Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8308986 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

08.09.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı Caner

@mustafa_(87) Emeklerin için çok sağol kardeşim. Sen olmasan ne yapacaktık hiç bilmiyorum. Tabi bu arada diğer foto çeken arkadaşlar için de

Çevrimdışı ozan062

soruldumu onceden bilmiyorum bu eski acıktaki topragın yuksekliği neden oyle?? fazla değilmi o
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Fotoğraflar ve Gif'ler için teşekkürler.Gif'e göre yorum yapıyorum 2 haftada eski açık köşe tamamlanır testere kiriş işi kalır oradaki emekçiler numaralıya geçer,eski açıktada dönüş hariç son betonlanan bölge 1 kat daha çıkar dönüş kısmının büyük çoğunluğu kalıplanır numaralıda önümüzdeki hafta ilk loca katından kirişler görmeyi umuyorum  :D

Çevrimdışı quentine83

bugün maalesef hiç iş yapılmamış...yağmur falan derken ilk defa bu kadar az ilerleme kaydedilmiş.firma ayrımı yapmaksızın..maalesef yeni açık betonlama dısında kayıp bir gün...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

3.ve 4.testere kirişleri betonlanabilir eski açıkta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı smtcglr

Mustafa ellerine sağlık..

Mabet gelmiyor sanki bayadır işleri yoğun sanırım. prekastlar için paletli vinç gelecekti ne oldu acaba  :alala:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Mustafa ellerine sağlık..

Mabet gelmiyor sanki bayadır işleri yoğun sanırım. prekastlar için paletli vinç gelecekti ne oldu acaba  :alala:

Paletli vincin kirası yüksek ayrıca kapalıdaki prekastların neredeyse yarısını bir önceki vinç yerleştirdi yeni gelecek olan vinç geri kalanları kısa sürede tamamlayıp boş kalmaması için getirilmiyor.Tahminim eski açıktaki üst kat kirişlerin sayısının artması bekleniyor böylece gelecek olan vinç boş kalmadan hemen diğer kısıma geçecek.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

@mustafa_87 kardesim emegine saglik tesekkurler. Suzelerden de bekliyoruz :D

bundan sonra olimpiyata gitmek için insanların bahanesi artıyor :D
bu arada ben önce şantiyeye uğrayıp ekibi alacağım mesai saati gecikme yaşanabilir payımı saklarsın artık :utan
@aktar_ismail
Senin ben de her zaman extra payın var @Necmi abi :)

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

Slaven Bilic: "Stat bitince kulüp çok iyi yerlere gelecek."
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

numaralıda kolon ve perdeyi kalıplamaya çalışıyorlar zannedersem mustafanın fotolarda yeni kalıplamaya başlamışlardı akşam mesaisi yapılıyor önemli bi bölüm olduğu için zaman kaybetmek istemediler heralde yağmur bitince çalışmaya karar verdiler ilerleyen saatlerde betonlama olabilir o perde ve kolonlarında günün gelişmesi diyebiliriz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi sen direk şu nicki @ Necmiabi yap  her defasında ek yapıyoruz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Mustafa'nın resimlerinden sonra foruma rehavet çöküyor galiba  :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

numaralıda kolon ve perdeyi kalıplamaya çalışıyorlar zannedersem mustafanın fotolarda yeni kalıplamaya başlamışlardı akşam mesaisi yapılıyor önemli bi bölüm olduğu için zaman kaybetmek istemediler heralde yağmur bitince çalışmaya karar verdiler ilerleyen saatlerde betonlama olabilir o perde ve kolonlarında günün gelişmesi diyebiliriz :icool:
şu kamera diğer tarafa taşınsa da rahat etsek olaydan çok uzak kalıyoruz

Vodafone Arena 08.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen direk şu nicki @ Necmiabi yap  her defasında ek yapıyoruz  :evillol: :evillol:
:kop: :kop: :kop: abi olmaya o kadar meraklı değilimki hem öyle yapınca dahamı kısa yazmış oluyorsunuz :alala:

Çevrimdışı Anıl

şu kamera diğer tarafa taşınsa da rahat etsek olaydan çok uzak kalıyoruz
@Necmi abiden "Hangi olay :evillol:" yazmasını bekledim ama yazmadı :kop:

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 08.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75

her gün biraz daha erken yayınlıyorsun zaman mevhumumu bozdun :bandit:  :D
daha resimleri bitirmedim :evillol: eline sağlık :tabe:

Çevrimdışı Deniz

:kop: :kop: :kop: abi olmaya o kadar meraklı değilimki hem öyle yapınca dahamı kısa yazmış oluyorsunuz :alala:
Abi senin isim bir kalıp oldu Necmi ve abi kelimeleri ayrı düşünülemiyor artık patentini falan al  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abiden "Hangi olay :evillol:" yazmasını bekledim ama yazmadı :kop:
Profil fotonda bile eski açığa bakıyon tarafsızlığını yitirmişsin sen  :kop: :kop:

Etiketler: