Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8371505 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

Kusaklama isi pek yapilmiyor gibi duruyor en onemli yer orasi orda calisma yapilmiyor :ebebe:

yeni açık tarafındaki perdesiz kuşak kısım için fışkırtıcı geldi. Seni duydular herhalde :)
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı demir_kArtAl

bu prekastçıların bi sıkıntısı var ama, dur bakalım yakında çıkar kokusu  :baris:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

Kusaklama isi pek yapilmiyor gibi duruyor en onemli yer orasi orda calisma yapilmiyor :ebebe:

twitterdaki vodafone arena,, haziran son haftası bizim mabet temmuz ilk hafta diyor bence temmuz en mantıklısı:))
Valla çalısilmazsa temmuz ortasina bile kalir zaten cok gecikti en azindan yarisina kadar bitirip yeni acik tarafindan grobeton atmaya baslamalari lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sahinnd

Ya şu bizim Nevzat Demir tesislerinin zemini yenilenecekti o iş ne oldu bilen var mı? Yoksa bu senede sakatlıklar eksik olmasın diye vaz mı geçildi?
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı yigitcan1903

Ya şu bizim Nevzat Demir tesislerinin zemini yenilenecekti o iş ne oldu bilen var mı? Yoksa bu senede sakatlıklar eksik olmasın diye vaz mı geçildi?
Artık o sakatlıklar zeminden mi yoksa maç çıkışı tesise gitmek yerine eğlence mekanlarına koşturulmasından mı bilemiyorum

Çevrimdışı yash26

o degilde alacali insaat cok ilginc. durdular durdular saat 1 bucukta calismaya basladilar
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı CanEmre

o degilde alacali insaat cok ilginc. durdular durdular saat 1 bucukta calismaya basladilar

Prekast işinde hazırlık, hesap kitap süresi montaj süresinden daha uzun sürüyor zannımca.
Vinç çalışmadığı zaman biz çalışmıyorlar diye düşünüyoruz ama o sırada çalışma yapılıyor aslında bence.

Haa yavaşlar mı? yavaşlar...  :lol:
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2014, 14:00:24 sadomi ]

Çevrimdışı izorlu85

1 gün giremedim 19 sayfa yazılmış ne yaptınızzz :bawling:

sen ne diyon ben part time çalışıyorum  işe gidip geliyorum 10 sayfa atıyor :D oku oku bitmiyor :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Stat iyice belli olmaya başladı ya yerimde duramıyorum bugün müthiş bir heyecan var içimde :)
ıslanmaya niyetliyiz diyorsun Mustafa  :biggrinking:

İlk maça senin heyecanın dayanmaz o zaman @mustafa_(87)  :)

Haklısın abi şu anda bile habire açıp bakıyorsam stata bitince ne olacak kimbilir. :bandit:

şu canlı yayın kemaraları inşaat bitincede kalsa hep :D

Çevrimdışı Deniz

hiç sorma :D.sürekli takip etmek zorundayız :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

canlı yayın normale dönmüş. yavaş olunca kamyonlar isteksiz geliyormuş gibi oluyordu şimdi rampadan aşağı hızla iniyorlar alelacele :D

Çevrimdışı ERAY G

Eski açıkla Yeni açık karşılaştırması

işte bu butun obitasın kabahatlarını acıklayan bir resim:)) bosuna necmi abi demyordu yavas bunlar diye,, oyle alanda kocaman değil:((
Bu topa hiç giresim yoktu ama biraz simetri takıntım olduğu için girmek durumunda kaldım :)
şu şekilde bakmak lazım, çalışılan alan itibarı ile. yani resmin otadan yarısına ve alt kısmına bakmak lazım. hatta biraz detaycılık olacak ama saha ile tribün arasındaki
boşlukları da çıkartmak lazım. öyle demeyın orantıda fark ettirir  :icool:
saygılar

Çevrimdışı tayfun

bu saatte minnak prekast döşeme var sanırım,eğer öyleyse prekastçılar mesaiye kalmış:)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sahinnd

Ben şu prekastçılar çalışırken göremedim hiç. :( :(

Çevrimdışı tayfun

sabah10-11 arası bakman lazım. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

canlı mı ? şuan çalışıyolar  :)

Çevrimdışı sahinnd

Ahanda galiba takacaklar çok heyecanlandım :)

Çevrimdışı quentine83

bu devirde dünya ya prekastçı gelmek varmış...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı idil

hiç sorma :D.sürekli takip etmek zorundayız :)

Direk mabet in iletileri okuyorum :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı nannan

bugün kaç resim istiyosunuz ? :)
150 civarı iyidir mustafa. 200'den sonra forumu takip edemiyoruz.:)

Çevrimdışı tayfun

Etiketler: