Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320110 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

siyasi içerik olduğundan mesaj düzenlenmiştir.
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 14:17:41 mustafa_(87) ]
İmza forum kurallarına aykırı

fatihalhan

• Ziyaretçi

degerli arkadaşım ben istediğimi yazmandım FİKRET ORMANIN dediğini alıntıladım
stat yapılıyor herşey yolunda giderken sen bizi hangi tartışma konusuna çektiğini çok iyi biliyorum ama ben o topa girmem
illaki tartişaçaksan gidelim hep beraber genel sohpet konusuna orda senin tezlerini tek tek çürüteyim

bende o zaman başkanın ben bu stada izin alırken neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir sözünü paylaşayım o zaman.tabii gereken kolaylık yapılmıştır.ama bu o kadar kolay olmadığına emin olabilirsin.ben bu laftan bunu anlıyorum.tapelerde ki ana avrat olayına girmiyorum bile.başkanla özel bnir dostluğun varsa ve sana birebirde yapılan kolaylıkları anlattıysa o başka tabii.

Çevrimdışı SDemirsoy

İnşallah olur ama beklentim aksi yönde
Resmi sitede görmeden inanmam  :D
KAP' da Bildirelim mi  :evillol: Şirketimiz Vodafone Arena'nın kapasitesinin 48.000 olacağını Borsaya bildirdi...  :D mi diyelim illa ki  :evillol: @yigitcan1903

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Hükümetin gerekli bütün kolylıkları sağladığı stat forumu burası değil sanırım yanlış yere yazdınız  :evillol: ewet yıkma kararı çıkmayabilirdi bizde o zaman inönüde oynamaya devam edecektik bu konuda beşiktaş camiası kararlıydı. amaç olan araziden ekmek çıkmayınca bari yenisi yapın dediler yardım bu.bizim için yeterli yardımdır eyvallah öyle rte yapılsın istedi falan bunlar işin traş kısmı

Arkadaşım buranın ne forumu olduğuna sen mi karar veriyosun boş boş konuşma kim nereye ne yazacağını gayet iyi bilir. Haklıya hakkı verilir haksızada haksızsın denilir olay bu he bilmiyorsan hatırlatayım burası Beşiktaş Forumu.

Çevrimdışı ahmett.67

mabet kapalının prekastları bitmesi lazım gibi birşey söylemişti
yani bir tarih yok ama
kapalı prekastının bitmesi daha zaman alacak gibi duruyor
Eğer tüm üst kat (tribün) üst bölümlerinin prekastları aynı zamanda aynı vinç (dev vinç) ile yapılması bekleniyorsa yandık, o iş çok uzun sürer. Yok başka bir teori varsa, onu bilmem.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

arkadaşlar siyasi her türlü mesaj silinecektir bazı arkadaşlar olayı çok farklı boyutlara taşıyor bilginize.

Çevrimdışı Efe

@Efe nerden gördün dürbünlemi baktın :captain: :captain:

evt benim gözle dürbün gibi  :captain: kameradan dikkatli bakınca görünüyor fotoda daha net görülür :D
Şampiyon Beşiktaş JK

fatihalhan

• Ziyaretçi

arkadaşlar siyasi her türlü mesaj silinecektir bazı arkadaşlar olayı çok farklı boyutlara taşıyor bilginize.
önce kendi yazdıklarına bakın bence.siz mesajları tamemen siyasi düşünceyle yazarsanız karşılığında insanların cevap vermesi normal değil mi?

hocam kendi yazdıkların quaresmanın transferiyle falan mı ilgiliydi?

Çevrimdışı Efe

@Efe nerden gördün dürbünlemi baktın :captain: :captain:

hatta artık sizde görebilirsiniz baya netleşti dönüş bölümüne dikkatli bakın tahtalar kolona doğru uzanıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

önce kendi yazdıklarına bakın bence.siz mesajları tamemen siyasi düşünceyle yazarsanız karşılığında insanların cevap vermesi normal değil mi?

Ben gerçeği söyledim kaldıramıyorsan senin bileceğin iş.

Çevrimdışı Oktay

arkadaş sen nedemek istiyosan düşüncelerini doya doya yaz biz bir okuyalım sende rahatla forumda rahatlasın...söz yaz silinmicek yazdıkların

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

o kadar güldüm ki anlatamam he quaresma transferiyle ilgiliydi.

Çevrimdışı SDemirsoy

hatta artık sizde görebilirsiniz baya netleşti dönüş bölümüne dikkatli bakın tahtalar kolona doğru uzanıyor
Haftaya Netleşir bence @Efe abi  :outtahere:

fatihalhan

• Ziyaretçi

Ben gerçeği söyledim kaldıramıyorsan senin bileceğin iş.
bizim yazdıklarımız yalan mı.ayrıca neyini kaldıramıycam senin yazdıklarının.kişisel bir şey mi yazdın.ben gereken cevabı veririm.

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar sizi genel sohbete alayım olur mu orada tartışalım..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

KAP' da Bildirelim mi  :evillol: Şirketimiz Vodafone Arena'nın kapasitesinin 48.000 olacağını Borsaya bildirdi...  :D mi diyelim illa ki  :evillol: @yigitcan1903
Şirketimiz Vodafone Arena'nın kapasitesinin 48.000 olması için Anıtlar Kurulu ile görüşmelere başlamıştır :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ercan

Arkadaşım buranın ne forumu olduğuna sen mi karar veriyosun boş boş konuşma kim nereye ne yazacağını gayet iyi bilir. Haklıya hakkı verilir haksızada haksızsın denilir olay bu he bilmiyorsan hatırlatayım burası Beşiktaş Forumu.
Ben buranın ne forumu olğunu gayet iyi biliyorum arkadaşım ironiden anlamıyorsanız sizin probleminiz
Boş boş konuşma mevzuna gelince buna siz mi karar veriyorsunuz bu konuda bir özür bekliyorum
Hükümete sempatin olabilir saygı duyarım stat konusunda cok yardımcı olmuştur demiş arkadaş ben katılmıyorum katılmak zorunda da değilim ben aksini düşünüyorum

Çevrimdışı Tolga

neyse arkadaşlar gerilmeye gerek yok stada dönelim en iyisi konunun yeri ne olursa olsun burası değil :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Oktay

aynı teklif sanada geçerli yaz doya doya ne demek istiyosan ....

arkadaş sen nedemek istiyosan düşüncelerini doya doya yaz biz bir okuyalım sende rahatla forumda rahatlasın...söz yaz silinmicek yazdıkların

yok abi eyvallah. ben insanların düşüncelerine saygı duyulması taraftarıyım. eğer ki sitedeki bir yönetici beni susturup, kendi yazdıklarını silmeyip  ve üstüne ' Ben gerçeği söyledim kaldıramıyorsan senin bileceğin iş ' diyorsa hiç bulaşmam.

Çevrimdışı Efe

Haftaya Netleşir bence @Efe abi  :outtahere:

samet bi kaç saate foto gelirse netleşir oktay abini gözler görmüyor yaşlanmış :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ben buranın ne forumu olğunu gayet iyi biliyorum arkadaşım ironiden anlamıyorsanız sizin probleminiz
Boş boş konuşma mevzuna gelince buna siz mi karar veriyorsunuz bu konuda bir özür bekliyorum
Hükümete sempatin olabilir saygı duyarım stat konusunda cok yardımcı olmuştur demiş arkadaş ben katılmıyorum katılmak zorunda da değilim ben aksini düşünüyorum

Buranın ne forumu olduğunu söylemek senin haddine mi düşmüş arkadaşım asıl özür dilemesi gereken sensin.
Ben senin görüşünün ne olduğuyla ilgilenmiyorum buranın ne forumu olduğuyla ilgili yorum yazarsan cevabımı veririm. bu forum hükümet karşıtı yahut hükümet yanlısı bir forum değil anladın mı ayrıca ben siyasi görüşümü belirtmedim burada hiç bir zaman.

fatihalhan

• Ziyaretçi

aynı teklif sanada geçerli yaz doya doya ne demek istiyosan ....
istersem yazarım zaten senden izin almam.bu kadar yazdım ne demek istediğimi hala anlayamadın mı değerli kardeşim...

Etiketler: