Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8367679 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu kombineyle en kötü ihtimal iki sezon Beşiktaş izleyebiliriz.
Yanlız eger stadı mart nisan gibi acarlarsa ve yeni sezonda tekrar kombine almak gerekirse taraftar magdur olur.
mağdurluk yok kombineyi aldın mı olimpiyatta bedava izleyeceksin...! mart nisan da tekrar çıkacaksa seneye stadımızda evimizde izleyecekin...! Şu an Bize sıcak para girişi lazım bizde kombineden almamız lazım ayrıca olimpiyatta bilet satışları da olacak...!

Çevrimdışı mimaralper

olimpiyatta oynadığımız sürece de ücretsiz helal olsun yönetim

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

açıklanan kombine fiyatları hangi sezon için acaba seneye olimpiyattayız çünkü.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz fiyatlar hakkında ? 100 er tl daha ucuz olsa acıklar daha iyi olurdu ama genede değer beşiktaşıma.

100 tl daha düşük olsa  eski stad ile aynı oluyor zaten..

fiyatlar çok iyi.

kapalının fiyarı neredeyse eski ile aynı..

stadın açılmaması durumunda bedava izlenecek diyorlar. her şeyi çok iyi düşünmüşler bence.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 11:26:02 onur4563 ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Vodafone Arena kombine sahibi olarak stat açılana kadar Beşiktaşımızın bütün maçlarını ücretsiz olarak Atatürk Olimpiyat Stadı’nda izleme hakkın var. Ayrıca Vodafone Arena açılışından itibaren bir yıl boyunca kombinen yine geçerli.
bu çok iyi düşünülmüş iki sene tek kombine
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı bjk_mabet

Nerden kombine aliyoruz topigi yok mu ? Olsada nerdeyiz karar versek :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı mimaralper

açıklanan kombine fiyatları hangi sezon için acaba seneye olimpiyattayız çünkü.
busene geçerli olmaya başlayacak ve vodafone arena açıldıktan sonra 1 yıl yıl daha geçerli :super:

Beşiktaşlı kaybetmeyi sevmez! Onun için Vodafone Arena kombine sahibi olarak stat açılana kadar Beşiktaşımızın bütün maçlarını ücretsiz olarak Atatürk Olimpiyat Stadı’nda izleme hakkın var. Ayrıca Vodafone Arena açılışından itibaren bir yıl boyunca kombinen yine geçerli. :claps: :claps: :claps:

Bu kombine kaçmaz !!!

Çevrimdışı yash26

Bu kombineyle en kötü ihtimal iki sezon Beşiktaş izleyebiliriz.
Yanlız eger stadı mart nisan gibi acarlarsa ve yeni sezonda tekrar kombine almak gerekirse taraftar magdur olur.
mağdurluk yok kombineyi aldın mı olimpiyatta bedava izleyeceksin...! mart nisan da tekrar çıkacaksa seneye stadımızda evimizde izleyecekin...! Şu an Bize sıcak para girişi lazım bizde kombineden almamız lazım ayrıca olimpiyatta bilet satışları da olacak...!

düzenledim zaten, stad açıldıktan sonra 1 sene daha geçerliymiş kombine. bence çok güzel uygulama olmuş.
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

ysariusta

• Ziyaretçi

Fiyatlar güzel ancak ben şuan almayacağım. Muhtemelen şubatta açılış yapılacaksa kalan maçlar için kombine satış yapacaklardır.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu şartlarda ve fiyatlarda hala durumu olup kombine almayacak taraftar klavyede delikanlılık yapmaya devam etsin
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı mert_

bu kulübün sahibi taraftar diyoruz ya işte şimdi onu gösterme zamanıdır! böyle muhteşem bir statta hem de dünyanın en güçlü taraftarının bir parçası olarak bulunmak için bu kombine fiyatları son derece uygun. ne zaman geçeriz stadımıza kombineler ne kadar süre geçerli olur diye düşünmeden bu kombineleri bitirmeliyiz. dosta düşmana gücümüzü bir kez daha net bir şekilde göstermeliyiz.

Çevrimdışı melih

misafir takım taraftarları nerede olacak?

Eski açık ile numaralının birleştiği üst köşede değil mi ?
Temelinde aşk var!

Evet bir kaç gün içinde olayı netleştirmeliyiz.

Çevrimdışı Deniz

Kombine için başlık açtım abi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Togay_1981

Kapalı ve Numaralı taraflarını pahalı buldum açıkçası. Arena ve Kadıköy 'de kombine sahibi arkadaşlar benzer lokasyonlarda çok daha hesaplı rakamlara maç seyrediyorlar. Ama feda olsun artık :) Arkadaşlarla konuyu değerlendirip karar vereceğim.

Çevrimdışı mehmetthedum

Kuzey( yeni açık) tribününün kapalıyla köşe yaptığı yer , yeni açığın geri kalanından renk olarak farklı gibi görüyorum.

Eğer misafir tribünü oradaysa Alt veya üst kat farketmez, iyi bir seçim değil bence. Hem çarşının yanında, hem de kameranın sık sık göstereceği açıda.

Ben hep numaralı-eski açık köşesi olur diye sanıyordum. Hem kameraya görünmezler, hem taraftar grupları ile yanyana gelmezler, hem de deniz tarafından kolayca girip çıkarlardı.

Diğer yandan fiyatlar gayet uygun, bir adet 125 alacağım gibi.
Hem sakin olur hem yeni açığı karşıdan görür, hem vip yanında, tahliyesi kolay vesaire..

Saygılar.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 11:30:12 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

GURUR LAN!! :alala:  Nasıl gözden kaçırmışlar.. itici ve abes olmuş..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

bu şartlarda ve fiyatlarda hala durumu olup kombine almayacak taraftar klavyede delikanlılık yapmaya devam etsin
+1903
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu kulübün sahibi taraftar diyoruz ya işte şimdi onu gösterme zamanıdır! böyle muhteşem bir statta hem de dünyanın en güçlü taraftarının bir parçası olarak bulunmak için bu kombine fiyatları son derece uygun. ne zaman geçeriz stadımıza kombineler ne kadar süre geçerli olur diye düşünmeden bu kombineleri bitirmeliyiz. dosta düşmana gücümüzü bir kez daha net bir şekilde göstermeliyiz.

helal Kcptel hocam. .. .

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

biz aramızda konuştuk sen yokmuydun :) eski açık alt tabii ki  :biggrinking:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı KUMANOVALI

arkadaşlar

bu kombine fiyatları 2014-2014 ikinci yarı içinmi geçerli
yoksa 2014-2015 ikinci yarı + 2015-2016 tam sezon içinmi geçerli ?!?!?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

ysariusta

• Ziyaretçi

Mesele Olimpiyat Stadına gitmek. Stad açılırken bilet bulamama ihtimali yüzünden alıcam ancak,  en az 3 avrupa, 2 kupa ve 8 -9  lig maçını izleyemeceğim. Almak anlamsız oluyor o zamanda. Başkan gene bir laf etti sonra sustu. İlk yarı maçları deplasmanda oynayabiliriz demişti ne oldu sonrasında bir netlik yok. Ha birde bizim federasyon fenrbahçesine kıyamaz pazar oynatır biz gene cuma pazartesi oynarız. Haftaiçi akşam trafiğinde 6 da Caddebostandan çıkıp İkitelliye gitmek Ankara ya gitmekten daha uzun sürer. Dönmek daha büyük işkence. Neden alayım

Çevrimdışı bbdsa

Arkadaslar kombinelerin fiyati belli olmus. Bi sorum var mesela kapali tribünde sag tarafta fiyat belli degil o Tribünün neden acaba?

Etiketler: