Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8314596 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

Yeni açıkta beton yok heralde bu gece  :alala:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

Yeni açıkta beton yok heralde bu gece  :alala:

yeni açıkta çalışmalar daha sürüyor ışığı açmışlar hiç bişey görünmüyor büyük ihtimal bi kaç saat içinde beton başlar ben orda daha fışkırtıcı göremedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İrfan

Zamanında bugün numaralıdan hafriyatı alındı mı acaba diye heyecan stres yapardık  :ebebe: hey gidi  :lol: 
We are Electric..!

Çevrimdışı capo di capi

Hallettim,  benzer sorunu olan varsa yazsın.

Bende de var aynı sorun aktar kardeş.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

@capo di capi sana gelen özel mesajlarda bilgilendirme yapsınmı diğerlerini hallettim

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı murat

Yer açmadılar diye şikayet etmiyorlar ne güzel işte önce üstünü yapıyorlar :lol:

Çevrimdışı İrfan

testere kirişler bu işaretlediğim kolonlarla bağlanacak değil mi ? yanlış mı düşünüyorum yoksa ?
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 00:21:30 İrfan Kanmaz ]
We are Electric..!

Çevrimdışı SDemirsoy

Samete bak dayi gibi yuruyor :lol: havan kime koçum :kop:
Abi normal yürüyorum da Foto öyle yakalamış  :D @Efe

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Temel atmadan iskele atmışlar ya la  :ebebe: :ebebe:

üst kirişleri bitirip temeli öyle atacaklar iskele söküldümü sıkıntı kalmıyor temel için ancak iskele sökülene kadrada ordaki temeli atamazlar ilginç işler işte :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Abi normal yürüyorum da Foto öyle yakalamış  :D @Efe

sanki vodafone arenanın ağası  :muhaha:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı arda

Yer açmadılar diye şikayet etmiyorlar ne güzel işte önce üstünü yapıyorlar :lol:

Banada öyle geliyor, ustam senin keyfini mi bekleyecek la yok rampa eridimi erimedimi, beton yettimi yetmedimi, kalıpçılık güzel iş, kalıpla kalıpla geç kimseye eyvallahın yok valla mis  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

testere kirişler bu işaretlediğim kolonlarla bağlanacak değil mi ? yanlış mı düşünüyorum yoksa ?

dönüşe kadar bağlanacak döndükten sonra öndeki kolonlara bağlanacak arka kolonlar bağımsız kalıp sadece çatıyı tutacaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numarali yeni aciktan once bitecek gibi

taa fi tarihinde söylemiştik oylar falan vermiştik numaralı yeni açıktan önce bitecek diye itirazlar edilmişti :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

Zamanında bugün numaralıdan hafriyatı alındı mı acaba diye heyecan stres yapardık  :ebebe: hey gidi  :lol: 
simdi de kaba insaat ne zaman bitecek diyoruz 5 ay sonra da cati germe nobeti tutacagiz :lol:

Çevrimdışı Haldun

taa fi tarihinde söylemiştik oylar falan vermiştik numaralı yeni açıktan önce bitecek diye itirazlar edilmişti :lol: :lol:
hatirliyorum hatta oyumu numarali yonunde kullanmistim helal olsun adamlara obitastan 100 adama yakin fazla calistiriyorlar nereden baksan  ciceklerinsaata ayda 400 bin liralik gider demek bu is ahlaki bu olsa gerek

Çevrimdışı İrfan

dönüşe kadar bağlanacak döndükten sonra öndeki kolonlara bağlanacak arka kolonlar bağımsız kalıp sadece çatıyı tutacaklar :)

Teşekkür ettim abi :)
We are Electric..!

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı TØLGA

simdi de kaba insaat ne zaman bitecek diyoruz 5 ay sonra da cati germe nobeti tutacagiz :lol:
en zevkli tarafı o olucak bence :D en güzel işler o zaman çünkü çatı gerilcek koltuklar takılcak çimler serilcek
güzel işler arka arkaya  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

http://wowturkey.com/t.php?p=/tr659/furkansiner_BwnYB26CAAAnFaF.jpg

Mayis ayinin basinda stadin onunden gecmistim...Daha kaba insaat bitmemisti bile...Ne kadar cabuk monte etmisler...
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 00:31:15 Fatih Doyuran ]
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı arda

Peki o bakır rengi H profil çelik kirişlere başka ek yapılmayacak mı? ben vida yuvası göremedim  :alala:

Etiketler: