Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8313053 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

şu an 500 ü aşıyordur küfeki işine daha çok uzun zaman var şu an yapılmaz başlamak hata olur şimdilik içerlerde elektrik işleri yapılır
bütün tribün dolaşım alanlarına tvler konulacak tv ler özel üretim olacak çökmüşük Rahmi beyin tepesine 700 tv konacakmış onlarda cisco nun alt yapısına
bağlanır sanırım artık devre arasında özeti seyreder hakeme salvo yaparız soğuk havalardada içerde takılırız :evillol: yapacak birşey yok :bandit:
O zaman Tvler BEKO ya da Arçelik olacak gibi duruyor ?  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

bu forumda yer almakta yürek ister  :icool:
çok beğendim bu sloganı o yüzden çektim resmi çok resim çektim ama ysari usta nın çektiği resimlerden sonra
bizim tel çok aciz kaldı bende yüklemedim herkes haddini bilecek :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı TØLGA

O zaman Tvler BEKO ya da Arçelik olacak gibi duruyor ?  :tabe:
mabet paylasmisti iki televizyon telefonda oldugum icin atamiyorum onlar olabilir :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

çok beğendim bu sloganı o yüzden çektim resmi çok resim çektim ama ysari usta nın çektiği resimlerden sonra
bizim tel çok aciz kaldı bende yüklemedim herkes haddini bilecek :D

gerçekten güzel hiç bi sezon başında bu kadar tanıtım slogan çıkmamıştı formalar bile etkilendi tanıtımlardan bence harika bi sezon başlangıcı yaptık şampiyonlar ligi hariç stadta işler yürüyor olimpiyattan para geliyor takım kazanıyor aynen devam :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

gerçekten güzel hiç bi sezon başında bu kadar tanıtım slogan çıkmamıştı formalar bile etkilendi tanıtımlardan bence harika bi sezon başlangıcı yaptık şampiyonlar ligi hariç stadta işler yürüyor olimpiyattan para geliyor takım kazanıyor aynen devam :)
bu sezon şampiyon olduk mu tamamdır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Millet olarak milli sorumluluklarimizdan birisi de insaat, kazi izlemek...  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı pascal26

Evet öyle olacak seyirciler tribünde konser alanı stad içinde olacak
Benim hatırladığım iki farklı sahne alternatifi olacaktı sanki. Birinde sadece tribüne seyirci, diğerinde tüm stad, büyük konserler için. Emin değilim.

Çevrimdışı Deniz

Benim hatırladığım iki farklı sahne alternatifi olacaktı sanki. Birinde sadece tribüne seyirci, diğerinde tüm stad, büyük konserler için. Emin değilim.
Olabilir ama o biraz da zemine bağlı,hibrit çim yapılırsa saha içinde rahatça konser verilebilir çünkü hibrit çimin en büyük faydası da konsere elverişli olması ama diğer şekilde biraz zor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bu sezon şampiyon olduk mu tamamdır :)

inşallah parasal açıdan şampiyonluk çok önemli zaten stadta bitecek 2 taraftan gelecek paralarla hemen borçları kapatıp artık düzlüğe çıkmamız lazım sponsorluklarda cabası olacak takımada bi kaç iyi takviyeyle şampiyonlar liginde çok başarılı oluruz ama bunların hepsi için ŞAMPİYON olmak gerekiyor yönetim taraftar elinden geleni yaptı yapıyor söz futbolcularda ve teknik ekipte artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Millet olarak milli sorumluluklarimizdan birisi de insaat, kazi izlemek...  :D
bizi katma yabancılarda vardı :D ilginç kadın erkek çocuk bir sürü insan trans halinde izliyor

Çevrimdışı Deniz

Şu an yeni açık+ numaralıda çalışma var sanırım

Çevrimdışı pascal26

şu an 500 ü aşıyordur küfeki işine daha çok uzun zaman var şu an yapılmaz başlamak hata olur şimdilik içerlerde elektrik işleri yapılır
bütün tribün dolaşım alanlarına tvler konulacak tv ler özel üretim olacak çökmüşük Rahmi beyin tepesine 700 tv konacakmış onlarda cisco nun alt yapısına
bağlanır sanırım artık devre arasında özeti seyreder hakeme salvo yaparız soğuk havalardada içerde takılırız :evillol: yapacak birşey yok :bandit:
Necmi Abi şu an kimse pek düşünmüyor ama stad açıldıktan sonra en büyük tartışma konularından biri bu olacak bizde de;

http://www.milliyet.com.tr/psv-taraftarindan-ilginc-protesto----1927604-skorerhaber/

Çevrimdışı Necmi

artık hatırladıklarımız forumlardaki dedikodularla gerçekler arasında karışmaya başladı konser alanı konusunda hiç bir bilgi verilmedi
hatırladığın her şey insanların forumlarda sundukları fikirler mabet bu konudan bir tek şey söylemişti Mühendisler çözüm düşünüyor :D

Çevrimdışı Necmi

Necmi Abi şu an kimse pek düşünmüyor ama stad açıldıktan sonra en büyük tartışma konularından biri bu olacak bizde de;

http://www.milliyet.com.tr/psv-taraftarindan-ilginc-protesto----1927604-skorerhaber/

milliyet bir şekilde kötüleyecek bu şekildemi yapmış :bandit: Beşiktaş taraftarını maçtan sevgilisi ayıramaz wi-fi mi ayıracak :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Konu dışı :Avustralya yı 65-64 yenen Milli takımımız Çeyrek Finale yükseldi .Tebrikler  :claps: :claps: :busted_cop:

Çevrimdışı pascal26

artık hatırladıklarımız forumlardaki dedikodularla gerçekler arasında karışmaya başladı konser alanı konusunda hiç bir bilgi verilmedi
hatırladığın her şey insanların forumlarda sundukları fikirler mabet bu konudan bir tek şey söylemişti Mühendisler çözüm düşünüyor :D

Az çektirmiyo bize -> @bjk_mabet. Tabi ki doğrusunu yapıyo  :D

Çevrimdışı Tolga

Konu dışı :Avustralya yı 65-64 yenen Milli takımımız Çeyrek Finale yükseldi .Tebrikler  :claps: :claps: :busted_cop:
yine son saniyelere kadar kriz geçirttiler ama sonunda mutlu sonu yaşattılar bize  :sevinc :sevinc
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

@Deniz mabet paylaşmıştı 2 tane tv locada maç keyfi diye tvler bunlar galiba  :biggrinking: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@Deniz mabet paylaşmıştı 2 tane tv locada maç keyfi diye tvler bunlar galiba  :biggrinking: :evillol:
Tolga göremedim markalarını ama sanki LG gibi duruyor bunlar geçicidir sanırım  :)

Çevrimdışı arda

milliyet bir şekilde kötüleyecek bu şekildemi yapmış :bandit: Beşiktaş taraftarını maçtan sevgilisi ayıramaz wi-fi mi ayıracak :evillol:

Çok doğru tespit Necmi abi  :biggrinking:

Emir Koçumsun  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Efe

:claps: ben unuttum maçı helal olsun çeyrek final çok çok iyi ama America karşısına çıkmak lazım yarı finalde 3 periot kafa kafaya oynamıştık yeniden aynı şeyi yapmak lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: