Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8377115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı smtcglr

Fotolar gelmemiş henüz beklemedeyiz :) yeni açık i ilk defa merak ediyorum

Çevrimdışı Deniz

Kapali bitse de kapaliya dev bir pankart assak

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

beşiktaş arenamdan sonra en çok sevdiğim san mameste sona gelindi darısı bize olsun

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

valla mikserin beton dökeceği bi bölüm ben göremedim acaba ince işler dahilinde içeriye biyeremi dökecek pek anlamadım :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DAF

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı DAF

stadın özelliklerinin yazdığı bir tablo yapıyorum onun için lazım

Çevrimdışı FARUK

eski açık köşe büyük çıkış kapısının kenarları felan kalıplandımı acaba o betonlanıyor olabilir

Çevrimdışı BRK

beşiktaş arenamdan sonra en çok sevdiğim san mameste sona gelindi darısı bize olsun

ohaaa ne cabuk yaptilar bu son tribunu

Çevrimdışı ahmetx

stadın özelliklerinin yazdığı bir tablo yapıyorum onun için lazım
Hocam şu tablo sana yardımcı olabilir,2. kat 38 derece olacak yalnız.

Çevrimdışı ahmetx

sadece kale arkası için 4-5 vinç kullandılar

Çevrimdışı nannan

sadece kale arkası için 4-5 vinç kullandılar
Valla helal olsun adamlar Avrupa'nın en güzel stadyumlarından birini yaptılar. İçerisi cehennem, dışarısı çok şık. Darısı başımıza.:)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı eski inönü

San Mames super stad tek eksigi bir kale arkasini taraftar icin locasiz yapmadilar bizim gibi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 18:44:23 İrtibat3 ( EL~İrtibat ) ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaşlar kusura bakmayın iki kez gidiyor galiba mesajlar
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 18:50:27 İrtibat3 ( EL~İrtibat ) ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Etiketler: