@bjk mabete bir sorum var yada bilgisi olan abilerimde cevap verebilir
Bu deplasman tribünü nerde olacakeski acik usk kat nnumaralı köşesinde
Duruyor gibiydi eskiden kombine fiyatları aciklaninca netlik kazanmadi gibi
Aydinlatir misiniz??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

2 yıllık kombine değil arkadaşlar, stadımızın ligin ikinci yarısı açılacağını varsayarsak, ligin ilk yarısını olimpiyatta ücretsiz izleyebilecek ayrıca ikinci yarısını ve bir sonraki sezon(2015-2016) ilk yarısı için geçerli olacak kombineler.

Neredeyse iki yıllık dememden kastım; stadımızın ikinci yarıya yetişme olasılığı çok çok az, boşuna beklenti içerisine girmeyin bence  :tabe:

Çevrimiçi murat

Nerden kombine aliyoruz topigi yok mu ? Olsada nerdeyiz karar versek :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Evet bir kaç gün içinde olayı netleştirmeliyiz.
Bu sefer haftasonu buluşalım ve karar verelim ve hatta hep beraberkombinemizi alalım.

Çevrimdışı forzatunga

şu fiyatlarla toplam geliri hesaplayan var mı?

Etiketler: