Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315030 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

ayrıca numaralıda 2 kat tabla dan sonraki 3. kat tabla arkadaki tekyüz perdeye uzanmayacak kolay çıkılır o kat
ama tekyüz perde yüksek olacak 2 kat yüksekliğinde olacak o zorlarmı bilmem

Çevrimdışı TØLGA

http://wowturkey.com/t.php?p=/tr659/furkansiner_BwnYB26CAAAnFaF.jpg

Mayis ayinin basinda stadin onunden gecmistim...Daha kaba insaat bitmemisti bile...Ne kadar cabuk monte etmisler...
çatı böyle demir yığını olunca montajı cabuk ve kolay oluyor ama hakkını vermek lazım hızlı iş çıkardılar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

en zevkli tarafı o olucak bence :D en güzel işler o zaman çünkü çatı gerilcek koltuklar takılcak çimler serilcek
güzel işler arka arkaya  :evillol: :evillol:
aynen o islem daha hizli olacak bikac tane kamera olcak tribunlerde ona takip etmek daha akici daha gozle gorulur sekilde ilerleyecek daha sonra reklamlar cekilecek akustik ve teknoloji ile alakali o zaman daha da guzel gelecek hersey :D

Çevrimdışı Haldun

http://wowturkey.com/t.php?p=/tr659/furkansiner_BwnYB26CAAAnFaF.jpg

Mayis ayinin basinda stadin onunden gecmistim...Daha kaba insaat bitmemisti bile...Ne kadar cabuk monte etmisler...
antalyanin kale arkalari muthis tribun katlari loca rahatliginda 2.ve sonraki katlardaki seyir zevki muthis olacak

Çevrimdışı Anıl

antalyanin kale arkalari muthis tribun katlari loca rahatliginda 2.ve sonraki katlardaki seyir zevki muthis olacak
Antalya'nın kale arkaları müthiş mi :alala:

Çevrimdışı TØLGA

en kötü kale arkası diyecekti heralde karışırdı  :evillol: :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

evet
muthis gercekten 2.ve 3.kat ayni loca rahstliginda seyir acisindan cok hos kendine has bir yapisi var butun stadlar ayni olmamali

Vodafone Arena 07.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Haldun

Vodafone Arena 07.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75

eline saglik usta, eline harcadigin vakite saglik

Çevrimdışı TØLGA

evet  muthis gercekten 2.ve 3.kat ayni loca rahstliginda seyir acisindan cok hos kendine has bir yapisi var butun stadlar ayni olmamali
her stad kendine has yapılmalı farklı farklı olmalı orada aynı fikirdeyizde zevk meselesi antalya stadının kale arkası
bizim 3.ligde bandırmaspor da var  :icool: stadların birbirine benzer olmasıda iç kısımdan bahsediyorum
devlet bir mimarla anlaşmış o mimar içi aynı dış cephesi farklı projelerle çizmiş devletin yaptığı stadlara bakarsanız
ne demek istedigimi anlarsınız antalya bundan sıyrılıyor ama farklı :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

hatirliyorum hatta oyumu numarali yonunde kullanmistim helal olsun adamlara obitastan 100 adama yakin fazla calistiriyorlar nereden baksan  ciceklerinsaata ayda 400 bin liralik gider demek bu is ahlaki bu olsa gerek
Ona göre para alıyorlar,  obitaş ile çiçekler inşaat aynı paraları almıyor ayrıca yeni açıkta gidip 300 adam çalıştıramazsın. 

Çevrimdışı Haldun

her stad kendine has yapılmalı farklı farklı olmalı orada aynı fikirdeyizde zevk meselesi antalya stadının kale arkası
bizim 3.ligde bandırmaspor da var  :icool: stadların birbirine benzer olmasıda iç kısımdan bahsediyorum
devlet bir mimarla anlaşmış o mimar içi aynı dış cephesi farklı projelerle çizmiş devletin yaptığı stadlara bakarsanız
ne demek istedigimi anlarsınız antalya bundan sıyrılıyor ama farklı :busted_cop:
zevk meselesi tabi 1.katin kapasitesi iyi ama 2.ve 3. kapasiteleri acisindan kapasiteden cok aileleriyle cocuklariyla gelenler icin yapilmis izlenimi veriyor ayrica tribunlerin tek katli olmasindan ziyade cok katli olmasi seyir zevkini daha fazla arttiriyor en basit ornegile basaksehir stadi tek katli da yapilabilirdi ama 2 katli yapildi turkiyede cok stad yapiliyor bizim ki haric hepsini toki yapiyor antalya biraz daha farkli o yuzden hosuma gityi aslinda

Çevrimdışı Deniz

hatirliyorum hatta oyumu numarali yonunde kullanmistim helal olsun adamlara obitastan 100 adama yakin fazla calistiriyorlar nereden baksan  ciceklerinsaata ayda 400 bin liralik gider demek bu is ahlaki bu olsa gerek
Obitaş 1 tribün için 130 kişi çiçekler 2 tribün için 230 kişi çalıştırıyor ben pek helal olsunluk bir durum göremedim ?  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

Ona göre para alıyorlar,  obitaş ile çiçekler inşaat aynı paraları almıyor ayrıca yeni açıkta gidip 300 adam çalıştıramazsın. 
niye ismail abi orasi devesal alan degilmiydi niye calismasin ki  :evillol: gorde bak abi cicekler 3 tribunu bitirecek hatta icerdeki ytonglari ve ince iscilikleri ondan sonra yeni acik beklenecek cati icin

Çevrimdışı Efe

time laapsede çalışan pire gibi emekçi var yeni açık ve numaralıda inanılmaz bi hareket var bayramda çok çok iyi düzeye gelecek inşaat yeni açık numaralı bölümü kapanırsa bayrama kadar harika olacak numaralı bu gidişle 1 aya altkatı bitmiş loca katları çıkılıyor halde olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

İsmail abi bizim ekibi tekrar toparlaman lazım  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Obitaş 1 tribün için 130 kişi çiçekler 2 tribün için 230 kişi çalıştırıyor ben pek helal olsunluk bir durum göremedim ?  :alala:

deniz biz o 130 kişiyi hiç göremedik nedense hep 50-60 kişi sayıyoruz ama çiçeklerde belli bi sayı hep var sahada numaralı tribün inanılmaz bi hızda yükseliyor kutlamak lazım  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

2 tribun dedigin eski acigin cogu bitti zaten bi ust kat kaldi

Çevrimdışı Deniz

2 tribun dedigin eski acigin cogu bitti zaten bi ust kat kaldi
Kapalıda üst katı 3 ayda yapamadılar hatırlatırım asıl iş orda  :ok:

Çevrimdışı Deniz

deniz biz o 130 kişiyi hiç göremedik nedense hep 50-60 kişi sayıyoruz ama çiçeklerde belli bi sayı hep var sahada numaralı tribün inanılmaz bi hızda yükseliyor kutlamak lazım  :D
YÜkselsin abi kutlayalim tabi birini kutlarken diğerini yermeyelim ama  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

niye ismail abi orasi devesal alan degilmiydi niye calismasin ki  :evillol: gorde bak abi cicekler 3 tribunu bitirecek hatta icerdeki ytonglari ve ince iscilikleri ondan sonra yeni acik beklenecek cati icin
çalıştırır ama kalacak yer problemli fazla elaman çalıştıramıyorlar obitaş şu an 1 nuamra ilerliyor çicekler ise bahar ve yazın güzel açtı son bahar etkisiyle soluyor obitaş karsında :)  :sevinc

Çevrimdışı Engin

İyi geceler arkadaşlar, black_eagle olan nickim artık Engin oldu :) Bu gün İstanbul dışından gelen genç bir kartal a stadımızın havasını tenefüs ettirmek için Dolmabahçeye gittim ve tesadüfen forum ekibiyle tanışma fırsatım oldu sanki aileden birileriyle konuşuyormuş gibi hissetim hepsi çok güleryüzlü iyi insanlar hepsine teşekkür ederim. Tanışma sırasında nick problem olduğu için ismimle değiştirdim herkese tavsiye ederim tekrar iyi geceler.
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı yatoraya

ben kapalı üst testere kirişlerin bilerek az işçiyle yapıldığını düşünüyorum.
o dönemde eski açığa ağırlık verdiler bence ve zaten devam eden zamanda yavaş yavaş yapıldı o kirişler.
BeşiktAŞK!

Devasa alan stadın %43'ü ve çok daha zor,  uğraş gerektiren bir iş.   Eğer arka kısmı boş olsaydı evet çalışabilirdi. Bu durumda hiçbir inşaat şirketi orada 300 kişi çalıştıramaz.
Stadın en yavaş yapılan bölümü uzak ara eski açıktır,  yeni açıktan çok daha küçük bir alan ve yeni açıktan 2 ay öncesinden inşaatına başlanmış. Eski açıkta çoğu günler çalışan kişi sayısı 50yi geçmemiştir.  Halen ne zaman biteceği belli bile değil. 

Çevrimdışı Efe

İyi geceler arkadaşlar, black_eagle olan nickim artık Engin oldu :) Bu gün İstanbul dışından gelen genç bir kartal a stadımızın havasını tenefüs ettirmek için Dolmabahçeye gittim ve tesadüfen forum ekibiyle tanışma fırsatım oldu sanki aileden birileriyle konuşuyormuş gibi hissetim hepsi çok güleryüzlü iyi insanlar hepsine teşekkür ederim. Tanışma sırasında nick problem olduğu için ismimle değiştirdim herkese tavsiye ederim tekrar iyi geceler.

tabi çok güleryüzlüyüzdür sen bide obitaş çiçekler konusu açıldığında @Necmi abiyi gör denize doğru kaçabilirsin :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: