Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8367701 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yasin..10

Rampada trafik sıkıştı.  :busted_cop: Rampadan kamyon geri geri gitti ve toprağa gömüldü.
Kepçenin arkadan bir el atmasıyla trafik açıldı.  :super:

Çevrimdışı yasin..10

Yeni açık ve numaralı da hafriyat devam ediyor. :super:

Çevrimdışı GkhnDsc1903

mescit konusunda benim de bir mesajım bulunsun istedim.
mescit yapılmalı... Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. ayrıca karşılıklı saygı olduktan sonra neden karşı çıkılır ki böyle şeylere?

binlerce kere namaz kılan adamla bira içip gelmiş adam omuz omuza tezahürat yaptı sorun olmadı değil mi? bundan da rahatsız olan varsa onlara da saygı göstermek lazım...
ancak unutulmamalı dinimiz İslam hoşgörü dinidir :)
Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimdışı ihsnozturk

Anlamadığım bir şey var.Mescit olmasında ne gibi sıkıntı var.Yapılmış işte.Israrla gerek yok demenin ne manası var.Hele olayı siyasi boyuta taşımak saçma.İhtiyaç varki yapılmış.

Çevrimdışı tnevel92

gördükleriyle karar verenler, göremediklerine yem olurlar

Musluman bir ülke, milyonları aşkın taraftari olan bir klüp ve bu klübün stadına mescit yapilmasinin gerekliligi tartışılıyor :) hocam bir kac m2 lik bi mescidin kimseye bi zarari olmaz, bugün psv vs gibi takimlar müslüman oyuncuları için soyunma odasına namaz kılıp dua etmeleri için kabinler yapıyorsa, Müslüman bi ülkede ve milyonlarca müslüman taraftari olan bi klübun mescit yapmasini garipsemek gerekmez. Bırakın orda namazini kilacak adam düşünsün, Yetisip yetisemeyecegini.

Çevrimdışı mert_

Beşiktaşlılar birbirlerini kırmadan her türlü konuyu tartışıp fikir alış verişinde bulunuyor, harbiden özlenen süper bir ortam var burada.

ysariusta

• Ziyaretçi

Önceden koyun moyun sayın derlerdi. Şimdi mikser ilen hafriyat kamyonu sayıyoruz. Yada bilgisayarın başında nolduğunu anlamadan uyuyoruz :)
:lol: Bunun gibi yorumları twitterdan paylaşalım, 2 güne gazeteler bizden haber yapar. Ertuğrul Karanlık'ı buraya getirelim bizde sakat çok!

Çevrimdışı ayayhan

Arkadaşlar mescit şart yoksa daha çok bagrırız, yallah cinler yallah kışkış cinler kışkış diye

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Time-lapse ler harika...Çalan bas cover in ismi ne?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kapalı üst 8. testere kirişinin kalıbını söküyorlar :)

@CharlieChaplin bugün gidecek onun günü bugün bekliyoruz kardeşim :)

Çevrimdışı ozan062

Gavur diye ben dedim kim alinmis ciksin karsima soyluyorum diger dibkere saygim sonsuz ve onlarinda ibadethaneleri stada yapilmali tek tarafli olmaz ama burasi laik turkiye ise sunuda bilelim laiklik turkiye besmele cekilerek allah allah diyerek kuruldu mescite ne gerek var diye sormak sacmaligin daniskasidir musluman sayisi bu kadar cok olan bi ulkede ve takimda mescit sart digerleride sart hepsine gerek var ama turkiyenin %90 uzeri sanirsam musluman el insaf buraya degilde burayami mescit takisir allianz arenayami

Bu konu benim acimdan kapanmistir

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aynn öyle ben orneği neden verdim dersen onlar bile sırf bir kişinin talebine yonelik hemen gerekeni yapmıs olmaları,,

zaten uefa sartlarındada var diye biliyorum bu tip meseleler,, begenmeyende begenende olacaktır ama sartın sartı :))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

4 Adet prekast kamyonu Su an Saha da @bjk_mabet prekastlar gelmeye devam edecek mi numaralı bitimi olmadan nasıl gelecekler yola daha başlanılmamış acaba rampa en son mu kaldırılacak

Çevrimdışı Gokhan_1903

kapalıda kurulan 1. vinç 20sinde sökülecek deniyordu bi aksilik mi oldu acaba ?

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 11:06:44 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Sedat_BJK

Anlaşmaya göre Denizbank’ın vereceği kredi Beşiktaş Yönetimi’nin eline geçmeyecek. 78 milyon dolarlık kredi bankanın açacağı bir hesapta duracak. Stat inşaatında harcanacak parayı ise banka kendi eliyle muhataplarına dağıtacak. Örneğin stada demir veya beton gibi malzemelerin alınması sırasında banka kendisine gelecek olan faturalara göre, malzemeyi sağlayan şirketlere ödeme yapacak.

ilginç ama güzel bir anlaşma.. popilist transferlerden uzak tutar bizi..
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 11:10:17 Sedat_BJK ]
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı yash26

kombinelerde satıştaymış. hadi hayırlı olsun
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz fiyatlar hakkında ? 100 er tl daha ucuz olsa acıklar daha iyi olurdu ama genede değer beşiktaşıma.

Çevrimdışı ALI RIZA

Fiyatlar baya ucuz bence 100 200 fazla olsaydı...!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yash26

Bu kombineyle en kötü ihtimal iki sezon Beşiktaş izleyebiliriz.

Yanlız eger stadı mart nisan gibi acarlarsa ve yeni sezonda tekrar kombine almak gerekirse taraftar magdur olur.

Duzeltme: Stad açıldıgından itibaren 1 sene geçerliymş. ozaman mağduriyet yok herşey ok :) :super:
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 11:20:34 yash26 ]
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı mert_

eski açık 423 424 numaralı bölümler 800 tl mi şimdi :) o bölümler 29 haziranı görse bile 30 haziranı görmez :) hücummmm!:)

Etiketler: