Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315045 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

O açıdan bakmamak lazım. Sadece senin benim gibi insanlar gitmeyecek o stada. Çocuklar gidecek, bayanlar gidecek, yaşlılar gidecek. Bunun konseri var. Oturmayız olur biter demekle olsa keşke  :)

Yaşlılar dedin de aklıma geldi. Seneee ne biliim unuttum gitti :D 2007 şimdi kontrol ettim. Bu hanımefendiler ve dişi kartal o dönem kongre üyesi kısa bir süre sohbet etme imkanımız olmuştu. Dedim ne güzel sizleri burda aramızda görmek. Hanımefendilerden biri şey demişti çok net hatırlıyorum. Yeni açık bu arada üst tabi :) hani o çıkış kapıları göze hoş görünmeyen. Işte teyzem dedi ki numaralıda yerimiz var ama biz orayı sevmiyoruz "sosyete sosyete şıngır mıngır sosyete ahahah" orda maçı hissedemiyourz ondan hep burda izliyoruz, erkenden geliyoruz çıkış kapısının üstündeki bu yer bizim için ideal çünkü önümüzde hoplayan zıplayan olmuyor biraz daha güvenli :) Işte yeni Mabedimizde bu çıkışkapılarının oralarını ihtiyaç sahiplerine bırakalım gerçi passo artık ama yaparız bi güzellik stadda neler neler passo mu durduracak bizi :) vay be tey tey tey geçmişe gittim efkar yaptım ya la  :bandit:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Necmi

orada bi hata var abi uyarmak lazım ama nasıl  :D
hata yok göz yanılması var o kalıp sol taraftaki testere kirişinin devamı :evillol: @mustafa_(87) ortaya gelmiyor

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

hata yok göz yanılması var o kalıp sol taraftaki testere kirişinin devamı :evillol: @mustafa_(87) ortaya gelmiyor

Evet abi çözdük işi çoktan  :evillol:

iyi de @Necmi Abi eski açıkla karşılaştırmamışki @aktar_ismail abi  :D Numaralı enlemesine falan demiş  :icool:

Ben numaralı ya da kapalı ile kıyasladım söylediğin gibi @SDemirsoy

Yeni açık enlemesine 3 tane kapalı ya da numaralı kadar dedim ve rakamlarla konuşuyorum. Bunun tersini siz sadece sözcüklerle söylüyorsunuz aradaki fark bu.

Kapalı temel betonu           = 4167m2 x1.30m = 5417.2m3
Yeni açık temel betonu      = 11285m2x1.30m = 14670.5m3

Başka birşey söylememe gerek yok. @Oktay daha ne demem lazım bilmiyorum, sence daha ne demeliyim?

Çevrimdışı ayayhan

Rampada hata yaptılar ayrıca kapalıda kolonu yanlış yere betonladılar.  :D
acaba ? çünli genelde bu tür değişiklikler proejede gerekli revizyon için yapılır, projede değişen opsiyonlar vardır.. hatayı mimarmı kabul etti bilginiz varmı ?

Çevrimdışı ahmetx

Yaşlılar dedin de aklıma geldi. Seneee ne biliim unuttum gitti :D 2007 şimdi kontrol ettim. Bu hanımefendiler ve dişi kartal o dönem kongre üyesi kısa bir süre sohbet etme imkanımız olmuştu. Dedim ne güzel sizleri burda aramızda görmek. Hanımefendilerden biri şey demişti çok net hatırlıyorum. Yeni açık bu arada üst tabi :) hani o çıkış kapıları göze hoş görünmeyen. Işte teyzem dedi ki numaralıda yerimiz var ama biz orayı sevmiyoruz "sosyete sosyete şıngır mıngır sosyete ahahah" orda maçı hissedemiyourz ondan hep burda izliyoruz, erkenden geliyoruz çıkış kapısının üstündeki bu yer bizim için ideal çünkü önümüzde hoplayan zıplayan olmuyor biraz daha güvenli :) Işte yeni Mabedimizde bu çıkışkapılarının oralarını ihtiyaç sahiplerine bırakalım gerçi passo artık ama yaparız bi güzellik stadda neler neler passo mu durduracak bizi :) vay be tey tey tey geçmişe gittim efkar yaptım ya la  :bandit:
bende ablaların düşündüğünü köşe yırtıkları için düşünmüştüm,önlerinde kimse olmayacak süper.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

arşivinde olmayanlar için proje görselleri kısmınada attım.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

senin eski açıkla yeni açığın yerlerini karıştırdığına dair ciddi şüphelerim var  :alala: eski açık deniz tarafı oluyor şimdi senin bu yazına bunu eklemem farz oldu

Yeni açık eski açığın 1,5 katı @Necmi abi, tersini ifade eden rakamlar varsa lütfen paylaş.

Eski açık temel betonu       = 7335m2 x1.30m = 9535.5m3

Çevrimdışı ahmetx

başladıktan itibaren geçen süreyle yapılan işide karşılaştırmak lazım.

Çevrimdışı ahmetx

şu alt kat çıkışlar olmasaymış,dünyada kesinlikle ilk 3 staddan biri olurmuşuz.

İşler rayına oturmuş artık önümüzü görüyoruz, işin zor kısmı bitti, artık keyfimize bakalım beyler, çaykur rize maçı öncesi stadın orda mangal yakacağım, doğu tribünü arkasında yolun kenarındaki tepelikte olacağım @Necmi abi mutlaka beklerim.  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

İşler rayına oturmuş artık önümüzü görüyoruz, işin zor kısmı bitti, artık keyfimize bakalım beyler, çaykur rize maçı öncesi stadın orda mangal yakacağım, doğu tribünü arkasında yolun kenarındaki tepelikte olacağım @Necmi abi mutlaka beklerim.  :ok:
hafriyat bitti ya artık gam yemem,aylarca beklemiştik.Afiyet olsun bu arada.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Afiyet olsun:) geçerken bi selam çakarız :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl

arşivinde olmayanlar için proje görselleri kısmınada attım.

Kim yaptıysa ellerine sağlık, her baktığımda daha da beğeniyorum. Gerçekte de bu şekilde bir atmosfer olur aman aman aman :bandit:

@ahmetx @Serhat Akkaya sizleri ve diğer tüm arkadaşları da bekleriz tabiki :)

Çevrimdışı serti67

oyuncu cıkısı ve yedek kulubelerının oldugu kısmın seklı semalı cok basıt olacak gıbı gelıyo umarım yanılırım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Dönüp dolaşıp aynı şeyleri tartışıyoruz :kop: Mesela ben hala makette eski açığın yüksek olduğunu düşünüyorum :evillol:
Anıl bu maket biraz denişik, asıl olan kulüp binasında... Bir gidip fotoğraflarını çekmek lazım

Çevrimdışı Necmi

Rampada hata yaptılar ayrıca kapalıda kolonu yanlış yere betonladılar.  :D
kapalıda kolon yanlış yere betonlanmadı içine beton girmedi vibrasyon sorunu yaşandı kırıldı yeniden aynı yere döküldü zaten orası uğursuz yer üstündede testere kirişi aynı sorunu yaşamıştı o teknik sebeplerden kaynaklanan bir hataydı bana göre işçilik kusuruda vardı sabaha karşı dökülmüştü kolon büyük ihtimal emekçilerin yorgunluğuna gelmiştir ama komik olan obitaşın hatasıydı bir kaç şey daha biliyorum ama hayatta söylemem :evillol: @mustafa_(87)

Çevrimdışı Necmi

:naughty: sana bir sürü anlatacağım şey var :evillol: evet harika bir sene bizi bekliyor takım bomba gibi stat yükseliyor (obitaşa ramen :naughty: ) herkes şampiyonluğa inanmış eski güzel günler geri gelmeye başladı :) @aktar_ismail

:naughty: sana bir sürü anlatacağım şey var :evillol: evet harika bir sene bizi bekliyor takım bomba gibi stat yükseliyor (obitaşa ramen :naughty: ) herkes şampiyonluğa inanmış eski güzel günler geri gelmeye başladı :) @aktar_ismail
Haklısın @Necmi abi  :sevinc

Çevrimdışı Necmi

Ben numaralı ya da kapalı ile kıyasladım söylediğin gibi @SDemirsoy

Yeni açık enlemesine 3 tane kapalı ya da numaralı kadar dedim ve rakamlarla konuşuyorum. Bunun tersini siz sadece sözcüklerle söylüyorsunuz aradaki fark bu.

Kapalı temel betonu           = 4167m2 x1.30m = 5417.2m3

Başka birşey söylememe gerek yok. @Oktay daha ne demem lazım bilmiyorum, sence daha ne demeliyim?

ne anlatıyorsun anlamadımki :alala: kapalıyla yeni açığımı mukayese ediyorsun niye :iscrewy:

Çevrimdışı Necmi

Haklısın @Necmi abi  :sevinc
ee bizede tadını çıkartmak düşer obitaş bile bu aralar gözüme şirin görünüyor :ebebe:

Çevrimdışı Salih A.

dostlar abiler kardeşler bir yardıma ihtiyacım var demba ba nın giydiği Gurur Lan  tişörtlerinden arıyorum kartal yuvası internet sitesinde göremedim satışta mı mağazalarda bilgisi olan varmı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Necmi

dostlar abiler kardeşler bir yardıma ihtiyacım var demba ba nın giydiği Gurur Lan  tişörtlerinden arıyorum kartal yuvası internet sitesinde göremedim satışta mı mağazalarda bilgisi olan varmı
ben Beşiktaş kartal yuvasında görmemiştim

Çevrimdışı Salih A.

ben Beşiktaş kartal yuvasında görmemiştim
abi işte bende göremedim birçok yerde
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Etiketler: