Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315177 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

bugün özellikle yeni ve eski açıkta baya iş yapılmış gibi gözüküyor bu hız devam ederse ağustos 2015te stadımızı açarız çok rahat :ok: :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUTLU

Obitaş son 2 aydır çalışıyor,  daha önce nasıl haklı olarak eleştirdiyseniz şimdi takdir etmeniz gerekiyor bence. Lütfen hakkını verin artık,  eski obitaş yok artık.   
:claps: :claps: :claps:
Cümlenin bu kısmını çok objektif bir bakış açısıyla söylemişsin @aktar_ismail abi. Ben sizin obitaş-çiçekler tatlı sert çekişmenizi seviyorum özellikle @Necmi abiyle olanları. Ama iki firmayıda artısıyla eksisiyle tarafsız olarak  değerlendirmek gerekiyor.
Saygılar  :icool:
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Serkan7738

@SDemirsoy sana doğduğun yıla aid şampiyonluğumuzun kasetini dogum günü hediyesi olarak taktin edicem  :tabe:

kıskandım ya la

Çevrimdışı mhmtkartal

gerçekten süper fikir ama mühendislik olarak mümkün mü bu ? Bi de ben daha önce yazmıştım eski açığın portatif tribün olması ile ilgili MABET mantıklı yapılabilir hidrolik bir sistem dedi ama pahalı olabilir dedi eski açığa böyle bir çözüm üretsek başkanımız illa düşünmüştür ama hiç konuşulmadı. Sadece maç günleri eski açık yükselirdi hidrolik sistem ile diğer günler Anıtlar kurulunun istediği seviyeye çekilirdi. Ama iş işten geçti sanırım eski açık üst kat kirişler betonlanıyor
bilen var mı cevabı

Çevrimdışı mhmtkartal

Eski açıkta üst katta seyirci girişlerini iptal edip en üstten versinler. 

Çevrimdışı Necmi

Yeni açık tek başına stadın yarısı,  çok daha zor bir iş  ayrıca rampa var,  kolonlara çelik destek var,  extradan bir çok iş var.  Numaralı ya da kapalı tribününün enlemesine 3 tanesini yan yana koyun ancak yeni açık olur.  Obitaş bir beton atıyor 1 gün sürüyor ama iş yapmamış oluyor bazı arkadaşlar tarafından.  Obitaş ne yapsa yaranamıyor,  sahada en çok eleman uzak ara obitaşta çalışıyor ama ısrarla bazı arkadaşlar bunu görmezden geliyor,  inanılacak gibi değil.  Obitaş son 2 aydır çalışıyor,  daha önce nasıl haklı olarak eleştirdiyseniz şimdi takdir etmeniz gerekiyor bence. Lütfen hakkını verin artık,  eski obitaş yok artık. 
senin eski açıkla yeni açığın yerlerini karıştırdığına dair ciddi şüphelerim var  :alala: eski açık deniz tarafı oluyor şimdi senin bu yazına bunu eklemem farz oldu

Çevrimdışı SDemirsoy

senin eski açıkla yeni açığın yerlerini karıştırdığına dair ciddi şüphelerim var  :alala: eski açık deniz tarafı oluyor şimdi senin bu yazına bunu eklemem farz oldu
iyi de @Necmi Abi eski açıkla karşılaştırmamışki @aktar_ismail abi  :D Numaralı enlemesine falan demiş  :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyi de @Necmi Abi eski açıkla karşılaştırmamışki @aktar_ismail abi  :D Numaralı enlemesine falan demiş  :icool:
diklemesine koyarsan üç tane numaralı sığar aslında yeni açığa  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sutlas

Yeni açık o kadar büyük ki içine futbol sahası bile sığar, tek başına stad olarak kullanılabilir  :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Resimde işaretlediğim yere çıkış kapısı olmayacak mı normalde neden testere kiriş tablası koyulmuş acaba  :alala:

Çevrimdışı mduru

Resimde işaretlediğim yere çıkış kapısı olmayacak mı normalde neden testere kiriş tablası koyulmuş acaba  :alala:
Çıkış kapısı hemen o kirişten sonra başlıyor

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Emin misin diğer tarafta hiç öyle görünmüyor.

Çevrimdışı SDemirsoy

öteki tarafta öyle değildi ama kafam karıştı benim de  :alala: @mduru  @mustafa_(87)

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni açık tek başına stadın yarısı,  çok daha zor bir iş  ayrıca rampa var,  kolonlara çelik destek var,  extradan bir çok iş var.  Numaralı ya da kapalı tribününün enlemesine 3 tanesini yan yana koyun ancak yeni açık olur.  Obitaş bir beton atıyor 1 gün sürüyor ama iş yapmamış oluyor bazı arkadaşlar tarafından.  Obitaş ne yapsa yaranamıyor,  sahada en çok eleman uzak ara obitaşta çalışıyor ama ısrarla bazı arkadaşlar bunu görmezden geliyor,  inanılacak gibi değil.  Obitaş son 2 aydır çalışıyor,  daha önce nasıl haklı olarak eleştirdiyseniz şimdi takdir etmeniz gerekiyor bence. Lütfen hakkını verin artık,  eski obitaş yok artık. 
aynen obitaş hızı yaptığı işi gözle görünür oldu kabul ediniz  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

öteki tarafta öyle değildi ama kafam karıştı benim de  :alala: @mduru  @mustafa_(87)

orada bi hata var abi uyarmak lazım ama nasıl  :D

Çevrimdışı mduru

o taraftada aynıydı toplan 11 tane kiriş var her iki taraftada girişin sağında ve solunda beşer tane
girişin üstünde ki ile beraber 11 diğer köşede de aynıydı yeni açık köşede öyle olacak galiba

Çevrimdışı SDemirsoy

eski açık böyle işte kiriş yokki yanlarından uzanıyor  :alala: @mustafa_(87)
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2014, 17:31:46 SDemirsoy ]

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mduru sametin paylaştığı resimlere bak orada ya hata var ya da proje değişti.

Çevrimdışı mduru

Çevrimdışı SDemirsoy

tamam işte oda yandan uzunan kiriş
abi yandan değil ki tam tünelin ortasından yukarı doğru çıkıyor tabla @mduru

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

tamam işte oda yandan uzunan kiriş

diğer tarafta 4 kiriş var burada senin dediğin gibi olursa 5 kiriş sonra çıkış kapısı olmuş olacak. Yani hata var.

Çevrimdışı Salih A.

dostlar abiler kardeşler bir yardıma ihtiyacım var demba ba nın giydiği Gurur Lan  tişörtlerinden arıyorum kartal yuvası internet sitesinde göremedim satışta mı mağazalarda bilgisi olan varmı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı SDemirsoy

diğer tarafta 4 kiriş var burada senin dediğin gibi olursa 5 kiriş sonra çıkış kapısı olmuş olacak. Yani hata var.
bence orada bir şeyler değişti  :iscrewy: @mustafa_(87)

Çevrimdışı mduru

dönüşlerde girişin sağında ve solunda beş er tane kiriş var birinci katta temelde 4 başlıyor sonra ikiye ayrılıp 5 oluyor ikinci katta ise beşer tane net bir şekilde belli oluyor
O köşede de dönüşün başlangıcından sayarsanız o kiriş beşinci kiriş

Etiketler: