Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8375278 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

mabed malum yeni açıkta loca katı yok benim sorum şu yeni açıkta ilk katın son sırasıyla ikinci katın ilk sırsında ne kadar yükseklik farkı var yada yokmu?tribünleri bütün olarakmı göreceğiz yoksa katlar arsındaki ayrım gözle görülecek kadar çokmu? umarım anlatabilmişimdir
sanırım sorum kaçtı mabed cevaplarsan sevinirim
o ölçünün hesabı yapılmazki üst tribün alt girişin üstünü büyük ölçüde kapatacak insanlarda ayakta maç izleyeceği için
orda fazla bir boşluk görünmez hatta yukarıdan çeken kameralarda orası nerdeyse bütün gibi görünür stadın üst katlarıda eski açığı bütün gibi görür orası efsane bir tribün olacak
umarım öyle olur görüntü için  önemli
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı hakaydam

Mabet prekastların üstü epoxy kaplama yapılacak mı?

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet prekastların üstü epoxy kaplama yapılacak mı?

hayır yapılmayacak epoxy prekastları testere kirişlere montajlarken kullanılıyor sadece..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı harunmustak

Mabet eski açıktaki son rampa nasıl alınacak? Duvara dayanacak rampa deniyordu ama son rampa nasıl kalkacak? Birde numaralı inşaatı başlayınca araçlar nasıl giriş çıkış yapacak?

koca hafriyatı kaldırdık o kadarcık rampa hiç sıkıntı değil
Sıkıntı değildirde merak iste :) hala cevap alamadım :)
Rüyalarıma giriyor dun kapalı altta prekastlardan içeri sızan ışığı kapatmak icin uğraştım duşun :) Hayırlısiyla bitsinde bizde rahatlayalım
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

numaralıda iş programı nasıl olacak parça parçamı yoksa komplemi (misal komple grebeton atılacak.vb gibi)
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Mustafa_UK

Mabet gecenin bu saati bizlere zaman ayirman ne guzel tesekkurler...

Bir soruda benden;Yeni acik tribunun koltuksuz olmasi soz konusumu?Baskan boyle bir dusuncemiz var demisti bu konuda bir bilgin varmi?

Çevrimdışı Furkan Sarper

Bu soruyu dun sormustum kapalidaki gibi komple grobeton dedi

Çevrimdışı izorlu85

bizim canlı yayın neden slow mation bugün ya... mabet hocam bi bilgin var mı ??
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

numaralıda iş programı nasıl olacak parça parçamı yoksa komplemi (misal komple grebeton atılacak.vb gibi)

komple atılması imkansız bir bölümde atılır zaten hafriyatın tamamı ilk grobeton atıldığında  bitmez daha sürer rampa falan var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

mabed malum yeni açıkta loca katı yok benim sorum şu yeni açıkta ilk katın son sırasıyla ikinci katın ilk sırsında ne kadar yükseklik farkı var yada yokmu?tribünleri bütün olarakmı göreceğiz yoksa katlar arsındaki ayrım gözle görülecek kadar çokmu? umarım anlatabilmişimdir

yarın yayınlıyacağım resimde bu detayları görebileceksin :) şuan bende bilmiyorum net olarak...pc stad ta unuttum bugün stadtaki odanın anahtarınıda evde unutmuşum :) garip bir gündü
stad çay ihtiyacını gazilerdenmi karşıladı  :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

kapalı gibi olucak aynı.kısım kısım yapılacak

Çevrimdışı bjk_mabet

Bir soruda benden;Yeni acik tribunun koltuksuz olmasi soz konusumu?Baskan boyle bir dusuncemiz var demisti bu konuda bir bilgin varmi?

herhangi bir tribünün koltuksuz olma ihtimali yok...

Çevrimdışı Anıl

Kapalı gibi olucaksa Çiçekler ezbere yapar orayı bence  :evillol:

Çevrimdışı Efe

herhangi bir tribünün koltuksuz olma ihtimali yok...

koltuksuz olmasın ama 45bin koltuk olsun en az bu yeterli :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

o zaman numaralı yeni açık kısmından başlayarak kısım kısım yapılacak yanlış mı algılıyorum

Çevrimdışı bjk_mabet

yarın yayınlıyacağım resimde bu detayları görebileceksin :) şuan bende bilmiyorum net olarak...pc stad ta unuttum bugün stadtaki odanın anahtarınıda evde unutmuşum :) garip bir gündü
stad çay ihtiyacını gazilerdenmi karşıladı  :alala:

ayakkabılar çiçekler inşaat, yelek obitaş, baret bjk inşaat, pc bjk inşaat, telsizler bjk inşaat çicekler inşaat obitaş , yol parasını (akbil) ozan, öğle yemeği gaziler büfe sponsorluğunda geçti :))))

Çevrimdışı bjk_mabet

malesef bir bilgim yok bu konuda

Çevrimdışı bjk_mabet

o zaman numaralı yeni açık kısmından başlayarak kısım kısım yapılacak yanlış mı algılıyorum

evet yeni acık tarafından başlanıcak..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@bjk_mabet  sen 10 numara adamsın ya teşekkür ederim kendi adıma herşey için :)

Çevrimdışı Efe

evet yeni acık tarafından başlanıcak..
tam tahmin ettiğim gibi başka bi çözümü yoktu zaten :boxin:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

bi de bu canlı yayın için 1020p olur demiştin ama 480ni ancak görebiliyoruz. kameranın değişme  ihtimali var mı?
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Caner

Abi numaralı tribün kabasının ne kadar süreceği hakkında bir bilgin var mı tahmini olarak?

Çevrimdışı Mustafa_UK

Mabet son bir soru ve yatcam artik :)

Score Board ile ilgili proje tamamlandimi?Nasil bir sey olacak bu konuda bize bilgi vere bilirmisin?

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet  sen 10 numara adamsın ya teşekkür ederim kendi adıma herşey için :)

ben ne yaptım ki şimdi  :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

bi de bu canlı yayın için 1020p olur demiştin ama 480ni ancak görebiliyoruz. kameranın değişme  ihtimali var mı?

kamera yüksek çözünürlüklü 1080p cekim yapıyor zaten ama yayına verilirken çözünürlük malesef düşürülmek zorunda kalıyor net hızı vb teknik alt yapıdan dolayı...

Etiketler: