Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8375154 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet son bir soru ve yatcam artik :)

Score Board ile ilgili proje tamamlandimi?Nasil bir sey olacak bu konuda bize bilgi vere bilirmisin?

şuan için lansmanda gördüğümüz gibi iki ayrı köşede büyük led ekranlar...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı izorlu85

@bjk_mabet  sen 10 numara adamsın ya teşekkür ederim kendi adıma herşey için :)

kanka sen burdamıydın ya.. Biz hem mabete hem sana çok teşeükkür ederiz ikinizde adamın ete kemiğe bürünmüş halisiniz. sizlerin hakkını nasıl öderiz bilmiyorum. biriniz bilgi akışını sağlıyorsunuz biriniz hergün gidip fotolar çekip bizleri görmüş gibi yapıyonuz..En güzel teşekkür "Allah senden razı olsun." onun için sizlere en güzel teşekkürlerimi sunuyorum

" Allah sizden razı olsun." 
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@bjk_mabet  sen 10 numara adamsın ya teşekkür ederim kendi adıma herşey için :)

ben ne yaptım ki şimdi  :alala:

bilgi veriyosun şu saat olmuş hala  :ok: dinlenmiyorsun hiç :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi numaralı tribün kabasının ne kadar süreceği hakkında bir bilgin var mı tahmini olarak?

kapalı ile aynı süre kadar sürcek tahmini 4-5 ay kadar en fazla ...(yada o kadar sürede bitmesi isteniyor aslında :))

Çevrimiçi Necmi

mabed malum yeni açıkta loca katı yok benim sorum şu yeni açıkta ilk katın son sırasıyla ikinci katın ilk sırsında ne kadar yükseklik farkı var yada yokmu?tribünleri bütün olarakmı göreceğiz yoksa katlar arsındaki ayrım gözle görülecek kadar çokmu? umarım anlatabilmişimdir
sanırım sorum kaçtı mabed cevaplarsan sevinirim

yarın yayınlıyacağım resimde bu detayları görebileceksin :) şuan bende bilmiyorum net olarak...pc stad ta unuttum bugün stadtaki odanın anahtarınıda evde unutmuşum :) garip bir gündü
stad çay ihtiyacını gazilerdenmi karşıladı  :alala:

ayakkabılar çiçekler inşaat, yelek obitaş, baret bjk inşaat, pc bjk inşaat, telsizler bjk inşaat çicekler inşaat obitaş , yol parasını (akbil) ozan, öğle yemeği gaziler büfe sponsorluğunda geçti :))))
Bir alo deseydin gelirdim  :)

Çevrimdışı bjk_mabet

mabed malum yeni açıkta loca katı yok benim sorum şu yeni açıkta ilk katın son sırasıyla ikinci katın ilk sırsında ne kadar yükseklik farkı var yada yokmu?tribünleri bütün olarakmı göreceğiz yoksa katlar arsındaki ayrım gözle görülecek kadar çokmu? umarım anlatabilmişimdir
sanırım sorum kaçtı mabed cevaplarsan sevinirim

yarın yayınlıyacağım resimde bu detayları görebileceksin :) şuan bende bilmiyorum net olarak...pc stad ta unuttum bugün stadtaki odanın anahtarınıda evde unutmuşum :) garip bir gündü
stad çay ihtiyacını gazilerdenmi karşıladı  :alala:

ayakkabılar çiçekler inşaat, yelek obitaş, baret bjk inşaat, pc bjk inşaat, telsizler bjk inşaat çicekler inşaat obitaş , yol parasını (akbil) ozan, öğle yemeği gaziler büfe sponsorluğunda geçti :) )))
Bir alo deseydin gelirdim  :)

teşekkür ederim düşünmen bile yeterli necmi abi:)

Çevrimdışı Anıl

Abi numaralı tribün kabasının ne kadar süreceği hakkında bir bilgin var mı tahmini olarak?

kapalı ile aynı süre kadar sürcek tahmini 4-5 ay kadar en fazla ...(yada o kadar sürede bitmesi isteniyor aslında :))
4 ayda bitirebilirsek eğer Ocak sonu stadı açarız, 4 ayda biterse Ocak sonu, 5 ayda biterse Şubat sonu. Herşey ters gitti 6 ayda bitti o zaman da en geç Mart sonu bu stadın açılması lazım. Dimi abi  :D

Çevrimdışı hzr3088

okulda sınavlar bitti. burda gerçekleşecek organizasyonlar ya da harici durumlarda gönüllük esasına dayalı olarak her türlü ayak işleri yapılır :))
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı cagdas44

kapalı ile aynı süre kadar sürcek tahmini 4-5 ay kadar en fazla ...(yada o kadar sürede bitmesi isteniyor aslında :) )

@bjk_mabet bir arkadaş dile getirdi ama ben tekrar edeyim Kartal Yuvalarında satılmak üzere BJK İnşaat AŞ yazılı yelek, baret istiyoruz :)

Çevrimdışı okilic

Herkese ıyı geceler.
MAbet bir sorum olacak. Eski acık ust katta sıra sayısının stadın genelı ile esitlemek konusunda bir gelisme varmi

Tesekkur ederim simdiden.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Mabet abi eski acikta ortada bulunan kolonlar diger kolonlardan dahami kisa sanki??

Çevrimdışı brci

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-18.06.2014-139.jpg[/url]

gece gece moralimi bozdu şu kolon  :s20:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

18.06.2014 Tarihli Vodafone Arena İnşaatına Video'lu Bakış

Çevrimdışı tayfun

bütün gece kartallarına iyi geceler,sabahtan daha hızlı devam ediyor muhabbet maşallah.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı idil

Mabet gecenin bu saati bizlere zaman ayirman ne guzel tesekkurler...

Bir soruda benden;Yeni acik tribunun koltuksuz olmasi soz konusumu?Baskan boyle bir dusuncemiz var demisti bu konuda bir bilgin varmi?

herhangi bir tribünün koltuksuz olma ihtimali yok...

koltuksuz olmasın ama 45bin koltuk olsun en az bu yeterli :icool:

Vasat sevici olmayalım 50 bin iyidir :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı triasix

Mabet sana bi sorum olmayacak sadece teşekkürler ve  saygılar !!!

Çevrimdışı tayfun

18.06.2014 Tarihli Vodafone Arena İnşaatına Video'lu Bakış
çoşmuşun yine mustafa helal olsun vallahi,sayesende 3 de yatarım artık :D .detaylı foto incelemeye başlayalım.

ysariusta

• Ziyaretçi

saykoya bağladım artık. Uykum kaçtı sizi takip edip stadı izliyorum. TV de maçı açtım stada bakıyorum... prekast sayıp uyumayı deneyecem artık!

Çevrimdışı bjk_mabet

kapalı ile aynı süre kadar sürcek tahmini 4-5 ay kadar en fazla ...(yada o kadar sürede bitmesi isteniyor aslında :) )

@bjk_mabet bir arkadaş dile getirdi ama ben tekrar edeyim Kartal Yuvalarında satılmak üzere BJK İnşaat AŞ yazılı yelek, baret istiyoruz :)

yarın klüp binasındayım bunu yetkililere iletirim

Çevrimdışı triasix

Mustafa siz sadomi ile şirket misiniz yaw hiç sektirmiyosunuz biriniz yüklüyor diğeriniz ayrıştırıyor. Ankaradan sayenizde yuvamızın her karışını izleyebiliyoruz.
HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

Herkese ıyı geceler.
MAbet bir sorum olacak. Eski acık ust katta sıra sayısının stadın genelı ile esitlemek konusunda bir gelisme varmi

Tesekkur ederim simdiden.

sıra sayısı malesef eşitlenemiyor...

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet abi eski acikta ortada bulunan kolonlar diger kolonlardan dahami kisa sanki??

hayır hepsi aynı boyda ...

Çevrimdışı bjk_mabet

gece gece moralimi bozdu şu kolon  :s20:

yüzeysel bir durum sıkıntı oluşturacak birşey değil :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet sana bi sorum olmayacak sadece teşekkürler ve  saygılar !!!

:) :) :)  buna çok güldüm ...asıl ilgi ve alakanız için ben teşekkür ederim...

Çevrimdışı tayfun

benimde bir sorum var sayın mabete,ne ara uyuyon?

Etiketler: